• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim, yardim edin lutfen....

Ailemin uzulmesini istemiyorum o yuzden.
Ozur dilemesini su sebebden istiyorum, yani en azindan pismanlik yasamis olmasini bilmek isterdim, yoksa tabi ki ozur dilese bile barismam. Ozur dilemesi hic birseyi degistirmez.
Haklisiniz.

Bildigin tas atti, daha sonrada sana atmadim dedi.

Ya arkadaşım özür mözür dilemesin o kazma. Dilese ne olur ki?

Aaaaay Allah korusun ama öyle bir anda gözüm hiçbir şeyi görmez bütün rezilliği yapardım altta kalmamak uğruna,baktım daha ileriye gidiyor şikàyetçi bile olurdum o kişiden ... Sevgiliymiş,öyle sevgili mi olur? :53: Şimdi böyle yapıyorsa evlendiğinizi düşünsene her şeyi yapar valla.Kusura bakma ama tam odunmuş.Değişmesini bekleme bence değişmez öyle biri. Kendine dikkat et ...

Bogduysa buraya nasil yazdin ? Bogmaya kalkti de bari neyse,
Ayril gitsin neyin özrünü bekliyorsun ? özür dilese barisacakmisin yani,
git polise sikayet etsene...

Aaaaay Allah korusun ama öyle bir anda gözüm hiçbir şeyi görmez bütün rezilliği yapardım altta kalmamak uğruna,baktım daha ileriye gidiyor şikàyetçi bile olurdum o kişiden ... Sevgiliymiş,öyle sevgili mi olur? :53: Şimdi böyle yapıyorsa evlendiğinizi düşünsene her şeyi yapar valla.Kusura bakma ama tam odunmuş.Değişmesini bekleme bence değişmez öyle biri. Kendine dikkat et ...

Ben birsey yapamadim maalesef.
Orasi oyle, dort duvar arkasinda Kim bilir ne yapar.
Yok cnm kusura bakilacak birsey yok, odun kelimesi ona az bile....yani degismez, daha kotu olur hatta.

Back
X