Merhaba arkadaslar. 3 yıllık evlilige doğru giden bir iliskim var ve suan onun tarafından kendini haklı gördügü benim tarafımdan bakıldığında da benim haklı olduğum bir konu hakkında kırgınlık yasıyoruz birbirimize. Gectiğimiz hafta perşembe günü cuma-cumartesi günü için yazlığımıza gitmek için plan yapmıştık annem onu arayıp davet etmişti. Aradan 1 gün geçti ben cumartesi dönücem bankadan arkadaşımın düğünü var bugün arkadaşım aradı aklımdan çıkmıştı konusunca hatrladım dedi.ben sizi götürürüm cuma günü beraber kalırız üçümüz cumartesi akşamüstü de dönerim dedi Bende büyük tepki gösterdim açıkçası çünkü annem onu özel olarak aramış çağırmış bizi orda bırakıp dönmesi rahatsız etti bizi bozulduk. Bu tartışmadan sonra cumartesi günü komşularımızla gitmeye karar verdik. Beni cuma günü öğleden sonra aradı ne yapıcaz gidecek miyiz diye bende dedim ki biz komşularımızla yarın gidicez zaten sen yarın gelemezsin düğüne gidiceksin dedim bu seferde o bozuldu. Yazlıktayken birkaç kere konuştuk böyle bi olayı büyüttün resmen beni dışladınız dedi.Yaklasık 3 gündür ne o beni arıyo ne de ben onu arıyorum. Bazen arayıp mesaj atmak istiyorum ama kendime engel oluyorum cünkü bana mesajında hatalı olduğun için seni aramak istemiyorum dedi. Bunu düşünüp gurur yapıyorum açıkçası.Halbuki yüzyüze konuşabilsek aşılamayacak bir olay değil ama ne o arıyor ne de ben.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sanki onu ararsam taviz vermişim gibi olacak.
Son düzenleme: