ne yapmalıyım şimdi

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Bu konuyla ilgili sorunum kalmadığından dolayı siliyorum..

Yorumlarıyla bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:

açıkçası ben işyerimde karşı cinsten birini asla o şekilde aramamda msjda atmam. bu sekreter kancayı atmaya çalışıyor olabilir canım eşine. dikkat et derim ne olur ne olmaz neler okuyoruz burda

belki iş ortamı senin çalıştığın ortama göre biraz daha samimidir
hemen aklına kötü şeyler getirme
eşinin aklınada sokma

açıkçası ben işyerimde karşı cinsten birini asla o şekilde aramamda msjda atmam. bu sekreter kancayı atmaya çalışıyor olabilir canım eşine. dikkat et derim ne olur ne olmaz neler okuyoruz burda

bende o yüzden tedirgin olmaya başladım her özel günde arar msj atar eşimle aynı iş yerinde çalışan bi arkım var erkek ona sordum dün akşam seni arar mı falan diye eski bi arkım bekar üstelik!diyo yok niye aarasın ki beni diyo haklı niye arasın onu ..eşimi niye arar ki

belki iş ortamı senin çalıştığın ortama göre biraz daha samimidir
hemen aklına kötü şeyler getirme
eşinin aklınada sokma

zaten iş yerinde 3 bayan var biri o sekreter diğerleri de aşçı ona pek bişey söylemiyorum zaten ama kafam allak bullak oldu

Eşinize bu konuyu üstelemeyin kesinlikle. Hele hele ''ilgisi olabilir'' hislerinizi eşinizle asla paylaşmayın.

Biraz zaman geçince, bir bahane bulup eşinizi işyerinde ziyaret edebilirsiniz.

Mesaj atması normal bir durum ama ardından araması hoş değil..Kadının densizliği olmuş.

ziyarete gitmem mümkün değil çok uzak ve çalışn bayan sayısı 3

Sekreterle tanışmamış iseniz özellikle işe gidin kendinizi gösterin bence...Eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum öyle birşey olsa dediğiniz gibi silerdi birde yanlış hatırlamıyor isem yeni ayrılmıştınız ailelerin yanından size sürpriz filan yapmıştı eşinizin sizi sevdiği belli ama kız takmış sanırım eşinize biraz...

iş ortamı belki samimidir ondan rahat davranmıştır bayan
yani araması normal ama hem mesaj hem arama fazla olmuş
üstelik eşiniz mesaja gayet seviyeli ve nezaketli bi cevap vermişte
bence hiç üstüne gitmeyin bu konuda
güvensizlik bi erkeğin hiçç hoşuna gitmez
bi de eşinizin yanlış bi tavrıda yok zaten
bayanın belki huyu böyledir tanımadığınızdan garip gelmiştir
içinizi rahat tutun

cnm benm eşimle problemm yok iş yerine gitmem mümkn olsa bugn giderim zaten ama uygun bi yer değil sinir oluyorum bu yüzden

cnm aynı odada çalışıyolar masaları karşılıklı bu kız bide öyle fabrika falan dinlemiyo çok açık giyiniyo üstelik tek bayan ofiste aşçılar hariç eşimle karşılıklı sürekli ne yapmalıyım bilmiyorum aslında eşim hiç umursamıyo ama sürekli ilgi ilgi kimin hoşuna gitmez ki

cnm benm eşimle problemm yok iş yerine gitmem mümkn olsa bugn giderim zaten ama uygun bi yer değil sinir oluyorum bu yüzden

Tatlım sen değilmiydin eşinle evliliğinizi canlandırmak isteyen bir gün fşıkır şıkır giyin süslen git eşinin işyerine hayatım akşam için plan yaptım de bir restaurantta rezervasyon yap vs kızlada tanış

Eşinizin iş yerine gidemiyorsanız kızın çoook açık giyindiği kanaatine nasıl vardınız ?
Açık giyinme kıstası nedir sizin için veya benim için veya o kız için ?

canım arkadaşlarda yazmış bende aynı şeyi söyleyecem. bir güzel süslen git bir gün eşinin iş yerine hayatım gel öğle yemeğine çıkalımde. hatta otur odaya bir çay iç kızla da tanış konuş, karşılıklı oturuyorlarmış bir gör. hemen kıl kapma belki sadece lüzumsuzun biridir yada can sıkıntısından eşine sarmıştır yada gerçekten iyi niyetlidir
kızı görmeden yorum yapmak zor bir tanış kesinlikle...

eşinizin iş yerine gidemiyorsanız kızın çoook açık giyindiği kanaatine nasıl vardınız ?
Açık giyinme kıstası nedir sizin için veya benim için veya o kız için ?

aynı iş yerinde çalışan bi erkek arkadaşım var onunla konuşuyoduk şirket yöneticileri tarafından uyarı almış falan diye resimlerini de gördüm nedir söyleyeyim normalde bende kısa şort etek elbise askılı bluzlar dekolteli falan giyerim fakat 1 karış olanlardan değil üstelik ortamına göre giyinmekte lazım diye düşünüyorum bir şirkette eğer sadece erkekler varsa ve imalat yani fabrika ise dikkat etmek lazım diye düşünüyorum benm iş yerim bunu kaldırablr ama orası için uygun değil diye düşünüyorum resimde de gördüm hani onca erkeğin içine girmiş göğüs ve bacak dekolteli üstelik çok kısa bir elbise

Tatlım iş yeri istanbul Hadımköy'de bilir misin bilmiyorum ama sanayi bölgesihiç gitmedm gerçi ama eşimin anlattığına göre bi yer varmış lokanta orası da uygun olmaz yemek için bnde tanşıp kendmi göstermek istyrm çokta gzl bi fikir

Ben böyle şeyleri hayatta kaldıramam ya.. Eşime çok net işten çık bile derim yani. Çok aşırı kıskancım sanırım. Okurken bile sinirlerim bozuldu. Allahım bilipte bana uygun işten bi koca vermiş :)

ön yargılı olmak yanlış haklısın ama ilgi çok ve ne bilim sadece resimlerde gördüm ama yılışıklık var gbi biraz yada ne bilim ben mi abartıyorum iş yeri sanayi bölgesnde cnm uygun bi yer değil gtmek için ki uzak bide bana çok işten izin alıp gdp gelmem en az 5 st

cnm benm çok tatlısın sevip kıskanmak çok normal bence işten çık diyemem çünkü bi süre işsiz kalmıştı çok zor dönemler bunlar ki bu sebepten işten çık demek bana pek uygun değil

Hadımköyü biliyorum annemlere çok yakın orası evet sanayi bölgesi ama eminim aile için uygun ortamlarda vardır.Zaten eğer gitmeye karar verirsen en mantıklısı akşam yemeği için ayarlamak olur.Çıkışına yarım saat kala gidersin kızla muhabbet edersin daha sonrada eşinle çıkarsınız onun da fikrini alırsın nereye gitmenizin iyi olacağı konusunda...Burda önemli olan kıza kendini göstermek dışarda ayak üstü birşey yesenizde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…