Ne yapmalıyım?

Sizin durumunuz bayağı ciddi boyuta gelmiş..Öyle hemen ev bark dağıtılır mı canım..
Bence ikinizde çok üzüntülü ve pişmansınız..Kim önce ne yapacak durumunda mısınız ne orayı pek anlayamadım..Sende üzgünsün..Boşanmak istemiyorsun..
Peki Hediye aldığını düşünürsek onu vermek için seninle buluşur mu acaba..Yoksa müsait değilim işim var falan mı der..Zor bir durumdasın..

Sizin durumunuz bayağı ciddi boyuta gelmiş..Öyle hemen ev bark dağıtılır mı canım..
Bence ikinizde çok üzüntülü ve pişmansınız..Kim önce ne yapacak durumunda mısınız ne orayı pek anlayamadım..Sende üzgünsün..Boşanmak istemiyorsun..
Peki Hediye aldığını düşünürsek onu vermek için seninle buluşur mu acaba..Yoksa müsait değilim işim var falan mı der..Zor bir durumdasın..

ya elbette hemen dagilmadi bu yuva onceside var yasananlarin
aslinda kim once durumuda yok ikimizde gurur yapiyoruz bence ama aileler cok karsi tekrar biraraya gelme konusunda o yuzden adim atamiyoruz sanirim
isin ozunde ic dunyamda seviyorum onu
o konuda hic tereddut etmem suan arasam suan gelir biliyorum
ben cok kararsizim sadece

Arkadaşım çok çok emin isen eşinden..Ara görüşün..Öyle muallakta iş olmaz..
Yazıktır..Aile vs.meselelerinden evlilik bitirilir mi?
Aileleriniz sizin bir araya gelmenizi mi istemiyor..yoksa her iki taraf birbirleriyle mi karşılaşmak istemiyor..

her iki taraf birbiriyle görüşmek istemediği gibi bizimde kati surette biraraya gelmememizi istemiyolar...özelliklede onun ailesi..
bende düşünüyorum barışsak bile nasıl olcak bu iş diye....

ailelerin istememe nedeni ne peki?
yani eşinin kötü huyları fln varmı daha öncede aldatma olsn yada neblm bliorm sölemesi zor ama şiddet gbi..yada agresif tavırları... yksa neden sadece annesimi?

Canım barışırsanız..ıkiniz oturup anlaşın..Ailelerle çok sık görüşmezsiniz. Senin ailende mi eşini istemiyor?
Kim kimi istemiyorsa görmez olur biter..

ayrıldıktan sonra bi kere aramıştım görüştük konuştuk ama pişmanım geri dön demişti gitmedim...
zaman geçti ve bi duruşma atlattık...
duruşmadan sonra face'de görüştük yazıştık ve bana ikinci duruşmadan önce bi karar alalım bu böyle gitmesin ben hergün çok acı cekiyorum ya bi an evvel bi karar ver bitsin yada devam edelim dedi...
bu konuşma 3 hafta evvel oldu...
ve bende ona yakında görüşürüz seni bi gün ararım dedim...sen bilirsin dedi...böylece kaldı...bende aramadım karasız kaldım işte...

canım duruşmada nasıl ayrılmadınız?
bencede kesinlikle bir karar almalısınız duruşmadan önce böyle asla olmaz ayrı gayrıı...sen burda o ordaaaa..soğukluk girer Allah korusunnn..
canım sen yine ona face den doğum günü msjı at ve adımaları ondan beklee hediyeyii sonra verirsinn...ama eğer biraz hakkım yendi diyorsan altdan almaa sonra pişman olursunnn...hayırlısı olsun inşş yaaa...

merhabalar...
aslında benim konum çok karmakarışık...eşimle ailevi sorunlar nedeni ile ayrı yaşıyoruz...
ve boşanma kararı almış durumdayız...ara sıra görüşüyoruz ama sanırım o pişman..aslına bakarsak iç dünyamdada ben pişmanım...çünkü bende onu zaman zaman özlüyorum ve acaba tekrardan başlamalımıyız diyorum ama bunun dışındada yaşadıklarımı ve yaşattıklarını affedemiyorum...sizlerden bu konuda yardım istiyorum ne yapmalıyım sizce???

