Hadımköyü biliyorum annemlere çok yakın orası evet sanayi bölgesi ama eminim aile için uygun ortamlarda vardır.Zaten eğer gitmeye karar verirsen en mantıklısı akşam yemeği için ayarlamak olur.Çıkışına yarım saat kala gidersin kızla muhabbet edersin daha sonrada eşinle çıkarsınız onun da fikrini alırsın nereye gitmenizin iyi olacağı konusunda...Burda önemli olan kıza kendini göstermek dışarda ayak üstü birşey yesenizde olur
Aslında 24 aralık tanışma yıldönümümüz böyle şeyler pek adetimde değildir ama bi çiçek alıp gitsem mi eşime saçma mı olur yada:s
ahh shelinim neler olmuş böyle;
sen o sekretere bir görün;
eşim hastayken mesaj attın , sonrada aradın açmadı eşim;
zahmet edipte eşimi arama canım , tel nomu vereyim böyle durumlarda beni ara de..
eşini suçlama sakın; böyle bulaşık tipler çok etrafta..
dişini göster..
Çiçek değilde farklı birşeyler düşünülebilir siz nerde oturuyorsunuz ona göre plan yapalım...
farkındayım tatlım ama onu arayıp kıskandığımı belli edemem sonra eşime gider der eşinde ne kadar kıskanç falan hoş olmaz pek dimiay cnm bide aynı odadalar şuanda çıldırıyorum yani
tatlım ben şişli taraflarında oturuyorum önerilerini bekliyorum..
canım direk söylemesende ima et bir şekilde
meydanı boş bulmasın...
eşine ne diyecek o kim ya....
sinirlendim..
evli bir adamın cebini ararken düşünecek,çekinecek,,
keşke teli sen açsaydın...[/QUOTE
tatlım bn işteydm yoksa açrdm zaten
benm bile hani işteyken bazen iş arklarımı aramam gerekiyo ulaşamadığım durumlarda evlerini arıyorum ama eşleri veya kendileri çıktığında durumu anlatır özür diler konuşurum
Sabahında hediye gönderirsin kuryeyle filan akşam da dediğimiz gibi işyerine gidersinBirde şey sorucam bu kız sekreter değilmi telefonlara filan bu bakıyor olmalı telefon etsen eşin için....
cuma günü aradım cnm zaten önceden beri bişeyler vardı içimde ama bu kadar değildi .Muhabbeti aynen aktarıyorum
Ben:Serhat ile görüşblr mym
Sekrtr:Yerinde değil kim arıyodui
Ben:eşiyim ben
sek:hmm yok yerinde bişey varsa bana söyleyebilrsin
ben:cebinden ulaşırım aradığımı iletr msnz
sekeki bb
muhabbettende anlaşılacağı gibi bana sen diyo ve de eşime aradığımı söylememiş !
ayrıca hediye öneriniz var mı çiçek uygun değildi ya onunda dikkatini çekmeli
canım direk söylemesende ima et bir şekilde
meydanı boş bulmasın...
eşine ne diyecek o kim ya....
sinirlendim..
evli bir adamın cebini ararken düşünecek,çekinecek,,
keşke teli sen açsaydın...[/QUOTE
tatlım bn işteydm yoksa açrdm zaten
benm bile hani işteyken bazen iş arklarımı aramam gerekiyo ulaşamadığım durumlarda evlerini arıyorum ama eşleri veya kendileri çıktığında durumu anlatır özür diler konuşurum
Keşke farkettikten sonra arasaydın sen eşim uyuyor eğer önemli birşey varsa kaldırayım işle ilgili sorun mu var diye sorsaydın...
cuma günü aradım cnm zaten önceden beri bişeyler vardı içimde ama bu kadar değildi .muhabbeti aynen aktarıyorum
[ı]
ben:serhat ile görüşblr mym
sekrtr:yerinde değil kim arıyodui
ben:eşiyim ben
sek:hmm yok yerinde bişey varsa bana söyleyebilrsin
ben:cebinden ulaşırım aradığımı iletr msnz
sekeki bb[/ı]
muhabbettende anlaşılacağı gibi bana sen diyo ve de eşime aradığımı söylememiş !
Ayrıca hediye öneriniz var mı çiçek uygun değildi ya onunda dikkatini çekmeli
Birşey varsa bana söyleyebilirmisinizEvet hediye arayışlarına girelim biz en iyisi...[/QUOTE
EVET FAZLA SAMİMİ DAVRANIYO CNM
kaşınıyor o kaşınıyor...
Ya çok basit birşey olacak ama masasına koymak için kalemlikli reimlikler varya öyle birşey alsan yollasan eşine çerçeveye de fotonuzu koysan...
kaşınıyo gerçektende yok o kadar bekar insan varken bu kılzar neden evli erkeklere ilgi duyarlar anlamıyorum
madem esınızın yetksısı var aramalarınızın onemını ona hıssettırsın..
Bune yaa bana soyleyebılırsın sankı sankı sekreterı aracılıgı ıle kocandan randevu alıyosun...
Kızlar günaydın,
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Uzatmadan konuya girmek istiyorum,biz daha yeni eve çıktık yani 2-3 hafta anca oldu ki 2 senedir evliyiz.Çok seviyorum eşimi onunda beni sevdiğini düşünüyorum .Ancak dün gece hiç uyuyamadım stres ve sinirden..
Pazartesi günü evdeydi eşim rahatsızlığından dolayı izin almış hastaneye gitmiş ardından oğlum annemde biraz onunla ilgilenmiş eve geçmiş yatmış falan yani herşey normal..akşam anneme geçmiş tekrar ben eve gittiğimde ordaydı yani.sonra eve geçtik oğlumla eşim uyuduktan sonra bende eşimin telefonunu aldım iş yerinde aynı odayı paylaştığı sekreter msj atmış nasıl oldun merak ettim diye eşimde evet iyiyim tşk ederim.. yazmış ardından aramış ama cvpsız neyse hiç o gün bişey demedm dün akşam eşime söyledim bu ne diye o da açıkladı msj yazdı bende tşk ettim ardından aradı açmadm rahatszdm zaten dnleyemezdm onu dedi niye arıyo dedim ne bilim selin çok merk ediyosa al ara diye teli verdi bana eşime güvenrm hani zaten saklamak istese saklar silerdi.Ama bu kız neden arıyo anlamadm oğlumun doğum gününde de eve çiçek yollamıştı beni hiç tanımaz hiç eşimin iş yerine falan gtmedm ama bu ilgi nedir anlayamadm hani benm iş yermde bi arkım hastalansa arar geçmiş olsun der kapatırım niye merak edeyeyim ki bu kadar ilgiye gerek var mı bu gibi durumlar daha önce de olmuştu ...Ben mi abartıyorum yoksa bişeyler yapmam mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?