• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim, yardim edin lutfen....

:-) :-) kiyamam sana yaa cok tatlısın...
Aman diyim canim anladigim kadar cok iyi niyetlesinin ve sevgilin olacak ha...n da bunu kullaniyo...Sakin sabretme kimse degismez emin ol buna hatta daha kötüye gider...yol ver gitsin...

arkadas bastangosterse ne sonradan gosterse ne dayagi yedimmi yedim sonucta neticeye bakcaksin sen bide ozurbiledemedi diyorsun hangi ozurden bahsediyosun ki sen ben anlamadim ayril bitsin gitsin evli bile degilsin yani ayagina dolanacak bi problemin yok konu bile acman sacmaydi kusurabakma

Basta olsaydi evlenmezdiniz de onun icin. Haklisin.

sana ınanamıyorum kendıne bunu yapmasına nasıl izin verırısın o kım oluyokı hadsiizzz:47::47: hemen ayrıl neden soruyosunkı yoksa şiddetın dozunun artacağından habersızmısın be arkadaş...

:-) :-) kiyamam sana yaa cok tatlısın...
Aman diyim canim anladigim kadar cok iyi niyetlesinin ve sevgilin olacak ha...n da bunu kullaniyo...Sakin sabretme kimse degismez emin ol buna hatta daha kötüye gider...yol ver gitsin...

O gunden sonra gorusmedim zaten, dogru degismez bir insan.
Tesekkurler yorumun icin.

Degismezmi sizce?

değişir değişir... ama nasıl değişir biliyormusun, bugün boğazını sıkan, yarın bıçak dayar, bugün ayağına taş atan, yarın kırar o bacağı..
daha birde değişirmi diye soruyorsun...
inşallah dalga geçmiyorsundur bizimle...samimiyetine inanarak söylüyorum, hemen ayrıl o adam kılıklı zorbadan...
aklını başına al...senin bugün bu yaptıklarını sineye çekip onla devam ettiğini hissettikten sonra, iyice beterini yapar ilerde...
nasıl olsa boğaznı sıkmasına ayağına vurmasına müsade eden, eh dövüp işkence etmesine de müsade eder dimi?

sıkıldım bu tür konulardan.Biz ne yapalım yani.Ayrıl desek ayrılmayacaksın,şikayet et desek etmeyeceksin.Eeee,ne bekliyorsun.Senle beraber moral bozup üzülmemizi mi? Kendine az saygın olmalı,o kim ki sana bunu yapıyor ? Sen nasıl razı geliyorsun ?

Erkek arkadasim beni bogdu, daha sonra bacagima tas atti, bacagim kanadi. Iki gun topalliyordum, ve bir ozur bile dilemedi.

Canım özür dilerim ama 21 yaşında birinin bu sorunun cevabını kendisi biliyor ve uyguluyor olmalıydı. Neredeyse "anne saçımı çektiii, anne ayağıma bastıııı" şikayetleri gibi olmuş :S

Çözümü çok açık değil mi? Niye tahammül edeceksiniz ki? (Aşk? Sevgi? heleki böyle saygısız bir ortam!) Erkek arkadaşınız da 21'se zaten erkekler daha geç olgunlaştığı için sizin 16 yaşınız gibi falandır. (bazıları daha bilinçli olsa da durum bu)

Bir de özür dilese ne olacak ki? Bu onun cahilce yaptığı hareketini affetirmezki...

Son düzenleme:
değişir değişir... ama nasıl değişir biliyormusun, bugün boğazını sıkan, yarın bıçak dayar, bugün ayağına taş atan, yarın kırar o bacağı..
daha birde değişirmi diye soruyorsun...
inşallah dalga geçmiyorsundur bizimle...samimiyetine inanarak söylüyorum, hemen ayrıl o adam kılıklı zorbadan...
aklını başına al...senin bugün bu yaptıklarını sineye çekip onla devam ettiğini hissettikten sonra, iyice beterini yapar ilerde...
nasıl olsa boğaznı sıkmasına ayağına vurmasına müsade eden, eh dövüp işkence etmesine de müsade eder dimi?

Haklisiniz huylu huyundan vazgecmez.
Tabii ki dalga gecmiyorum, o gunden sonra gorusmuyorum zaten. Cok dogru.
Ben sizinde goruslerinizi almak istedim.

sıkıldım bu tür konulardan.Biz ne yapalım yani.Ayrıl desek ayrılmayacaksın,şikayet et desek etmeyeceksin.Eeee,ne bekliyorsun.Senle beraber moral bozup üzülmemizi mi? Kendine az saygın olmalı,o kim ki sana bunu yapıyor ? Sen nasıl razı geliyorsun ?

Haklisiniz, ben o gunden sonra gorusmedim kendisiyle ve birdaha gorusmeyi de dusunmuyorum.

Canım özür dilerim ama 21 yaşında birinin bu sorunun cevabını kendisi biliyor ve uyguluyor olmalıydı. Neredeyse "anne saçımı çektiii, anne ayağıma bastıııı" şikayetleri gibi olmuş :S

Çözümü çok açık değil mi? Niye tahammül edeceksiniz ki? (Aşk? Sevgi? heleki böyle saygısız bir ortam!) Erkek arkadaşınız da 21'se zaten erkekler daha geç olgunlaştığı için sizin 16 yaşınız gibi falandır. (bazıları daha bilinçli olsa da durum bu)

Bir de özür dilese ne olacak ki? Bu onun cahilce yaptığı hareketini affetirmezki...

Haklisin, biliyorum ama yine de sormak istedim.

Ask, sevgi olsa ki ne olacak saygi olmadiktan sonra, onun yasi 25.

Yani orasi oyle tabi ki, affedilir bi tarafi yok.

Onu yapmaya utaniyorum. En iyisi ayrilmak, oda ne yaparsa yapsin.

utanıyorum derken ?
Adam o pislikleri yaparken utanmadı sen Allahın verdiği cana sahip çıkarken hakkını savunurken mi utanacaksın ?
Gerçekten sağlıklı bir şekilde yorum yapamıyorum. Ne işle meşgulsun öğrenci falan misin ?

Back
X