birde eşimin yakında doğum günü var...onu çağırıp bi yerde bişiler içip hediye alıp versemmi diyorum...ayrılsakda ona değer verdiğimin göstergesi diye düşünür sanki....

bence sen hala seviyorsun bi şans daha ver baktın olmuyor boşanırsınız
ilerde keşke demekten iyidir

bişeleri bozmak yapmaktan daha kolaydır sorun sadece ailesiyse bunu onunla mantıklı bi şekilde konuşarak halledeceğinizi düşünüyorum tabiki kendinizden ve isteklerinizden ödün vermeden bilmiyorumkismile

bişeleri bozmak yapmaktan daha kolaydır sorun sadece ailesiyse bunu onunla mantıklı bi şekilde konuşarak halledeceğinizi düşünüyorum tabiki kendinizden ve isteklerinizden ödün vermeden bilmiyorumkismile

çok haklısın bende asla kendimden ödün vermek istemiyorum..daha öncede konuştuk onunla ama ozaman daha ço yeniydi herşey kızgınlık vardı...bakalım bu sefer nasıl olucak halledebilecekmiyiz...

evet gidicem karar verdim...
düşünüyorum düşünüyorum ama mantığımla sevgim arasına sıkışmış kalmış durumdayım...
hergün onu görüpte onla olamamk beni üzüyor..bu sevgi yanımın söylediği...
mantık yanımın söylediği ise hayır sen kolay şeyler yaşamadın ne cabuk unuttun gözyaşlarını diyor...
şeytan benimle çok uğraşıyor...git gitme şöyle böyle bana sürekli vesvese veriyor sanırım...
ama içimdeki duygularla hareket edip gidicem...gitmekten ne çıkarki sanki..yemicek ya beni...
görüşmek konuşmak sevgisinden emin olmak istiyorum..eğer gerçekten inanırsam buna işte ozaman adım atma zamanı olucak...

evetttt...gittim...sonunda başardım...belki kendime yenildim belki gururumu ezdim geçtim ama gttim...dışarı çıkınca aradım...işinin olduğunu sadece yarım saat görüşebileceğimizi söyledi tama dedim...arabasıyla aldı beni...arabanın içinde az çok sohbet ettik...
sonra işlerini iptal etti...sahile gittik güzel bi mekanda kahvaltı yaptık...sohbet ettik...güzel geçti...ayrılığımız süresince yaşadığı herşeyi bildiğimi söyledim...mekanları ve yrleri ile birlikte şok oldu...
beklemiyodu böyle bişey..hayatının her dakikasını söyledim..şaşkındı...bakışlarını kaçırdı benden..sanki oha yaaa bu kadarını nerden biliyor der gibiydi...
neyse artık eve dönmeme gerektiğini söyledim...hediyesini asla almak istemedi...ben hediye değil seni ve senin temiz yüreğini istiyorum dedi...bana hediye alma dedi...çok ısrar ettim kabul etti...
sonuç olarak çok karmakarışık bi görüşme oldu..ne devam edebildik ne de ayrılabildik tamamen....
zamana bıraktık şimdilik...yani o herşeyi benden bekliyor...bense ona tam net düşüncelerimi henüz söylemedim...bu konuda bilgilerinizi alıcam...

son olarak arabadan inerken dudaklarıma yapıştı...şok oldum resmen hemen itmeye çalıştım ve ittimÇok üzgünüm çoook

hakkında hayırlısı olsun. Birincisi onun da senin de aileniz sadece sizsiniz. Eğer taraflar bunu kabul edemiyor ve ebeveynlerine kabul ettiremiyorsa boşuna kendinizi hırpalamayın. ıkincisi o senin hala kocan. Ona doğumgünü hediyesi alman çok güzel, en azından ben sanin gibi odun değilim bak hala her an aklımdasın seviyorum ama ortamı düzeltip bu aileyi sen kurtaracaksın demek bence. Üçüncüsü ise hadi onun annesini boşver de senin ailen neen barşmanıza bu kadar karşı? Ben bu savaşı 9 yıl verdim. Hemde aramızda 130 km olduğu halde ve sonuç kaybettim...

