Evet ikinci ütümünde bağlantı kablosu zedelenmişti daha 6 aylık evliyim yeni eşyalara böyle özensiz davranması biraz beni üzdü, daha sonra ben alınca gidip kendilerine yenisini almışlarŞimdi senin ütü geri geldi mi?
Sana bozuk halde verip kendilerine yenisini mi almışlar?
geçmiş olsun benim de malım kıymetlidir.Evet ikinci ütümünde bağlantı kablosu zedelenmişti daha 6 aylık evliyim yeni eşyalara böyle özensiz davranması biraz beni üzdü, daha sonra ben alınca gidip kendilerine yenisini almışlar
İşte ben de kıyamadım, dedim. Evde yokum tarile gidiyorum onu kullansın rahat rahat ama ddönünce kendi ütümü kullanmak istedim onu da ütüsüz bırakmamak için diğerini verdim, aldığımda ütüm zaten su akıtmaya, ısıtmamaya başlamıştı.Kullandığım ütüyü istese anne sana diğer ütümü vereyim çünkü bana kendi ütüm hergün lazım oluyor diğeri sende istediğin kadar kalabilir derdim ve kaliteli ütümü vermezdim.
Nasıl olsa bir şekilde kötü gelin olacaksın en azından eşyana zarar gelmezdi:)
@namever ben de anlamıyorum pimpirikli olabilirim biraz ama ütüm su akıtmaya ve ısınmasıyla ilgili sorun vardıBir ütü ne kadar hırpalanabilir ?
Aklımda deli sorular
Benim ütümü geri istememe kızmış, neden istemişim yani onlarda ütü yok ikenNeye kızmış anlamadım, diğer ütüyü geri almak istemenize mi? İstemem demiş nesi ayıp
Ben de bir ütü kaç paradır ki de takılı kaldım. Onu ver, bunu al, geri ver...azarlama olduysa zaten çok ayıp.Bir ütü ne kadar hırpalanabilir ?
Aklımda deli sorular
Ama sizdede yoktu bozulmustu. O zaman alsaydı oglu sızeBenim ütümü geri istememe kızmış, neden istemişim yani onlarda ütü yok iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?