Aslinda annesi bile bi duruma sasiriyor . Hayatta boyle seyler yapacak bi insan degil diye dusunuyorduk hepimiz. Birazda annesinin babasinin beni bekletmesinin sebebi psikolojisinin bozuldugu ihtimali. Sanirim bunu netlestirmeye calisiyorlar.
o zaman işyerinde tanıdıklar güvenilecek birileri vardır mutlaka.Ayni isyerindeydik bir seneye kadar . Biz kayinvalidemlerle yasadik 5 sene. Cocuguma bakiyordu bende calisiyordum. Evleri ayirinca ben ciktim isten.
Genelde zaten guclu bi insan olarak duramaz hayata karsi ve surekli soylenir isten vs. Bide is sikntilarimiz da vardi uzun suredir ona bagliyorlaranladım.
psikolojisinin bozulmasına bir şey sebep olmalı ama durduk yerde bozulmaz ki öyle.
bir travma mı geçirdi bir olay mı atlattı.
canım çocuk 7 yaşına kadar annede kalıyor eğer annenin ahlaki ve maddi açıdan bi yoksunluğu yoksa. sizde aldatıldığınızı somut olarak kanıtlarsanız kesinlikle babaya verilmez ayrıca da tazminat talep etme hakkınız doğarCocuklarimi ona verme ihtimali varmi peki mahkemenin?bu konularda inanin hicbir bilgim yok
kanıta tazminat için ihtiyacı var yaptığı yanına kar mı kalacakAdam bosanmak istiyo daha kanita ihtiyac var mi? Kp ikna edebilecekse ikna etsin o zaman delil niye ariyor
Ben bu takip islerini babasina biraktim. Onlardan bilgi bekliyorum ama ben bazi seyler olduguna emin sayilirim artik. Her eve girmesine yakin whatsapp tan biriyle gorusuyor. Surekli arkadaslariyle takilmaya basladi ustune bide benden uzaklasmasi emin olmama yetiyo aslinda. Sadece yuzune vurmak ve yalanciligini ortaya cikarmak icin ugrasiyo kpo zaman işyerinde tanıdıklar güvenilecek birileri vardır mutlaka.
madem kanıt bulamıyorsunuz henüz,onlardan bilgi almaya çalışın..
bir de arabasına kalem veya flash bellek şeklindeki dinleme cihazlarından koyun..
yani bunları diyorum ama ayrılmak niyetinde misiniz böyle bir durum varsa?hani aklınızda öyle bişrey yoksa araltırmaya girmeyin.daha kötü olur.
Cok sukur kendimden her acidan eminim ama suan hamile oldugum icin calisma durumum ne olur suan bilmiyorumcanım çocuk 7 yaşına kadar annede kalıyor eğer annenin ahlaki ve maddi açıdan bi yoksunluğu yoksa. sizde aldatıldığınızı somut olarak kanıtlarsanız kesinlikle babaya verilmez ayrıca da tazminat talep etme hakkınız doğar
kanıta tazminat için ihtiyacı var yaptığı yanına kar mı kalacak
5 aylık hamilesiniz bir de..kp ortaya çıkarsa dahi size bunu söyleyeceğinden emin değilim.sizi de sevdikleri için oğlullarını normale döndürmeye çalışacaklardır.Ben bu takip islerini babasina biraktim. Onlardan bilgi bekliyorum ama ben bazi seyler olduguna emin sayilirim artik. Her eve girmesine yakin whatsapp tan biriyle gorusuyor. Surekli arkadaslariyle takilmaya basladi ustune bide benden uzaklasmasi emin olmama yetiyo aslinda. Sadece yuzune vurmak ve yalanciligini ortaya cikarmak icin ugrasiyo kp
Hayir baska biri varsa sabretmek gibi bi niyetim yok. Ben israrla sordugum icin beni suclu durumuna dusurdu cok ustune gidiyormusum diye . Sadece bunu aciga cikarip evden gondermeyi planliyorum. Evet bebegime kizima ve bana cok zarari oldu bu olaylarin. Her ne kadar yansitmamaya calissamda kizim ozellikle farkinda herseyin ve neden bilmiyorum daha da babasina duskunlugu arttiÇok geçmiş olsun... Hamilesiniz size de bebeğinize de kötü gelir böyle şeyler.... Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, profesyonel bir destek alın. Dışarıdan kolay biliyorum yazmak ama eğer başka birisi varsa bekleyecek, sabredecek misiniz? Eğer her durumda ayrılacağım diyorsanız eşinizin ailesine acı çektiğinizi acıkça anlatın yolunuza koyulun...
Kadin bosanmak istemiyo kp halletsin ara bulunsun istiyo ilk mesaja gore yazdim mevzuyu anlamadan alinti yapmayinkanıta tazminat için ihtiyacı var yaptığı yanına kar mı kalacak
Genelde zaten guclu bi insan olarak duramaz hayata karsi ve surekli soylenir isten vs. Bide is sikntilarimiz da vardi uzun suredir ona bagliyorlar
Valla inan bende anlam veremedimUmarım öyledir.
Hakkınızda hayrlısı olsun. Nasıl iyi olacaksanız öyle.Valla inan bende anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?