cnm peki öptgnde ne hssettn? sadece inat için mi ittin onu?
bence başta haff itip , snra dayanamamş gbi braz öpüp ltfen bunu yapamam diyp kendni çekp gtseydn çok koyardı ona. ha gurur yapıo ama oda çok özlüyo diye.. ve emnm bi o senn üstne düşmeye başlardı. ama olmş btmş bşiyn üstne dşünmeye grk yk cnm bncede en gselini yapmşsn buluşmakla:)
hadi bkalm inşallah çok güsel olcak herşey :1hug:

hakkında hayırlısı olsun. Birincisi onun da senin de aileniz sadece sizsiniz. Eğer taraflar bunu kabul edemiyor ve ebeveynlerine kabul ettiremiyorsa boşuna kendinizi hırpalamayın. İkincisi o senin hala kocan. Ona doğumgünü hediyesi alman çok güzel, en azından ben sanin gibi odun değilim bak hala her an aklımdasın seviyorum ama ortamı düzeltip bu aileyi sen kurtaracaksın demek bence. Üçüncüsü ise hadi onun annesini boşver de senin ailen neen barşmanıza bu kadar karşı? Ben bu savaşı 9 yıl verdim. Hemde aramızda 130 km olduğu halde ve sonuç kaybettim...

edanaz güzelim ailemin karşı oluşunun sebebi evliliğim süresince çok üzülmüş olmamdan kaynaklanıyor...kaynanamaın bana yaptıkları ve eşimin bunlara hep göz yumuşu ve beni ezmesine ailem hep gözleriyle şahit olduklarından dolayı...
aynı üzüntüleri yaşamamam adına istemiyorlar....
kaynanam napıp edip oğlunu ele alıyor ve beni ezdiriyor...hatta ayrılığımızı bile kendi isyedi ve soğutarak anladın sen onu...başardı sonunda...
hiç bi anne baba evladının kötü olmasını istemez...ama aynı şekilde dul kalmasını da istemez ancak suanki durumda üzülmememi istiyorlar....

sana gelince senin neden böyle oldu...evliydin ve boşandınmı???
nelerde sorun oldu ve neden bitti...

cnm peki öptgnde ne hssettn? sadece inat için mi ittin onu?
bence başta haff itip , snra dayanamamş gbi braz öpüp ltfen bunu yapamam diyp kendni çekp gtseydn çok koyardı ona. ha gurur yapıo ama oda çok özlüyo diye.. ve emnm bi o senn üstne düşmeye başlardı. ama olmş btmş bşiyn üstne dşünmeye grk yk cnm bncede en gselini yapmşsn buluşmakla:)
hadi bkalm inşallah çok güsel olcak herşey :1hug:

shekercix güzelim ilk öptü tabi ben şokla kaldım öle...sonra tekrar tekrar öpmek istedi...oldumu şimdi falan dedi...
bende sen ne demek istiyosun dedim...
sonra tekrar öptü bu sefer ittim...sadece bu kadarmıydı falan dedi...bende evet dedim...indim arabadan...

edanaz güzelim ailemin karşı oluşunun sebebi evliliğim süresince çok üzülmüş olmamdan kaynaklanıyor...kaynanamaın bana yaptıkları ve eşimin bunlara hep göz yumuşu ve beni ezmesine ailem hep gözleriyle şahit olduklarından dolayı...
aynı üzüntüleri yaşamamam adına istemiyorlar....
kaynanam napıp edip oğlunu ele alıyor ve beni ezdiriyor...hatta ayrılığımızı bile kendi isyedi ve soğutarak anladın sen onu...başardı sonunda...
hiç bi anne baba evladının kötü olmasını istemez...ama aynı şekilde dul kalmasını da istemez ancak suanki durumda üzülmememi istiyorlar....

sana gelince senin neden böyle oldu...evliydin ve boşandınmı???
nelerde sorun oldu ve neden bitti...

