• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ya bıktım bunlardan!

Ben dört aylık evliyim. Kv ile yaşıyorum. Kaynanam ile kayınbabam sürekli benim için senin gelinin yok senin gelinin diyolar.örnek verim bu sabah eşim anahtarını arıyodu bulamadı ben gittim bulamadın mı dedim. Sonra öbür odadan kayınbabam kim konuşuyor dedi kaynanam senin gelinin dedi. Ondan öncede kayınbabam senin gelinin diyodu deli oluyorum ya. Sonra sinir oldum eşim ruhsatı odaya almaya geldi söyledim sürekli böyle diyolar dedim. Tamam dedi sarıldı işe gitti geç kalmıştı zaten. Ben ne yapmalıyım. Ben bugün konu tekrar geçerse ben kocamın karısıyım kimsenin gelini değilim dicem ne yapmalıyım bıktım bunlardan
Kv yada kp konuşurken sende eşine senin baban senin annen de onlar anlar

Oldu olacak instagram biyografisi yazar gibi kocişinin bitanecik karısı, annesinin ve babasının kızı, kv ve kp inin gelini deyin . Kocasının karısı ne ya yapmayın Allah aşkına?
Kelimelere bile bu kadar çok takılırsanız o ev size zindan olur.
Sizde kocanıza birşey söylerken senin annen, senin baban deyin .

Aranızda bir sorun yoksa tatlı bir dille anne ya da baba neyse artık senin gelinin adımdan daha uzun değil mi sizce de öyle daha iyi olmaz mı gibisine konuş. Ama yazma tarzından bile yangına körükle giden biri olduğunu çıkardım nedense

Çok komik olmaz mı ?
Kayınpeder : Kim konuşuyor ?
Kayınvalide : Mustafa'nın karısı !

Ben dört aylık evliyim. Kv ile yaşıyorum. Kaynanam ile kayınbabam sürekli benim için senin gelinin yok senin gelinin diyolar.örnek verim bu sabah eşim anahtarını arıyodu bulamadı ben gittim bulamadın mı dedim. Sonra öbür odadan kayınbabam kim konuşuyor dedi kaynanam senin gelinin dedi. Ondan öncede kayınbabam senin gelinin diyodu deli oluyorum ya. Sonra sinir oldum eşim ruhsatı odaya almaya geldi söyledim sürekli böyle diyolar dedim. Tamam dedi sarıldı işe gitti geç kalmıştı zaten. Ben ne yapmalıyım. Ben bugün konu tekrar geçerse ben kocamın karısıyım kimsenin gelini değilim dicem ne yapmalıyım bıktım bunlardan
Allah sabir versin
İki gündür kv kp bize
Huni takıp gezmek üzereyim suanda

belkı ıyı bı anlamda syluyrlardır once bır sor :D bazen bızımkılerde "kızın" dıye bashederdı benden yanlıs anlasılmasın benımkıler derken oz anne babam :rolleyes:

Ben olsam bende konusurken esime senin annen senin baban derim onlardan bahsederken onlarin yaninda babam yada annem demem bakalim tavirlari ne olcak

Kocamin kariisiyim mi? Oyle mi hitap etsinler yani?
Iyi madem ben de annemin kocasinin kiziyim, hatta kocamin babasinin da geliniyim

Back
X