• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim, yardim edin lutfen....

Erkek arkadasim beni bogdu, daha sonra bacagima tas atti, bacagim kanadi. Iki gun topalliyordum, ve bir ozur bile dilemedi.

Tüm bunları yapmasına rağmen hala erkek arkadaşınız mı bu kazma?

Konusuyorduk ve beni sinirlendirdi, bende o sinirle sana asik degilim dedim, buna kizdi ve oturdugumuz ortamdan beni yanliz birakip gitti, daha sonra ben pesinden gittim ve bunlari yapti bana.
Oyle galiba.

Taşı nasıl attı :S

cidden özür mü bekliyorsun? bence git sen özür dile, beni iyi boğamadın gelecek sefere iyi boğ de.. allah aşkına arkadaşım şaka gibi bir soru sormuşsun. polise git, adam belli ki manyak.. sen kendini kurtarırsın da bari başkasının canı yanmasın senden sonra..

Yok o gunden sonra gorusmedim.

O gün geceli cok olmuş, polise gitmemişsin, ailene söylememişsin, oturup evde özür dilemesini beklemişsin. Daha cok beklersin. Bugün gelse özür dilerim dese kollarına atlayacaksın değil mi?

Anneniz babanız sizi cigeri beş para etmez serseriler boğazlasınlar diye bu yaşa getirip okutmadı!

cidden özür mü bekliyorsun? bence git sen özür dile, beni iyi boğamadın gelecek sefere iyi boğ de.. allah aşkına arkadaşım şaka gibi bir soru sormuşsun. polise git, adam belli ki manyak.. sen kendini kurtarırsın da bari başkasının canı yanmasın senden sonra..

Aptalliktan galiba....cok haklisin.
Ailemden dolayi gidemem, ama bi baskasina yapar mi bilmiyorum, belki de beni sessiz sakin gordu ondan yapti.

O gün geceli cok olmuş, polise gitmemişsin, ailene söylememişsin, oturup evde özür dilemesini beklemişsin. Daha cok beklersin. Bugün gelse özür dilerim dese kollarına atlayacaksın değil mi?

Anneniz babanız sizi cigeri beş para etmez serseriler boğazlasınlar diye bu yaşa getirip okutmadı!

Ailemin uzulmesini istemiyorum o yuzden.
Ozur dilemesini su sebebden istiyorum, yani en azindan pismanlik yasamis olmasini bilmek isterdim, yoksa tabi ki ozur dilese bile barismam. Ozur dilemesi hic birseyi degistirmez.
Haklisiniz.

Back
X