Hiçbir aile çocuğunun üzülmesini istemez. Ama bazı kararları kendin vermen gerekiyor. Eşinle tekrar bir araya gelmen için senden önce ailenin güvenini kazanmaları gerekiyor. Sevmek hiçbişeyi çözmüyor, maalesef erkekler geç görüyor gerçekleri, biz kırıldıktan sonra ne kıymeti kalıyorsa. 9 yıl sürdü evliliğim, evlenmeden önce de 3 yıl arkadaşlığımız odu, toplam 12 yıldır bu adam hayattımda. Çok sevdim, çok fedakarlık ettim, ben yaptıkça yaptığım herşey görev gibi üstüme yapıştı. Annesi ve kızkardeşi nedense bir türlü sevemediler beni. Annemden kardeşimden ayırt etmemiştim ben halbuki. Çalışan bir bayan oduğum için sadece bankamatik ve hizmetçi olarak gördüler beni. Evime geldiler hiçbir hizmetimi eksik etmedim, hiç sayısızlık etmedim, her geliş gidişlerinde yol paralarını bile verdim. Ben onlara gittiimde gene hizmet ettim, evlerinin masraflarını gördüm, neden yaptın diyeceksin şimdi de mi? Açıkça istiyorlardı, evden çıkarken gelirken şunu al bunu al diye sipariş veryorlardı. Kendi evimde kayınvalidem bana misafirimin önünde seni çatır çatır boşatacağım dedi, daha bir sürü şeyde söyledi. Evimizdeki misafir unları eşime anlatmış, evliliğinin sürmesinin istiyorsan anneni evinden uzak tut demiş ki bunları da bana eşim anlattı. Kayınvalidem bize her gelip gittiğinde komşularımız eşimi uyardı. Zaman zaman kırıcı olmadan rahatsız olduğum şeyler söyledim eşime, ama her seferinde yaşlı kadın, cahil kadın, annem öyle söylemek istememişti sen yanlış anlamışın, benim annem kötü biri değil, sen annemlerin gelmesini istemiyorsun dedi. Bir kere de bana haklısın demedi. Yıllarca bebek sahibi olabilmek için tedavi gördüm, hamile kaldım ama bebeği kaybettim ve ben hastaneye yalnız gittim, eşim yanımda yokdu bebeğimizi kaybederken. En son yazın kayınvalidem, görümcem ve eşimin dayısının ğlu gelip 15 gün tatil yaptılar evimde. Ben sabah 07:30 işbaşı yapıyorum, 15 gün hizmet etmekten öldüm. Evine dönünce kayınvalidem konu komşusuna gelinde çok güzel tatil yaptık, yediğim önümde yemediğim arkamda idi ama gelin kısır çocuğu olmuyor deyince ben artık çıldırdım. Eşimi evden kovdum, boşanmak istediğimi söyledim. Bu arada eşim kendi işini kurdu ama ne hikmetse o çekemdiği için krediyi ben çektim. İş sahibi o borç sahibi benim yani, ama ödemelerde hiç sorun çıkarmadı bana. Yalvardı yaardı, herşeyi kabul ediyor, annemle kız kardeşim yüzünden hep seni kırdım, üzdüm dedi ama içim o kadar kırgın ki. beni evde bırkıp annesine gittiği bayramları unutamıyorum, bir kere bana haklısın demediği günleri unutamıyorum. Annesi benden hizmet beklerken bu kadın sabah 06:30 kalkıyor, ne istiyorsan kızın var ondan iste dememesini unutamıyorum. 4 şubatta boşandık ama şimdi gözümün içine bakıyor. Bense artık yalnız kalmak istiyorum tayin istedim, büyük ihtimalle 15 martta izmirden ayrılacağım. Sadece kavgasız gürültüsüz ayrılmak bana yeter, başka hiçbişey istemiyorum. Artık hayatımı istiyorum...

