• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim, yardim edin lutfen....

Erkek arkadasim beni bogdu, daha sonra bacagima tas atti, bacagim kanadi. Iki gun topalliyordum, ve bir ozur bile dilemedi.

sakamisin arkadasim sen yahu hadi ben evliydim kimim kimsem yoktu maruz kaldim eziyetlerine ki bide EVLIYIM sana noluyo arkadasim erkek arkadasinmis ayrilsana ne duruyosun alala ya hala soruyosun bide

gerçekten şaka gibisinn.. soru mu bu ? Vur tekmeyi gitsin, kaybedicek neyin var kii La havleee.......

Haklisiniz, ne yapacagima sasirdim hala soktayim. Siz hala evlimisiniz o kisiyle?

evliyim malesef ama ayni evde yasamiyoruz suan zaten benimde problemlerim su iki ayda cok nuksetti ama neticede bosanicaz yani birde cocugum var ustelik ben cok sogudum kaldiramadim senbide evli bile degilsin ustelik ? sasirdim

evliyim malesef ama ayni evde yasamiyoruz suan zaten benimde problemlerim su iki ayda cok nuksetti ama neticede bosanicaz yani birde cocugum var ustelik ben cok sogudum kaldiramadim senbide evli bile degilsin ustelik ? sasirdim

Anladim, uzuldum sizin icin. Esiniz siddet mi uyguluyordu? Daha evlenmeden belirtilerini hic gormediniz mi. ben halime sukretmeliyim ki basta gosterdi kisiligini.

ay bir de özür dilemedi diyorsun:53:
git sen özür dile niye bu kadar kızdırdım seni diye:40:
taşla canım acımadı döv beni de:47:

Tatlim yaş kaç? Bu sorunla ve cevaplara verdigin cevapla 18 altı oldugunu düşünüyorum...Yoksa yetiskin birinin soracağı soru degil..Küçüksen sana daha yapıcı cevaplar vereceklerdir...

Anladim, uzuldum sizin icin. Esiniz siddet mi uyguluyordu? Daha evlenmeden belirtilerini hic gormediniz mi. ben halime sukretmeliyim ki basta gosterdi kisiligini.

arkadas bastangosterse ne sonradan gosterse ne dayagi yedimmi yedim sonucta neticeye bakcaksin sen bide ozurbiledemedi diyorsun hangi ozurden bahsediyosun ki sen ben anlamadim ayril bitsin gitsin evli bile degilsin yani ayagina dolanacak bi problemin yok konu bile acman sacmaydi kusurabakma

Back
X