• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

medusa808

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
31
5
6
34
Merhaba arkadaslar. 3 yıllık evlilige doğru giden bir iliskim var ve suan onun tarafından kendini haklı gördügü benim tarafımdan bakıldığında da benim haklı olduğum bir konu hakkında kırgınlık yasıyoruz birbirimize. Gectiğimiz hafta perşembe günü cuma-cumartesi günü için yazlığımıza gitmek için plan yapmıştık annem onu arayıp davet etmişti. Aradan 1 gün geçti ben cumartesi dönücem bankadan arkadaşımın düğünü var bugün arkadaşım aradı aklımdan çıkmıştı konusunca hatrladım dedi.ben sizi götürürüm cuma günü beraber kalırız üçümüz cumartesi akşamüstü de dönerim dedi Bende büyük tepki gösterdim açıkçası çünkü annem onu özel olarak aramış çağırmış bizi orda bırakıp dönmesi rahatsız etti bizi bozulduk. Bu tartışmadan sonra cumartesi günü komşularımızla gitmeye karar verdik. Beni cuma günü öğleden sonra aradı ne yapıcaz gidecek miyiz diye bende dedim ki biz komşularımızla yarın gidicez zaten sen yarın gelemezsin düğüne gidiceksin dedim bu seferde o bozuldu. Yazlıktayken birkaç kere konuştuk böyle bi olayı büyüttün resmen beni dışladınız dedi.Yaklasık 3 gündür ne o beni arıyo ne de ben onu arıyorum. Bazen arayıp mesaj atmak istiyorum ama kendime engel oluyorum cünkü bana mesajında hatalı olduğun için seni aramak istemiyorum dedi. Bunu düşünüp gurur yapıyorum açıkçası.Halbuki yüzyüze konuşabilsek aşılamayacak bir olay değil ama ne o arıyor ne de ben.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sanki onu ararsam taviz vermişim gibi olacak.

Son düzenleme:
Cuma günü hep beraber annenlerle kalıcağını söylemiş yanlış anlamadım dimi? Biraz olayı büyüttünve gerçekten de adamı dışlamışsın :) gereksiz bir davranış. Eşin varken komşularla gitmek hoş değil. Bence haklı.

Cuma günü hep beraber annenlerle kalıcağını söylemiş yanlış anlamadım dimi? Biraz olayı büyüttünve gerçekten de adamı dışlamışsın :) gereksiz bir davranış. Eşin varken komşularla gitmek hoş değil. Bence haklı.
Eşim değil erkek arkadaşım:) cuma günü annemi ve beni yazlığa götürecekti ve beraber kalıcaktık 2 gün boyunca plan böyleydi. Başımızda bir erkek olsun istedik. Fakat o sonradan düğünü çıkardı olay burda koptu. Ben sizi cuma günü götürürüm kalırız,cmt dönerim dedi. Ama plan beraber gidip beraber dönmekti.

Eşim değil erkek arkadaşım:) cuma günü annemi ve beni yazlığa götürecekti ve beraber kalıcaktık 2 gün boyunca plan böyleydi. Başımızda bir erkek olsun istedik. Fakat o sonradan düğünü çıkardı olay burda koptu. Ben sizi cuma günü götürürüm kalırız,cmt dönerim dedi. Ama plan beraber gidip beraber dönmekti.

Bende büyük tepki gösterdim açıkçası çünkü annem onu özel olarak aramış çağırmış bizi orda bırakıp dönmesi rahatsız etti bizi bozulduk..
cevap burada zaten. annenizin etkisinde kalmışsınız belli ki.çünkü rahatsız oldum değil rahatsız olduk diyorsunuz. ve bu bir ilişkide en olmayacak şey. insanlık hali adam unutmuş daha gitmeden hatırlamış söylemiş. abartmışsınız sizde.

Size tavsiyem: " annemi kırdın, babamı ezdin, ablam ne der, annem o kadar aramış, şu olmuş, teyzeme gülmüşsün kırılmış, dayımla konuşmuşsun ayıp olmuş" gibi saçma sapan şeylerden sevgilinizi eşinizi üzüp başkalarına da üzdürmeyin, aynısı o yapsa Emin'im kıyamet kopardı, kaynana beni almadan gitmiş ayyyy yetişin dostlar nefes alamıyorum derdiniz!
Azıcık empati yapın ve insanoğlu unutabilir bu gayet normal, siz çok ayıp etmişsiniz ve pişkin pişkin komşularla gitmiş konuşmuyorsunuz ve Emin'im annenizin dolduruşuna gelmişsiniz fakat böyle olduğunda asla mutlu olmayacaksınız. Kendi keyfiniz bilir, şahsen en ufak şeyde böyle davranan bir kızla evlenmez ve annesinin de kızını desteklediği bir aileye damat olarak gitmezdim. Çok çeker biliyorum çünkü.

