- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
- Konu Sahibi mandalina95
-
Küçük cocugunuz var mi ve çalışıyor musunuz bunlar bahane olabilir. Bakıcı tutulsun eve herkes de ödesin bi miktarını en temizi .Yaşlıların bana birileri bakacak mantığından nefret ediyorum evladimdan beklentim yok bi emekli maasim olsun rezil olmam bakacak birini bulurum kendine kontrol etsinler yeter bakıcıyi ugramalari kâfişaka yapar gibi nasıl da söylüyorlar güzelce. ben de sıcakkanlı olayım. kötü hissetmesinler diye çabalıyorum. samimi olunca böyle oluyor maalesef.
çalışıyorum. çocuğum yok. ortada yaşlı, bakıma muhtaç insan da yok. neden bu bu kadar dert anlamıyorum evlendiğimden beri.Küçük cocugunuz var mi ve çalışıyor musunuz bunlar bahane olabilir. Bakıcı tutulsun eve herkes de ödesin bi miktarını en temizi .Yaşlıların bana birileri bakacak mantığından nefret ediyorum evladimdan beklentim yok bi emekli maasim olsun rezil olmam bakacak birini bulurum kendine kontrol etsinler yeter bakıcıyi ugramalari kâfi
ay ben kendi anne babamı asla gelinlerine bırakmam. öyle şey mi olur ben dururken. o yüzden bu bana tuhaf geliyor şu an.Kız evlatları varken size mi düşermiş, bunlarda köle gözüyle bakıyor size. Siz varken bana düşer mi diyin verin cevabını, altta kalmayın.
oğulları bakınca da bakan yine gelin. coğrafya kaderdir.Yine ortada bakılacak bir yaslı var ve yine sadece "kadınlar" sorumlu.
Kv de olsa kp de olsa bakacak kisi bir "kadın"
Cocukları bakmak zorunda kadin erkek farletmez!
Yok gelin de bakacaksa damatlar da baksin??
Yoo ne alaka, erkekler hic oyle seylerden sorumlu tutulmazlar !!
oğulları bakınca da bakan yine gelin. coğrafya kaderdir.
evet şu an o durumdayım resmen. tabiki elimiz gözümüz üstlerinde olur ama ev ev üstüne olmaaazOğul tutsun bir bakıcı, yakın yerde veya ayni apartmanda bir ev, gelinin de gözü ustünde olur elbet.
Ama dediginiz gibi ,klasik ogul bakmalari yasliyi ayni evin icine getirip (veya yaslinin evine gelini tasiyip) 7/24 gelinle başbasa birakmak ve ne hali varsa gördürmek malesef.
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin die dua vardir ama bizim millet muhtaç duruma dusmeden bile "bana baksınlaarr" die gezinir etrafta.
zaman ne getirecek o bile belli değil. şimdiden pazarlık yapılıyor resmen.Bir evlat anne ve babasina bakmakla yukumludur.Bu sarttir.Siz degil oglu bu isle vazifeli..adam gibi adam bunun hal caresini bulmalidir.bakici tutulabilir.ayri evde baktirilabilir ..elini hic uzerinden cekmeden bakmali..ama bu toplumda tum yuk geline veriliyor.bu muslumanlik degil
Hayır cevabını vermen gerekiyor. Sırayla bakılsın eğer öyle bir durum olursa. Ve kocan baksın sen değil.BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
Birde yeni evlisiniz. Sen evlenmemis olsan kim bakacakti amcaya. Yatalakmı kayınpederinaslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
Ne zaman için konuşuldu bu durum kimin kime bakacağı belli olmaz ömür bu...BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
5 görümce + 4elti + siz= 10 çocukAynen öylebizden başka kimseleri olmasa baş göz üstüne. Ama benden başka 4 eltim var herkes topu bana atıyor bi tuhaflar ki anlatamam
O zaman en önce işe girin. Hatta yoğun bir iş olsun. Akşama kadar evde yokum, evde oturan görümceler baksın dersinizeşime güvensem zaten gram önemsemeyeceğim de işte.
Bir yanlışlık oldu galiba5 görümce + 4elti + siz= 10 çocukbravo
Evladı kimse o bakar diyecektiniz.BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
ohhh iyi,10 kardeş sandım bi an, konu sahibi sandım siziBir yanlışlık oldu galiba5 görümcesi olan konu sahibinin kendisi
Herkes sırayla baksın.öyle olmuyor mu?BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?