- 16 Nisan 2017
- 60
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Simaygozdeee
-
Lalecim eski konusu fena, kayınpederi acayip birisi. Yani konu sahibi sürekli bana bakıyor falan diye yazmıştı.İyi de bebek olunca masraflar daha çok artacak, ayrı eve çıkmanız zorlaşacak.
Bari ikinci bebeği hemen yapmayın.
Bilmiyordum ki.Lalecim eski konusu fena, kayınpederi acayip birisi. Yani konu sahibi sürekli bana bakıyor falan diye yazmıştı.
Şu durumda ben olsam hiç beklemez bırakır giderdim. Hiç riske gerek yok, bir şey falan olursa diye...
Keşke tek mesele masraf falan olsaydı da...
Lalecim eski konusu fena, kayınpederi acayip birisi. Yani konu sahibi sürekli bana bakıyor falan diye yazmıştı.
Şu durumda ben olsam hiç beklemez bırakır giderdim. Hiç riske gerek yok, bir şey falan olursa diye...
Keşke tek mesele masraf falan olsaydı da...
Eşin haberi yok galiba, söyleyememiş herhalde baban böyle böyle diye herhalde.Bilmiyordum ki.
O zaman boşanacak, tüm bunlara göz yuman adam nasıl eş olur ki?
Yaşadıklarımızı bilmiyorum ama çok yıpranıyorsanız ailenizde destek ise gidin baba evine.esiniz mecbur dayanamaz bebeğe ayrı eve ikna olur
Eşin haberi yok galiba, söyleyememiş herhalde baban böyle böyle diye herhalde.
Gerçi söylese bile evet, babam yapar demez herhalde.
Canim bence de babanlara git. Kp normal biri olsa asla ordan ayrilma dicem ama ne olacagi belli olmayan bir ortamdasin.
Kendi ailenin yanina git.
Evet tek Yol bu gözüküyor tek üzüldüğüm bebeğim
Tatlım bebeğini düşün, hiç canını sıkma. Allah'ın izniyle kurtulacaksın inşallah.Kesinlikle öyle keske tek mesele masraf olsaydı dayanacak halim kalmadı
Canim bence esine duzgunce anlat.
Senin icin katlanirim her seye ama durum baska, rahat edemiyorum, durumun senle ilgisi yok, seni cook seviyorum biliyorsun vs vs de. Kadin isterse her seyi cozer diye dusunenlerdenim :)
Bebeğine üzülme. Emin ol sen ailenle kalsan, bebeğini onlarla büyütmek zorunda kalsan çok daha iyi olur bence. Adam sürekli sana bakacak, seni dikizleyecek... Doğumdan sonra bu daha da artacak. Belki gönlünce emziremeyeceksin bile. Burada bi başkasının konusu vardı, kayınbabası dön arkanı emzir senin memelerine mi bakıcam falan demiş. Kaldı ki siz aynı evi paylaşıyorsunuz ve adamın davranışlarından rahatsızsınız. Emin olun ne eşiniz ne bebeğiniz için katlanmalısınız. Aksine, karısını ve çocuğunu düşünen adam bütçesi sarsılsa da ayrı eve çıkar. Az yersin ama için rahat olur... Bir de eşinin babanlara git o zaman vs demesi de hiçbir haltın farkında olmadığı, sizin bir aile olduğunuzu ve ev üzerine ev olmadığının farkındalığına sahip olamadığı anlamına geliyor. Bence ne yapın ne edin bir an önce o evden ayrılın. Bugün bakan yarın ne yapar belli mi olur?
Tatlım bebeğini düşün, hiç canını sıkma. Allah'ın izniyle kurtulacaksın inşallah.
O zamana kadar yalnız kalmamaya gayret et, baktın iyice bunaldın babanın evine geç, doğumda rahat ederim falan diye uydur.
Canım günlerdir ne diller döküyorum bir bilsen çok doldum karşısında saatlerce çocuk gibi ağladım anlattım konustum her zaman yanındayım yapabiliriz üstesinden geliriz ben senin yanındayım dedim ama yok ben ailemi sıkıntıya sokamam ya 1 sene benim borcumun birmesini bekleyeceksin yada babana gideceksin diyor. Artık İnan yoruldum ve karısını çocuğunu değil önce anne babasının rahatını düşünmesi çok zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?