- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
İşgüzarlığı seviyorsunuz sanırım. Sonra da kv bana Şöyle şöyle yapıyor ama ben ona zamanında şöyle yardım ettim böyle yardım ettşm diyeceksiniz.Merhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydın evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor şimdi kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum
Merhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydın evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor şimdi kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum
Kayınvalidenize yaranma çabanız neden? Eşiniz bile yapmayın diyormuşMerhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydır evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor adam evde olmadığında kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum
E adam doğru diyoeşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo
Ek olarak gider temizlersin yahut temizletirsin,adamın kalkıp geleceği tutar..Iyi niyetiniz güzel, ama bu durumda gereksiz. Esiniz gerekeni söylemis zaten
Tüm gün evde değil evde olmadığı bi zamanda birini bulup yaptırayım diyorum kayınvalide çok uzak yoldan gelecek 1 günlük yoldan gelecek 2 tane evleri var kiraları onlar yokken eşim aldı yani hiç hesap sormazlar temiz eve gelsin diyorum bilmiyorum eşimde öyle deyince kararsız kaldımSiz kayinvalidenin evinin temizligini kendinize neden dert ettiniz ki? Sizden boyle bir talebi olsa yine anlasilir ama kayinvalidenin sizden boyle bir istegi yok, beklentisi yok, esiniz kendi halleder diyor sizin bu israrinizin altinda yatan iyi gelin demeleri mi? Ustelik evinde baska biri kaliyormus ne yapacaksiniz evden cik evi temizleyecegim mi diyeceksiniz.
Tüm gün evde değil evde olmadığı bi zamanda birini bulup yaptırayım diyorum kayınvalide çok uzak yoldan gelecek 1 günlük yoldan gelecek 2 tane evleri var kiraları onlar yokken eşim aldı yani hiç hesap sormazlar temiz eve gelsin diyorum bilmiyorum eşimde öyle deyince kararsız kaldım
Kv ile aramda bi sorun yok eltimde yok 2 tane kira da evleri var onlar yokken eşim aldı hep kiraları hiç hesap sormazlar bilmiyorum kadın temiz eve gelsin diye düşündüm uzun yoldan gelecekkv niz sizi sevmiyor falan da sevsin diye mi uğraşıyorsunuz?
yoksa elitiniz var da onla mı yarışıyorsunuz?
hiçbiri değilse fazla iyi kalplisiniz..
hiç gerek yok ellemeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?