Ne yapmalıyım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozyur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozyur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
9
2
86
3 yıllık bir birlikteliğim var. yaklaşık 1,5 yıldır da nişanlıyız. Geçtiğimiz eylül ayında düğünümüz olacaktı ancak birlikte karar verip Mayıs ayına erteledik.

Son düzenleme:
ben aşk olmadan insanın uzun yıllar bir insana katlanabileceğini zannetmiyorum :26:
aşk bir nevi zorluklara katlanma gücü veriyor insana.
aşk olmadan o sıkıcı ilçede,sıkıcı bir eşle insan erken yaşlanır:27:

Düsüncelerinizin uyusması cok önemlidir aslında siz farklı planlar yaparken, o cok daha farklı düsünüyor halinden bir haylide memnunken özellikle.

Ask yok sevgi var derken?? Bende erkek arkadasımı seviyorum ama bir arkadasımı sevmek gibi degil ! Birini sevmek icin önce illa asık olmak gerekmez zaten. Öncelikle sevginizden emin olmalısınız.

Kaldıgınız sehirden memnun degilsiniz, hemde hic memnun degilsiniz ne kadar uzun yıllar orada yasayabilirsiniz ki? Simdi mümkün olmasa da sartlarınız uygun olunca baska bir sehire gitmek istiyorsunuz. Hem fikir olmadıgınız bir es adayınız var önünüzde. Fikirleri degisebilecek yönde olsa bu kadar sorun etmezdiniz sanırım. Hersey acık ve net aslında !!

Son düzenleme:
wenars arkadaşıma bende katılıyorum aşksız olmaz..insan aşık olunca zaten aşk geçici deniyor sevgsi kalıyor e hadi diyelim aşık değilsiniz ama seviyorsunuz..ne bileyim insan kıskanılmak ister,ilgi alaka ister,aşık insan durup durup sevdiğini öper,onu kalbinin içine sokası gelir..şimdi hissetmesenizde bunu nişanlınızla bi dönem hissetmiş yaşamış olsanız şimdi yoğun çalışıyoruz fırsatımız olmuyor diye haklı bi mazeretiniz olurdu ama aşk olmadı diyorsunuz..

bana nişanlınızın sizinle ilgilenip evlenmek istemesinin baş etkeni statü ortaklığı gibi geldi..yanlış anlamayaın kötü anlamda demiyorum hani bi görüş vardır ya çift maaş olsun,çalışan olsun,eli yüzü düzgün olsun,dengim olsun aşk nasıl olsa geçici diye..belki de nişanlınız bu zihniyettedir..eskişehiri biliyorum ve çok seviyorum bende hiç bişey yapmasanızda orda bi doktorlar caddesine çıkıp aylak aylak yürümek bile mutlu eder insanı benimde şu anda yaşamak istediğim şehirdir..

sosyal imkanları olan bi şehirde yaşamak istiyorum demişsiniz ya bence ilerde evlenip eşinizi razı etsenizde şehir hayatına başlasanızda eşiniz bocalar.siz gezmek istersiniz gece çıkıp bi yemek yiyelim bişeyler içelim dersiniz oda evde olmak isteyebilir..bence evlenecek çiftlerin bu tarz özelliklerinin ortak olması lazım yoksa zor olur ya..

Allah gönlünüze göre versin aşk evliliği olsaydı bile bence zıtlıklar çok olunca evlilik kurumu sağlıklı devam edemiyor..Umarım mutlu olursunuz :16:

Back
X