Ne yapmalıyım? Son durumlar

Ben de evlilik öncesi öyle sandım.
Ders çıkarmış o öyle bi koca olmıycak.
Tam tersi yönde kimlik geliştirmiş sanıyordum.
Davranışları farklıydı.
Şefkatli, kin tutmaz, alttan alır, nazik...
Tek istediği huzur olan üstüne bide aşık olduğunuz biriyle evlenmek istemez miydiniz?
Yoo size empati yapabiliyorum söylemek istediğim eşinizin bile bile hata yaptığı... Aslında babası aynı teroru evde yasatmışken size benzer şekilde eziyet etmesi çok acıklı onun açısından... yoksa bu tabloda siz kurban rolündesiniz maalesef
Umarim gec olmadan aklı başına gelir

Evvelki konuyu bilemem ama eşiniz yanaşmaya çalışmış.
Özür dilemek ağır geliyor bu şekilde ortamı yumuşatma ya da düzeltme çabasında...
Siz de ağırdan alın ama bu şekilde yanaştığında daha bir yumuşamış gibi davranın...
Mesela hafta sonu yürüyüşe çıkacaksanız durduk yere ben yürüyüşe çıkıyorum haberin olsun diyin mesela bu belki de onunda bir adım gelmesi için bahane olacaktır...

Onun mu bişeyler yapmak için cesareti kırılmış?
Yapmayın o ne yaptı ki benim yaptıklarımın yaninda?
Benimki kırıldı ki ben şimdi boyleyim.
Hiç adım atmayan, 2 aydır değer vermeyen, psikolojimle oynayan bi adam hakkında fazla iyimsersiniz.

Sevgiye gelince evet belki seviyor ama benim sevgi anlayışımla onunki çok farklı.
Ben sevdiğim insana bu kadar gaddarlasamam.

Bu arada bilgisayar olayını anlatmıştım. Ben anlatmadim arkadaşıma o da biliyor. Ortak arkadaşlarımızla eşimin arkadaşlarıyla yani konuşarak öğrenmişti eski kötü olduğumuz dönemler.
Ve ben hiç o konuda konusmadigim halde kendisi açtı konuyu benim tek yaptığım konuyu kapatmaya çalışmak oldu. Hayırlısı olsun tarzında şeylerdi. Tatil hakkında konuştum . Soğuyacak bişey yok yani ki çoktan soğuduk.

Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konunu tekrar okudum ama doğru hatırlamışım.
Eski konunda kendi hatalarını sende kabul etmişsin. Hatta ağır konuşmamam gerekiyordu ama " erkek misin adam mısın " diye ağır konuştum demişsin.
Tamam sen de haklısın onunda haksız olduğu yerler çoğunlukta ama kendi hatalarının da farkına varmalısın.
Evlilik iki taraflı yürüyen birşey iki tarafta birbirini sevdiği halde bu duruma gelmişse iki tarafında yıpranmışlığı var. Eşini tanımıyorum ama senden soğuyan istemeyen insan aynı yatağa tekrar yatmaz.
Sen kahvaltı hazırlamışsın süpriz yapmışsın tam herşey düzelecekken o ters tepki vermiş sen yine ağır konuşmuşsun. Belki sende onun gibi küsüp hiç konuşmasaydın o senin etrafında dönecekti ?
Ben sadece konunuza yorum yazıyorum dört duvar içinde yaşanılanı siz bilirsiniz. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım umarım düzelir aranız.

Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konunu tekrar okudum ama doğru hatırlamışım.
Eski konunda kendi hatalarını sende kabul etmişsin. Hatta ağır konuşmamam gerekiyordu ama " erkek misin adam mısın " diye ağır konuştum demişsin.
Tamam sen de haklısın onunda haksız olduğu yerler çoğunlukta ama kendi hatalarının da farkına varmalısın.
Evlilik iki taraflı yürüyen birşey iki tarafta birbirini sevdiği halde bu duruma gelmişse iki tarafında yıpranmışlığı var. Eşini tanımıyorum ama senden soğuyan istemeyen insan aynı yatağa tekrar yatmaz.
Sen kahvaltı hazırlamışsın süpriz yapmışsın tam herşey düzelecekken o ters tepki vermiş sen yine ağır konuşmuşsun. Belki sende onun gibi küsüp hiç konuşmasaydın o senin etrafında dönecekti ?
Ben sadece konunuza yorum yazıyorum dört duvar içinde yaşanılanı siz bilirsiniz. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım umarım düzelir aranız.
Evet yaşamadan anlamanın çok zor.
Benimkiler etkiye tepkiydi ama onun yaptıkları genelde nedensiz pisliğine yapılan şeyler.
Her şeyde kendimi suçladiğım için o bu sekilde davranabildi. Azıcık o da hatalarının farkına varsaydi evliliği çoktan tutup kaldırmıştık.
Hala ayni evde iki yabancı olmazdık.

