Ne yapmaliyim :(

avukat degilim ama bildigim kadariyla davayi siz acarsaniz bazi haklarinizdan mahrum kaliyorsunuz avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi

Ha şu eşinizin sizi otobanda indirdiği kişisiniz.. KUSURA BAKMAYIN ama öyle bir adamdan zaten evin direği filan olmaz boşanın kessinlikle.. Ben okumuştum diğer konunuzu çok üzüldüm ya :KK43:
Aynn canim annesi sali gunu gorustugumuzde telde oglum senden bosanmak icin can atiyor demisti ama hala dava yok

avukat degilim ama bildigim kadariyla davayi siz acarsaniz bazi haklarinizdan mahrum kaliyorsunuz avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi
Canim ben acmayi cok isterdim ama suan ailemleyim annem babam israrla birak o acsin diyorlar sali gununden beri bekliyorum dava acmasini bakalim belki yilbasindan sonra acar

Canim ben acmayi cok isterdim ama suan ailemleyim annem babam israrla birak o acsin diyorlar sali gununden beri bekliyorum dava acmasini bakalim belki yilbasindan sonra acar
Yolun sonu adlı konunuzu okudum o kadar üzüldüm ki şuan. Bende evlendim ve ayrıldım . Sebebi aldatma, hakaret ve şiddetti. Sizi otobanda bırakmış gitmiş. Çok üzüldüm. Bem hemen anlaşmalı açıp boşandım. Sizde nacizane tavsiyem beklemeyin boşuna. Öyle bir yaratıktan hiç bir şey olmaz. Allahindan bulsun. Yaptıkları umarım yanına kalmaz.
Siz hiç beklemeyin. Hemen gerekeni yapın. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz ki böyle bir yaratıkla muhattap olmamak bile bir mutluluk sebebidir 🌸💜

Siz şu esi otobanda birakip giden uyesiniz sanirim. Hala adamdan bolca hakaret duymaya devam ediyorsunuz, istikrariniza hayranim. Acsananiza su davayi artik siz, neden o igrenc mahluktan adim bekliyorsunuz? Barisma umidiniz varsa bilelim yormayin bizi artik.

Merhaba canlar

2.evliligim cocugum yok 2.5 3 yila yakindir evliyiz ama cok ciddi sorunlarimiz var en son cok kotu bir kavgayla evi terketti tam 1 hafta eve gelmedi ailece bitti dediler

Banada kiralik ev olmasina ragmen surekli git o evden dedi istemiyorum dedi bitti dedi ben tam 1 hafta evde yalniz kaldim sonrasinda gitmezsen ben gondericem dedi ve evden giysilerimin bir kismini alarak ayrildim

Mesajlarla hakaretlere devam etti istemedigini soyledi ister anlasmali ister cekismeli bu is biticek dedi

10 gundur ayriyiz 4 gundurde yaklasik annemlerdeyim arayan soran yok ayni sekilde bende arayip sormuyorum dava acicam dedi e devletten takip ediyorum henuz acilmamis

Ben acicam fakat anlasmali istiyorum cunku 2.evlilik tekrar mahkeme koridorlari agir geliyor anlasmali bosanma icinde altinlarimi almak istiyorum altinlar musterek hesapta bankada

Anlasmali bosanma icin avukata gerek yok aramizda konusup anlasmamiz gerekio fakat konusmaya cagirdigimda da gelmiyor sizce ne yapmaliyim
Hakaretler, evden kovma mesajları vs sizi haklı çıkaracak şeyler. Bir an evvel bir avukata başvurun davayı açıp banka hesapları için tedbir kararı aldırın. Zira altınları ailesinden birinin hesabına vs aldırabilir, öyle olursa da bir şey iddia edemezsiniz. Ki bir avukat takip ederse de öyle mahkeme koridorlarında vs olmanıza gerek de kalmaz. Ama iyi bir avukat bulun.

Back
X