ne yapmalıyım inanın bilmiyorum....

Kp bulsa bile sana mı söyleyecek sanki . Kendin arastir kanıt bul ki mahkemede kullanırsın .

Allahim ya artik bogle seyleri oku oku ben kalp hastaligi tutucam zaten belirtileri az degil. Icim aciyor kadinlara neden ya neden sevmiyidun niye aliyodun su kadini bu nedir kardesim insanlar neden bi kalpleri oldugunu unutmuslar

Her şey insan için, metanetli olun çocuklarınız için. Ayrılırsanız ne yaparsınız, nerede yaşarsınız, nasıl geçinirsiniz diye planlarınızı yapın, kendinizi hazırlayın. Allah yardımcınız olsun.

Biz kadınlar bazen ilişkinin içinde öyle kayboluyoruz ki,hayatımızı o kadar fazla karşımızdaki adama adıyoruz ki..en sonunda kendi değerimizi unutuyoruz.Şunu hatırlayın siz değerli bir insansınız o artık sizi sevmiyormuş varsın sevmesin bu sizi önemsiz yapmaz bütün hayatınız onun size olan sevgisine bağlı değil kendi değerinizin farkında olun gerisini zaten halledersiniz

Sevgiye ilgiye en cok ihtiyacinizin oldugu donem Kiymetinizi anlarda is isten gecer cook uzulur sizin guclu olmaniza cok sevindim Allah cc sabrini veriyor

ailesi sana ne kadar arkandayiz deselerde,asla ogullarini atmazlar canim sana sineye cek otur,belki duzelir derlerbaska da bisey yapmazlar inan guvenme hicsen kendi ailene bahsettinmi durumundan?bide hamilesin ya allah bildigi gibi yapsin !yanina kalmaz canim merak etme,sende bu arada guclu ol,egitim durmun nasil?is bulabilme imkanin varmi dogumdan sonra?ailen destek olurmu?cok sordum farkindayim ama bunlar onemli bi cozum yolu bulabilmek icin

Arkadaşım eşinin telini bi boş yakalasan yada şifresini ogrenebilsen o uyurken falan internet self servis şifresi Alsan internette 6 aylık dökümünü bulabilirsin. Sana kanit cikar. Vodafone sa tarif edebilirim.

Ben anlamadimki simdi ya 5 aylik hamilesin ama bu adam 1 yildir seni sevmiyor he !!!! 1 yildir hayatinda biri var belliki eeee bitanede kizin var simdide hamilesin , madem bu herif seni sevmiyor ne diye hamile birakiyor o cocuk ne alaka simdi ? Kusura bakma ama ayni evde yasadigin kocam diye koynuna aldigin adam tam bir karaktersizmis..

Allah yardımcın olsun çalışıyorsan ev hanımı değilsen boşan derim fakat ev hanımıysan kendini güvenceye al ya da bi yerde çalış kendi ayakların yere bassın kendini daha iyi hissedip kendine güvenin artınca yine boşan yani sana açıkça söylemiş ama umudun varsa düzelir diye biraz çabalamakta fayda var derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…