Kızlar günaydın,
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Sevgili eşim beni çok kırdı.Uzatmadan konuya girmek istiyorum,biz daha yeni eve çıktık yani 2-3 hafta anca oldu ki 2 senedir evliyiz.Çok seviyorum eşimi onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama bazı sorunlar var ve bunlar kafamı çok fazla kurcalıyor.Dün gece hiç uyuyamadım stres ve sinirden..
Pazartesi günü evdeydi eşim rahatsızlığından dolayı izin almış hastaneye gitmiş ardından oğlum annemde biraz onunla ilgilenmiş eve geçmiş yatmış falan yani herşey normal..akşam anneme geçmiş tekrar ben eve gittiğimde ordaydı yani.sonra eve geçtik oğlumla eşim uyuduktan sonra bende eşimin telefonunu aldım iş yerinde aynı odayı paylaştığı sekreter msj atmış nasıl oldun merak ettim diye eşimde evet iyiyim tşk ederim.. yazmış ardından aramış ama cvpsız neyse hiç o gün bişey demedm dün akşam eşime söyledim bu ne diye o da açıkladı msj yazdı bende tşk ettim ardından aradı açmadm rahatszdm zaten dnleyemezdm onu dedi niye arıyo dedim ne bilim selin çok merk ediyosa al ara diye teli verdi bana eşime güvenrm hani zaten saklamak istese saklar silerdi.Ama bu kız neden arıyo anlamadm oğlumun doğum gününde de eve çiçek yollamıştı beni hiç tanımaz hiç eşimin iş yerine falan gtmedm ama bu ilgi nedir anlayamadm hani benm iş yermde bi arkım hastalansa arar geçmiş olsun derim yani...Ben mi abartıyorum yoksa bişeyler yapmam mı lazım
açıkçası ben işyerimde karşı cinsten birini asla o şekilde aramamda msjda atmam. bu sekreter kancayı atmaya çalışıyor olabilir canım eşine. dikkat et derim ne olur ne olmaz neler okuyoruz burda
belki iş ortamı senin çalıştığın ortama göre biraz daha samimidir
hemen aklına kötü şeyler getirme
eşinin aklınada sokma
Eşinize bu konuyu üstelemeyin kesinlikle. Hele hele ''ilgisi olabilir'' hislerinizi eşinizle asla paylaşmayın.
Biraz zaman geçince, bir bahane bulup eşinizi işyerinde ziyaret edebilirsiniz.
Mesaj atması normal bir durum ama ardından araması hoş değil..Kadının densizliği olmuş.
Sekreterle tanışmamış iseniz özellikle işe gidin kendinizi gösterin bence...Eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum öyle birşey olsa dediğiniz gibi silerdi birde yanlış hatırlamıyor isem yeni ayrılmıştınız ailelerin yanından size sürpriz filan yapmıştı eşinizin sizi sevdiği belli ama kız takmış sanırım eşinize biraz...
iş ortamı belki samimidir ondan rahat davranmıştır bayan
yani araması normal ama hem mesaj hem arama fazla olmuş
üstelik eşiniz mesaja gayet seviyeli ve nezaketli bi cevap vermişte
bence hiç üstüne gitmeyin bu konuda
güvensizlik bi erkeğin hiçç hoşuna gitmez
bi de eşinizin yanlış bi tavrıda yok zaten
bayanın belki huyu böyledir tanımadığınızdan garip gelmiştir
içinizi rahat tutun
cnm benm eşimle problemm yok iş yerine gitmem mümkn olsa bugn giderim zaten ama uygun bi yer değil sinir oluyorum bu yüzden
cnm aynı odada çalışıyolar masaları karşılıklı bu kız bide öyle fabrika falan dinlemiyo çok açık giyiniyo üstelik tek bayan ofiste aşçılar hariç eşimle karşılıklı sürekli ne yapmalıyım bilmiyorum aslında eşim hiç umursamıyo ama sürekli ilgi ilgi kimin hoşuna gitmez ki
eşinizin iş yerine gidemiyorsanız kızın çoook açık giyindiği kanaatine nasıl vardınız ?
Açık giyinme kıstası nedir sizin için veya benim için veya o kız için ?
Tatlım sen değilmiydin eşinle evliliğinizi canlandırmak isteyen bir gün fşıkır şıkır giyin süslen git eşinin işyerine hayatım akşam için plan yaptım de bir restaurantta rezervasyon yap vs kızlada tanış
canım arkadaşlarda yazmış bende aynı şeyi söyleyecem. bir güzel süslen git bir gün eşinin iş yerine hayatım gel öğle yemeğine çıkalımde. hatta otur odaya bir çay iç kızla da tanış konuş, karşılıklı oturuyorlarmış bir gör. hemen kıl kapma belki sadece lüzumsuzun biridir yada can sıkıntısından eşine sarmıştır yada gerçekten iyi niyetlidir
kızı görmeden yorum yapmak zor bir tanış kesinlikle...
Ben böyle şeyleri hayatta kaldıramam ya.. Eşime çok net işten çık bile derim yani. Çok aşırı kıskancım sanırım. Okurken bile sinirlerim bozuldu. Allahım bilipte bana uygun işten bi koca vermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?