- Konu Sahibi Senay_Bekir
Erkek arkadasim beni bogdu, daha sonra bacagima tas atti, bacagim kanadi. Iki gun topalliyordum, ve bir ozur bile dilemedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasim beni bogdu, daha sonra bacagima tas atti, bacagim kanadi. Iki gun topalliyordum, ve bir ozur bile dilemedi.
sakamisin arkadasim sen yahu hadi ben evliydim kimim kimsem yoktu maruz kaldim eziyetlerine ki bide EVLIYIM sana noluyo arkadasim erkek arkadasinmis ayrilsana ne duruyosun alala ya hala soruyosun bide
sana bunları yaptı ve bize ne yapmalıyım diye mi soruyorsun![]()
Haklisiniz, ne yapacagima sasirdim hala soktayim. Siz hala evlimisiniz o kisiyle?
Degismezmi sizce?
gerçekten şaka gibisinn.. soru mu bu ? Vur tekmeyi gitsin, kaybedicek neyin var kii La havleee.......
evliyim malesef ama ayni evde yasamiyoruz suan zaten benimde problemlerim su iki ayda cok nuksetti ama neticede bosanicaz yani birde cocugum var ustelik ben cok sogudum kaldiramadim senbide evli bile degilsin ustelik ? sasirdim
değişir değişir
şimdi taş atmış bi dahakine bıçaklar
tövbe allahım sen koru
arkana bakmadan kaç o manyağın yanından
Olay ilginç, ne yapmalıyım demen daha da bir ilginç![]()
darp raporu al ve de polise git şikayet et
yapman gereken budur![]()
Anladim, uzuldum sizin icin. Esiniz siddet mi uyguluyordu? Daha evlenmeden belirtilerini hic gormediniz mi. ben halime sukretmeliyim ki basta gosterdi kisiligini.
ay bir de özür dilemedi diyorsun
git sen özür dile niye bu kadar kızdırdım seni diye
taşla canım acımadı döv beni de![]()