Eşin sana el uzatmış sanki. Bence geri adım atma hatasını bilsin ama aynı zamanda Yapıcı ol.inat etme. Sende inatçısın galiba.biraz Kadınlık mı dersin kurnazlık mı

Kadın Yapıcı ne yazık ki.yuvanı yıkmamak için Yapıcı olacaksın. Söyliyceni söyliyceksin ama uygun zaman uygun yer uygun ses tonuyla. TV izleyeyim deyince tamam bende Çay yapıcam ister misin. O çayını içer maçını izler keyiflenir mesela.o zaman işte sana biraz kırıldım de mesela.neden diye sorar çok Sıkma. Fazla uzatma işte. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra

Kadın Yapıcı ne yazık ki.yuvanı yıkmamak için Yapıcı olacaksın. Söyliyceni söyliyceksin ama uygun zaman uygun yer uygun ses tonuyla. TV izleyeyim deyince tamam bende Çay yapıcam ister misin. O çayını içer maçını izler keyiflenir mesela.o zaman işte sana biraz kırıldım de mesela.neden diye sorar çok Sıkma. Fazla uzatma işte. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra
Bu insanla ben Yaşıyorum. Diğer konumu okumadığiniz için bilmeyebilirsiniz yapıcı çok da adım attım.
Bu insan yapıcı olmaktan anlamıyor.
Onun karşısına çıkıp biticekse bitir ben senden önce gidip bosanicam desem o zaman kıymete biniyorum.
Ben de çok istedim güzel yollardan çözmeyı. Is-te-mi-yor.
Ben sana da çay yapayım diyince icicek? İşte siz normal bir kocayla karistiriyosunuz.
Hayatta içmez bir sürü de laf sokar.
Ben iki yılda denemedim mi hiçbir şey sanıyorsunuz.

Canım ya bişey merak ettim. Yemek yapıyor musun evde?

Aman ne didişiyorsun yok tv sen izle ben izle....Deliyle deli olmasana.

Belmiyum ne yaptınız barıştınızmı? Eşinizle
Hayır git gide daha da uzaklaştık.
Ben hemen hemen hiç iletişim kurmuyorum.
O bu aralar bişeyler soruyor söylüyor ya da laf sokuyor.
Kısa cevaplar veriyorum.
İçimden de gelmiyor artık zaten.
Malum sona yaklaşıyoruz sanırım.
Belli etmemeye çalışsam da yalnız ve mutsuz hissediyorum.

Kısa cevaplar veriyorum.
Barışmanızı çok isterim konunuzu başindan beri takip ediyorum

Kısa cevaplar veriyorum.

Sabret.
Senin iletişimsizliğine rağmen onun bir şeyler sorması yakında seninle
iletişim kuracak anlamına geliyor.

Şimdiden ufak ufak yol yapıyor.

Bence bu tavrını korumalısın.
Çünkü bu sessizlik onun düşünmesini ve hatasını anlamasını sağlayacak.

Sabret.
Senin iletişimsizliğine rağmen onun bir şeyler sorması yakında seninle
iletişim kuracak anlamına geliyor.

Şimdiden ufak ufak yol yapıyor.

Bence bu tavrını korumalısın.
Çünkü bu sessizlik onun düşünmesini ve hatasını anlamasını sağlayacak.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bu saatten sonra umarım diycem inşallah diycem, bunları diyince kendime ihanet gibi hissediyorum.
Neyi isteyeceğimi bilmiyorum.
Ne yapmam gerektiğini. Konuşursa nasıl davranmam gerektiğini bile.
Bana yaptıklarının aynısını yaşamasını istiyorum sadece.

Back
X