Hiçbir aile çocuğunun üzülmesini istemez. Ama bazı kararları kendin vermen gerekiyor. Eşinle tekrar bir araya gelmen için senden önce ailenin güvenini kazanmaları gerekiyor. Sevmek hiçbişeyi çözmüyor, maalesef erkekler geç görüyor gerçekleri, biz kırıldıktan sonra ne kıymeti kalıyorsa. 9 yıl sürdü evliliğim, evlenmeden önce de 3 yıl arkadaşlığımız odu, toplam 12 yıldır bu adam hayattımda. Çok sevdim, çok fedakarlık ettim, ben yaptıkça yaptığım herşey görev gibi üstüme yapıştı. Annesi ve kızkardeşi nedense bir türlü sevemediler beni. Annemden kardeşimden ayırt etmemiştim ben halbuki. Çalışan bir bayan oduğum için sadece bankamatik ve hizmetçi olarak gördüler beni. Evime geldiler hiçbir hizmetimi eksik etmedim, hiç sayısızlık etmedim, her geliş gidişlerinde yol paralarını bile verdim. Ben onlara gittiimde gene hizmet ettim, evlerinin masraflarını gördüm, neden yaptın diyeceksin şimdi de mi? Açıkça istiyorlardı, evden çıkarken gelirken şunu al bunu al diye sipariş veryorlardı. Kendi evimde kayınvalidem bana misafirimin önünde seni çatır çatır boşatacağım dedi, daha bir sürü şeyde söyledi. Evimizdeki misafir unları eşime anlatmış, evliliğinin sürmesinin istiyorsan anneni evinden uzak tut demiş ki bunları da bana eşim anlattı. Kayınvalidem bize her gelip gittiğinde komşularımız eşimi uyardı. Zaman zaman kırıcı olmadan rahatsız olduğum şeyler söyledim eşime, ama her seferinde yaşlı kadın, cahil kadın, annem öyle söylemek istememişti sen yanlış anlamışın, benim annem kötü biri değil, sen annemlerin gelmesini istemiyorsun dedi. Bir kere de bana haklısın demedi. Yıllarca bebek sahibi olabilmek için tedavi gördüm, hamile kaldım ama bebeği kaybettim ve ben hastaneye yalnız gittim, eşim yanımda yokdu bebeğimizi kaybederken. En son yazın kayınvalidem, görümcem ve eşimin dayısının ğlu gelip 15 gün tatil yaptılar evimde. Ben sabah 07:30 işbaşı yapıyorum, 15 gün hizmet etmekten öldüm. Evine dönünce kayınvalidem konu komşusuna gelinde çok güzel tatil yaptık, yediğim önümde yemediğim arkamda idi ama gelin kısır çocuğu olmuyor deyince ben artık çıldırdım. Eşimi evden kovdum, boşanmak istediğimi söyledim. Bu arada eşim kendi işini kurdu ama ne hikmetse o çekemdiği için krediyi ben çektim. İş sahibi o borç sahibi benim yani, ama ödemelerde hiç sorun çıkarmadı bana. Yalvardı yaardı, herşeyi kabul ediyor, annemle kız kardeşim yüzünden hep seni kırdım, üzdüm dedi ama içim o kadar kırgın ki. beni evde bırkıp annesine gittiği bayramları unutamıyorum, bir kere bana haklısın demediği günleri unutamıyorum. Annesi benden hizmet beklerken bu kadın sabah 06:30 kalkıyor, ne istiyorsan kızın var ondan iste dememesini unutamıyorum. 4 şubatta boşandık ama şimdi gözümün içine bakıyor. Bense artık yalnız kalmak istiyorum tayin istedim, büyük ihtimalle 15 martta izmirden ayrılacağım. Sadece kavgasız gürültüsüz ayrılmak bana yeter, başka hiçbişey istemiyorum. Artık hayatımı istiyorum...

sana kıyamam yaaaaaaaaaaaaa..........
ne zor günler yaşamışsın böyle...yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım çünkü bende seninle tıpatıp aynı şeyleri yaşadım hatta daha fazlası...
anne ve ablası...
ne saygımda kusur ettim nede hizmetimde ama olmadı...üniveriste mezunuyum ancak çalışmıyorum diye kaynanamdan duymadığım laf kalmadı...
defalarca bana seni boşatıcam dedi...oğluma on gelin alcam dedi...ve sonunda başardı bize kötülük yaparak soğukluk girdidrdi araya...
şimdi eşim bişileri anlamış durumda ama ne fark eder ki yuvamız dağıldı...sadece resmiyette beraberiz...üstelik benim birde bebeğim var...
düşüncelerim çok karmakarışık işte edacım...
hayat çok zor geliyor suan bana ve bebeğime...
yazın için ve bana destek olduğun için sonsuz teşekkürler....

Back
X