Neden başınızda bir erkek istiyorsunuz? Erkek olmayınca dünya dönmüyor tatil yapamıyor musunuz? Şu mantığa da ayrı uyuz oluyorum.

Neyse işte. Yine de olayı abarttınız bence.

Alınma sebebiniz çok saçma anneniz daha sonra da çağırabilir yazlık kaçmıyor ya orada duruyor. Adam düğüne gidecekmiş? Ne yapsın sizinle 2 gün geçircek diye gitmesin mi ? Ayrıca evliliğe gidiyorsa ilişki neden sizi de götürmüyor düğüne ?

Neden başınızda bir erkek istiyorsunuz? Erkek olmayınca dünya dönmüyor tatil yapamıyor musunuz? Şu mantığa da ayrı uyuz oluyorum.
Siz uyuz olmakla kalın o zaman. Bizim amacımız onunda bizim yanımızda olması beraber güzel vakit geçirmekti.Laf sokmaya gelmişsiniz siz belli ki

Alınma sebebiniz çok saçma anneniz daha sonra da çağırabilir yazlık kaçmıyor ya orada duruyor. Adam düğüne gidecekmiş? Ne yapsın sizinle 2 gün geçircek diye gitmesin mi ? Ayrıca evliliğe gidiyorsa ilişki neden sizi de götürmüyor düğüne ?
Kiracılar cuma günü çıkıyordu çünkü gitmek durumundaydık annemi yalnız göndermek istemediğim için düğüne de gidemedim dolayısıyla.

Kiracılar cuma günü çıkıyordu çünkü gitmek durumundaydık annemi yalnız göndermek istemediğim için düğüne de gidemedim dolayısıyla.
Annenizi yalnız göndermemek için sevdiğiniz adamın yanında olmamışsınız bir kadın erkeğinin öyle günlerde yanında olmalı siz yalnız gitseniz bir düğüne eminim ortalığı yıkardınız

Annenizi yalnız göndermemek için sevdiğiniz adamın yanında olmamışsınız bir kadın erkeğinin öyle günlerde yanında olmalı siz yalnız gitseniz bir düğüne eminim ortalığı yıkardınız
Çünkü ben 3 yıldır beraber olduğum insanın böyle bi durumla benle düğüne gel annem gitsin demiceğini ve gitmezsemde buna alınmıcağını bildiğim için.

Siz uyuz olmakla kalın o zaman. Bizim amacımız onunda bizim yanımızda olması beraber güzel vakit geçirmekti.Laf sokmaya gelmişsiniz siz belli ki
Niye laf sokayım seni nerden tanıycam? Ki öyle huylarım da yok ben laf sokmam direk söylerim.

cevap burada zaten. annenizin etkisinde kalmışsınız belli ki.çünkü rahatsız oldum değil rahatsız olduk diyorsunuz. ve bu bir ilişkide en olmayacak şey. insanlık hali adam unutmuş daha gitmeden hatırlamış söylemiş. abartmışsınız sizde.
Sizce ona buluştuğumuzda ne demeliyim? Bugün yüz yüze konusacağız.

Sizce ona buluştuğumuzda ne demeliyim? Bugün yüz yüze konusacağız.
kırıldığınız için tek taraflı düşündüğünüzü zaman geçtikçe onunda haklı olduğunu anladığınızı söyleyin. ilişkimiz bu tarz şeylerden daha kıymetli deyip sarılın gitsin. gerisi gelir zaten.

Bence siz haklısınız, sonuçta önce size söz verilmiş. Arkadaşına cuma gübü uğrayıp takısını bırakıp sizle olan planı bozmamalıydı, unutmuşsa da unutmuş. Sonuçta siz de ona göre plan yapmışsınız. Ama çok yakın birisinin düğünüyse bi şey diyemem. O zaman erkek arkadaşınızın dediği gibi yapılabilirdi, çok mu yakın bu arkadaşı?

Back
X