- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
eşime güvensem zaten gram önemsemeyeceğim de işte.Benim prensibim olmamış konunun kavgası olmaz. Ölen ölsün o zaman gerekeni söylersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime güvensem zaten gram önemsemeyeceğim de işte.Benim prensibim olmamış konunun kavgası olmaz. Ölen ölsün o zaman gerekeni söylersiniz.
tabiki öyle. hakkımı kendi anne babamdan yana kullanırım ayrıca da. ama ben eşime güvenemiyorum.Yok zaten boyle bir sorumlulugun, kendin bakmak istersen ne ala, kimse seni buna zorlayamaz, ima bile edemez
Yerini yapıyorlarEşin çok istiyorsa kendi baksin o zaman. Kv ve kp hasta mi ki boyle bir konu gundeme geldi?
değiller işte. bu konu gündemden hiç gitmiyor zaten. ayrıca ben eşime de aynı evde yaşamayacağımı ama elimden geldiğince destek olacağımı zaten söyledim. o da bozuldu baya. ben gider gelirim falan dedi. istediği kadar gidip gelsin. doğmamış çocuğa don biçmek bizimki.Eşin çok istiyorsa kendi baksin o zaman. Kv ve kp hasta mi ki boyle bir konu gundeme geldi?
Ödleri kopuyor demek ki anamız babamız başımıza kalacak diyeYerini yapıyorlar![]()
Ödleri kopuyor demek ki anamız babamız başımıza kalacak diyedeğiller işte. bu konu gündemden hiç gitmiyor zaten. ayrıca ben eşime de aynı evde yaşamayacağımı ama elimden geldiğince destek olacağımı zaten söyledim. o da bozuldu baya. ben gider gelirim falan dedi. istediği kadar gidip gelsin. doğmamış çocuğa don biçmek bizimki.
Aynen hazır bi gelin bulmuşken şimdiden fikre alıştıralım demişlerÖdleri kopuyor demek ki anamız babamız başımıza kalacak diye
hiç böyle düşünmemiştimYerini yapıyorlar![]()
Ne hakimiyet kaybetmesi ya konu acılınca b*k gormus ıgrenerek bak sadece, cevap bile verme. Kendilerini yesinler.inşallah yine konu açılır da hakimiyetimi kaybetmeden herkese çat çat cevabını veririm.
onların hepsi ben tek. yerler beni.Ne hakimiyet kaybetmesi ya konu acılınca b*k gormus ıgrenerek bak sadece, cevap bile verme. Kendilerini yesinler.
Lutfen boyle deme ve dusunme.onların hepsi ben tek. yerler beni.
Böyle deyip en baştan onların bu çirkefliklerine zemin hazırlamayın nolur kimse kimseyi yiyemezzonların hepsi ben tek. yerler beni.
Oturup konusmuslar karara baglamislar belli ki daha kv kp saglikliykenAynen hazır bi gelin bulmuşken şimdiden fikre alıştıralım demişler
annem de bakacaksın tabi kafasında. kendimi çok yalnız ben savunmasız hissediyorum.Lutfen boyle deme ve dusunme.
Ne yiyorlar lahana mi.
O kadar kolay mı.
Kac yasındasınannem de bakacaksın tabi kafasında. kendimi çok yalnız ben savunmasız hissediyorum.
annem de beni desteklemiyor. ondan çekingenim biraz.Böyle deyip en baştan onların bu çirkefliklerine zemin hazırlamayın nolur kimse kimseyi yiyemezz
Dişinizi göstermezseniz daha neler neler çıkar karşınıza
25Kac yasındasın
Evlenmişsiniz ve artık yetişkinsiniz demektir. Anneniz her fikrinizi duruşunuzu desteklemeyebilir bu sizi pasifleştirmesin:)annem de beni desteklemiyor. ondan çekingenim biraz.