- Konu Sahibi maviucurtma
-
Konu sahibi arkadas hangi semtteki okulda calistigini soylerse cok iyi olur. Colugumuzu cocugumuzu gondermeyelim.
Terbiyesizlik yapmayın.zaten istesenizde benim okuluma cocugunuzu göndermeye gücünüz yetmez özel okuldayım
Kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Özel okulda olsanız nolcak dayağı kabullenmiş cehalet içindesiniz :)
Terbiyesizlik yapmayın.zaten istesenizde benim okuluma cocugunuzu göndermeye gücünüz yetmez özel okuldayım
CEhalet sizler gibi ya boşanmak ya da dayaga razı olmaktır.Ben burdan aldıgım sadece yapıcı yorumlarla sevgilime doktora gitmesini teklif ettim.O da beni kırmadı sinirime hakim olamıyorum tamam gideceğim doktora dedi.Benim sorunum da çözüldü dağılabilirsiniz
CEhalet sizler gibi ya boşanmak ya da dayaga razı olmaktır.Ben burdan aldıgım sadece yapıcı yorumlarla sevgilime doktora gitmesini teklif ettim.O da beni kırmadı sinirime hakim olamıyorum tamam gideceğim doktora dedi.Benim sorunum da çözüldü dağılabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?