Geçenlerde işyerinde erkek bi arkadaş hastalandı gitti, ben de o koşturmada arayıp rahatsız etmek istemediğim için msj attım. Eşi görse yanlış mı anlar?
Anlarsa anlasın, o kadar fesatsa yapacak bişey yok. Biz burda akşama kadar eşlerimizden fazla görüyoruz o insanları. Tabi ki sağlık durumlarıyla, sorunlarıyla hadlerimizi aşmadan ilgilenmeliyiz.
Abartmayın ve sorun yokken yaratmayın.
boş yere kurgu yapmayın. Bence sadece sekreter görgü kurallarından haberdar değil. Evli birine mesaj atılmaz. Cok merak ediyorsa evden arayıp size sormalıydı. Sen diye hitabı da saygisiz seviyesiz biri olduğunu gösteriyor. Bence eşinizden dolayı bir sıkıntı yok siz de sakın adamın aklına is düşürmeyin.
Sen ofistede kullabileceği bir hediye düşün mouspad ler var mesela resim basabiliyorlar üzerine öyle birşey yaptırabilirsin bebğinin senin ve eşinin olduğu üzerine de ufak bir yazı yazdırabilirsin vs.
cnm kesinlikle aldattığını düşünmüyorum zaten çok şükür o kadar güvenyrm eşime:)ama kızın olmadık ilgisi beni çok düşündürüyor bide han her gün yanyanalar beraberler belki çok yanlış düşünüyorum ama ne bilim iştebence boş yere kendinize sıkıntı yapmayın karısını aldatan adamlar azda olsa kendilerini belli ediyor o yüzden eşinizi boş yere üzmeyin ve adamın aklınada bu tarz fikirleri sokmayın
ön yargılı olmak yanlış haklısın ama ilgi çok ve ne bilim sadece resimlerde gördüm ama yılışıklık var gbi biraz yada ne bilim ben mi abartıyorum iş yeri sanayi bölgesnde cnm uygun bi yer değil gtmek için ki uzak bide bana çok işten izin alıp gdp gelmem en az 5 st
Bence hediye olarak güzel bir fikir ama sorununa çözüm değil. Sonuçta sekreter kız evli olduğunu biliyor. Buna rağmen haddini bilmediğinden böyle girişimlerde bulunmuş. Ona haddini bildirmek lazım.
Senin resmini hergün yakasına da assa kız için fark etmez. Çünkü bence ne yaptığını bilmiyor. Tahminim kendisi biraz fazla yüz bulmuş eşinden. Eşinin görgü kuralları gereği kendisiyle olan diyaloğunu yanlış anlamış olabilir. Kimi kızlar vardır herkes kendisini beğeniyor zanneder. Yanlış yorumlar yapar.
Bence doğru olan eşine onun bir hatası olmadığı için onu kırmadan. 'Ben bu mesajdan çok rahatsız oldum. Sana güvenim var. Ama kızla arana gerekli mesafeyi koy. O da yüz bulup mesaj atmasın' de. Eminim eşin gerekeni yapacaktır.
bence kız görgü kurallarını bildiği için gayet düzgün mesaj atmış bunda ne var laubali falanda değil hastalık bu. bende hastalandığımda kız erkek fark etmez herkes arıyor bunu yanlış anlamak baska yerlere cekmek neden
bence kız görgü kurallarını bildiği için gayet düzgün mesaj atmış bunda ne var laubali falanda değil hastalık bu. bende hastalandığımda kız erkek fark etmez herkes arıyor bunu yanlış anlamak baska yerlere cekmek neden
Aile dostu değilse bekar bir kadının evli bir adama mesaj atması içerik ne olursa olsun hemen her kadını rahatsız edecek bir durum bence. Düşünülmüş olması lazım. Ufak bir ihtimal bile olsa bir ailenin huzurunu kaçırmak kimsenin hakkı değil. İş yerine döndüğünde geçmiş olsun dersin yeter.
sen ne yapardın öyle bakım bicanım ne akıl vermeli bilemedim ki haklısın tabi gitmek zorsa. ama belki de kız kötü niyetli değildir iş arkadaşı olarak sormak istemiştirde biraz dozajı kaçırmış. hani msj tamamda aramaya ne gerek var ?
ama aldatan erkek belli olur seninki yapsa kesin sezinlerdin. tekrar aramasını falan görürsen aç mesela telefonu sen konuş kızın konuşmalarına bak tavrı nasıl. ya benim başıma gelse yapacağımı biliyomda durduk yere sana abuk subuk fikirler verip evliliğini bozmayayım
evet aslında sorun eşimle değil o kızla eşime ben bunu söyledğimde samimi değilim zaten der çıkar içinden hani zaten pek öyle samimi olmaz eşim ama kız hep yanında aynı odada sadece 2si?sanırım kafamı kurcalayan da bu
kızı ne yerine koyuypruz ya. insan gibi mesaj atmış sormuş aramış ne var bunda bu kadar abartılıcak ben anlamadım mesajda gayet seviyeli bir mesaj
evli olmadığınızı düşünüyorum.
sizin için uygun olabilir umarım başınıza böyle bir olay geldiğinde de uygun bulursunuz
bende böyle düşünüyorum cnm hani ben böyle konularda çok titiz davrnyrm belki bundn ama doğrusu da budur değil mi
Anladığım kadarıyla sen zaten daha önceden de düşünüyordun aynı oda da oldukları için mesaj atması tuz biber olmuş. Ama sıkma canını kızın niyeti kötü olmayabilir bekar olduğu için düşünememiş bence..Yapmasa daha iyiydi ama sadece buna takılmadığını düşünüyorum şimdi. Bence canını sıkmadan bekle. Eşlerimizi sevdiğimiz için bazen uçan kuştan kıskanabiliyoruz. Ben anlıyorum. Ama eşine güvenin tam nasıl olsa.. 2. yanlış tavrı olursa o zaman harekete geçmeli bu tek başına çok hafif kalır aslında doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?