- Konu Sahibi maviucurtma
-
Maalesef konu sahibi yaşayarak öğrenecek... Biz ne dersek diyelim.. şu anda ciddi şekilde savunmaya geçmiş durumda ne desek anlamayacak.. Evlenince o romantik anlayışlı adamdan geriye sadece sinirli bir adam kalacağının farkında değil..
evlenince erkeklerin nasıl 180 derece döndüğünü anlatsak da anlayamaz....
aman boşverin yaşayıp görsün dediğiniz gibi ayrılma sakın demeyin yazmış zaten sakın demeyin bencede öğretmense daha iyi bilir yaparak yaşayarak öğrenme en iyi öğrenmedir.
Var yaa szizn gibi feministlerden hiç hoşlanmıyorum.Bayan dediğin hem hanımefendi olur hem de kendini ezdirmez ama sizin düşünce tarzınız erkek gibi yaşamaya alışmışlık.Feminizmin bile cılkını cıkardınız
Var yaa szizn gibi feministlerden hiç hoşlanmıyorum.Bayan dediğin hem hanımefendi olur hem de kendini ezdirmez ama sizin düşünce tarzınız erkek gibi yaşamaya alışmışlık.Feminizmin bile cılkını cıkardınız
ayril lafini bi kenara koyalim.
kimse ayril demesin, o kelime kotu davirlara sebep oluyo
soyle bi sey deniyelim,bi sonuca varalim kizlar.
KONU SAHIBI, SEVGILINE '"EGER BENI SEVIYORSAN TEDAVI OLURSUN'"'DE
bakalim ne cevap verecek
kizlar bosverinnn kendi söyleyip kendisi cevaplamis zaten sanmiyorum anlayacagini arkadasin bosverin yaa dayagi yiyen o evlenince ayrilmak daha zor esim degilde sevgilim olsaydi simdiye coktan tekemyi yerdi valla.ask sevgi bulmak kolay degil ama bence erkekler hayvan gibi bisey..bizde her sinirlenince vuralim yaa bu ne bicim sevgi..kendini kandirirsin sen baslamis bile böyle seyler ilerde görürsün sen ne olacagini
evet birlikteyim...çünkü yıkıcı olmak çok kolay, önemli olan yapıcı olmak,bir şeyleri kazanabilmek.Beni çok sevdiğine inanırken hatalarını düzeltme fırsatı vermeden neden ayrılayım ki..Bu zamanda aşklar hiç kolay bulunmuyor
Erkek arkadaşım beni hiç üzmedi.Her kadının isteyeceği gibi çok romantik ,yakışıklı, anlayışlı,kibar ve beni çok seviyor.Hatta hep şikayet ederdim neden bu kadar ince düşüncelisin diye.Şimdiye kadar hiçbir hatası olmadı.
Söyledim ve o hiç ikiletmeden tamam su toplantılarım bitsin,işlerim sakinleşsin gideceğim hatta istersen sen de benimle gelirsin dedi.Yani kızlar bakın bu kadar kolay kestirip atmayın,konuşulunca her sey çözülüyor, sizler böyle yaptıgınız için boşanmalar,ev içinde huzursuzluklar oluyor.Her insan hata yapabilir doğaldır.Tedavinin yardımcı olacagını umuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?