Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Merhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydın evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor şimdi kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum

İşgüzarlığı seviyorsunuz sanırım. Sonra da kv bana Şöyle şöyle yapıyor ama ben ona zamanında şöyle yardım ettim böyle yardım ettşm diyeceksiniz.

Kimsenin evini düzenini iş edinmeyin
Çok titiz birisi olsa anahtarını vermezdi zaten
Kendisi gelince halleder ilaveten ev sahibi olmayan bir evin sorumluluğunu almayın başınız ağrır sonra

Siz kayinvalidenin evinin temizligini kendinize neden dert ettiniz ki? Sizden boyle bir talebi olsa yine anlasilir ama kayinvalidenin sizden boyle bir istegi yok, beklentisi yok, esiniz kendi halleder diyor sizin bu israrinizin altinda yatan iyi gelin demeleri mi? Ustelik evinde baska biri kaliyormus ne yapacaksiniz evden cik evi temizleyecegim mi diyeceksiniz.

Kayınvalidenize yaranma çabanız neden? Eşiniz bile yapmayın diyormuş

Iyi niyetiniz güzel, ama bu durumda gereksiz. Esiniz gerekeni söylemis zaten
Ek olarak gider temizlersin yahut temizletirsin,adamın kalkıp geleceği tutar..
Nahoş istenmeyen bir durum olur.
Kocan "ben sana söylemiştim" der
Üstüne bir de onunla tartisirsin..
Ne gerek var.Durup dururken iş çıkartmaya.

Başkasının evinden düzeninden temizliğinden sorumlu olmayın. Ne münasebet kahya gibi temiz eve gelsinler falan. Yapasınız varsa kendi evinizi temizleyin oturun çiçek gibi.

Tüm gün evde değil evde olmadığı bi zamanda birini bulup yaptırayım diyorum kayınvalide çok uzak yoldan gelecek 1 günlük yoldan gelecek 2 tane evleri var kiraları onlar yokken eşim aldı yani hiç hesap sormazlar temiz eve gelsin diyorum bilmiyorum eşimde öyle deyince kararsız kaldım

Onu o evde yasayan kisi düsünecek siz degil

kv niz sizi sevmiyor falan da sevsin diye mi uğraşıyorsunuz?
yoksa elitiniz var da onla mı yarışıyorsunuz?

hiçbiri değilse fazla iyi kalplisiniz..
hiç gerek yok ellemeyin derim
Kv ile aramda bi sorun yok eltimde yok 2 tane kira da evleri var onlar yokken eşim aldı hep kiraları hiç hesap sormazlar bilmiyorum kadın temiz eve gelsin diye düşündüm uzun yoldan gelecek

Peki diyelim adam evde yokken girdiniz temizlttiniz adam eve geldi evin icine ettii. O zaman ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…