Hayırl kızlar konu cok yanlış yere gitmiş, ben böyle söylediği için üzülürken asla kalkıp onları azarlamam, ağzımı bile açmadım asla böyle bir saygısızlık yapmam, sadece anlatmak istediğim ütümü kendi ütüleneceklerim için alıp bir gün sonra geri gönderdim, ve o bir gün içinde ütü alınmış. Bana da kızılmışş
Ben olsam eşime durumu anlatır sevgili kayınvaldeme orta halli bir ütü aldırır törenle hediye ederdim.
Malınız kıymetli madem en iyi çözüm bu.
Hem sizin ütü pert olmazdı hem de kötü gelin yaftası yemezdiniz.
Eş ailesiyle geçinmek için biraz politik olmak lazım.
Vallaha ben de anlamadım ne yapmış olabilirler ki? bir de tüm beceriksizliğime rağmen ütüm hiç düşmedi, hatta evde kedim var o bile zarar vermedi hele kabloların zarar görmesi?? konu sahibi biraz abartıyor gibi geldi.. bir de yeni yıkanmış kıyafetler de neyin titizliği allasen
Ütünün kendiyle ilgili bir sorunu olabilir mi ?
Bazen aldığımız ürünler de fabrika hatası çıkabiliyor.
Yeni ütüymüş gönderin servise orada belli olur zaten kullanıcı hatası olup olmadığı
Hayırl kızlar konu cok yanlış yere gitmiş, ben böyle söylediği için üzülürken asla kalkıp onları azarlamam, ağzımı bile açmadım asla böyle bir saygısızlık yapmam, sadece anlatmak istediğim ütümü kendi ütüleneceklerim için alıp bir gün sonra geri gönderdim, ve o bir gün içinde ütü alınmış. Bana da kızılmışş
Valla ben de o kadar para vereceksem kendi ütüleyip dolaba asmasını beklerim
Buhar basıncı vs değerine göre bu fiyatlar var ama evde kullanılacak bişey için bu bütçeyi ayırmayı gözüm yemedi
Kızlar ben kayınvalidemi de kayınpederimi de severim hatta kayınpederime kıyamam kendi babam uzakta oldğu için hakkını yemeyeyim o da beni hiç kırmadı, biz beş yıldır beraberiz eşimle sadece ondan bunları duymak beni normalden daha fazla üzdü,
Buhar basıncı vs değerine göre bu fiyatlar var ama evde kullanılacak bişey için bu bütçeyi ayırmayı gözüm yemedi
Sevmiyorum ben zaten o kazanlı şeyleri ya, hem kocaman yer kaplıyor hem de sabah acil bişey ütülemen gerekse, iki saat ısınsında, buharı aktif olsun diye bekliyorsun. Bir kerede 2-3 sepet ütü yapanlar için iyi sanki, ben her sabah o gün giyeceğimi çamaşır askısında alıp ütülüyorum.