Ne yapmalıyım? Morallerim sıfır

Biliyorum evet burada yazılanlar gibi bana da mantığım yapma diyor zaten. Ama hislerime de önem veren birisiyim o yüzden birisi bile benim gibi düşünüyor olsa bu bana iyi gelebilirdi. Dışardan bir göz genel olarak zaten bunun doğru olmadığını söyler benimle aynı şeyi yaşayan biri anca anlayabilirdi. Burada yazılanlar biraz olsun o kişiye ulaşma isteğimi bastırdı ama. Tabi umarım yine hislerimle hareket etmem

Düzgün bir adamın böyle biriyle işi olmaz dediniz ya aslında bu kişi de kendisini zaten dışarıya gayet iyi ve düzgün biriymiş gibi gösteriyor hatta sorsanız bana hiç yalan söylememiştir hepsini yakalamış olmama rağmen yüzüme karşı bile inkar edebilir kendisini de çok iyi ve kusursuz olarak tanıtıyor hep :) bana da bir kötülüğü dokunmadı bu yalanlar falan dışında o da ayrı mesele de

Aynı şeyi karşılıklı konuştuğumuzun farkında mısınız zaten sizin karşınıza geçip ben yalancıyım ben düzenbazım ben şerefsizin tekiyim demez ki ikinci adam da demez zaten ona sorsanız o da iyi biri dışarıya sorsanız ikisi de iyi bilir ama değil değildir diyoruz işte biz de size

O anlamda söylemedim bu yalancı dediğim kişi arkadaşına da kendini kusursuz biri olarak gösteriyordur yani. O yüzden asıl karakterini bilse o düzgün dediğim kişi de bununla arkadaş falan olmazdı. Tabii dediğin gibi ikisi aynı türden de olabilir her neyse ya aman.

Belki de adam size kendini kusursuz gösteriyor aynı ayardalar aynı ayarda olmayan iki insan arkadaş olamaz bir insan bir insana ne kadar uzun süre numara yapabilir ki

Belki de adam size kendini kusursuz gösteriyor aynı ayardalar aynı ayarda olmayan iki insan arkadaş olamaz bir insan bir insana ne kadar uzun süre numara yapabilir ki
Bilmem haftada bir görüşüyorlar genelde çalıştıkları için. Sürekli dip dibe bir arkadaşlık değil o yüzden birbirlerine hata yapacak fazla fırsat olmuyordur. Veya sadece bana böyledir arkadaşlarına karşı düzgün insan modelinde takılıyordur

Ay keşke şu tabloya uzaktan az bakabilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…