- Konu Sahibi minikprenses
-
Canım eşine şartlarını sun..bunlar bunlar olmalı.. bunlar olmamalı diye..kendine güveniyorsan gel dersin..
Bizi koruyup kollamalısın..Ailenle karşı karşıya getirmemelisin gibi..Asla ve asla önceki yaşadıklarını tekrar yaşamak istemediğini belirt..şimdi onun burnu sürtmüştür merak etme..
Üzüldüm yaa..çocukta varmış arada..
Bu arada görümcen evli mi bekar mı?
ya zaten diyoki...ben seni ailemle görüştürmem ama ben kendim görüşürüm...ayrıca senin ailenlede asla ve asla görüşmem diyor...bu demek oluyoki benimde görüşmelerimde hep sorun çıkıcak....
nasıl olucak bu durum böyle...ben ailemsiz yapamam...ama suan eşimsizde yapamıyorum...ben istiyorum ki gelsin ailemle otursun konuşsun ama ASLA böyle bişi olmaz...
bana düşün taşın mutlu olmak istiyosan gel diyor...neye güvenerek gidiyim...ailemi çiğneyip sonra tekrar sorun olduğunda sokakatamı kalayım...el oğlu napcağı belli olmaz...
şimdi napıcam nasıl konuşucam bilmiyorum...
ayrıca evimiz yok dağıldı eşyalar ayrıldı benimkiler bende onunkiler onda...
şimdi sadece çık ve gel diyor...bu kadar kolaymı herşey diyorum içimden...
yeni bi ev yeni bi düzen herşeyin yenisi kolaymı olucak tüm bunlar...
sonra ya herşeyi kakarsa kafama ben yaptım ben ettim diye...
insanoğlu ciğ süt emmiş...o yüzden seytan aklıma bunları getiriyor...
işin içinden çıkamadım bu hafta oturup netleştircez herşeyi...lütfen bana nasıl konuşmam gerektiği hakkında yazın bişiler....
bu arada görümcem evli güzelim...
allah yardimcin olsun canim bide bebeginle daha zor
onuda dusun derim
hersey sevgiyle bitmiyor
onunda huzurlu bi yuvaya ihtiyaci var
tabiki bi babayada ben babasiz buyudun cok zor umarim bebegin ve kendin icin dogru karari verirsin
meltemcim güzelim...
iç dünyasında pişman bunu biliyorum...ama erkek milleti işte yanyana gelince pişman değilim havasına giriyor...
böyle olmasını sen istedin diyor...halbuki isteyen onlardı ailecek...
ve gecenlerde bi akrabasından ben gittikten sonra çok pişman olduklarını ancak geride dönemediklerini söyledi...ve eşin seni sevdiğini söylüyor dedi...
ama nedense bana söylemiyor...
erkek ya gururu batsın...
iyice emin olmadığım sürece olmaz sanırım...
hediye konusu sacma olur muhtemelen de esinin dogum gunu gcti..
bence sevgi bitmemis sevgi bitmeden olan ayriliklar ilerde daha buyuk pismanliklar getirir//
hep sorarsiniz kendinize acaba ayrilmasaydik iyi olurmuyduk diye..
bence bi sans daha verilmeli
evlilik bu cikma degil oyle hemen bosanmayi dusunmemeli insan bence hele hele anladigim kadariyla sizin aranizda asilmayacak bir sorun yok
dediğim gibi aramızada çok fazla sorun yoktu evliliğimiz boyunca ancak annesinin ağzına bakarak beni çok fazla derecede yıprattı...
şimdi geri dönememi bekliyor ancak sadece ayaklarımın üstünde durmamaı bekliyor..güçlü bi kadın istiyor...ve kesinlikle ailem bana sahip çıktığı için onları istemiyor bende diyorum ki ben ailemsizde yapamam sensizde ama beni secim yapmaya zorluyor bunuda ben istemiyorum..son kez konuşucaz ve gerekirse tamamen bitiricez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?