Ne yapmalıyım?

Canım diyorum ki öyle kolay değil,önyargılı davranmayın,beni anlamaya çalısın,ona karsı hislerimi göz önüne alın, bana hemen bitir ayrıl demeyin.... Öyle kestirip atmayın diyorum.Hala aaaa nasıl müsaade edersin hemen terket diyorlar.Ben de sinirlenmeyeyim de ne yapayım

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum, çok seven insan nasıl el kaldırabilir sevdiğine?
Hadi yaptı bir eşşeklik diyelim, gerçekten seviyorsa bir daha tekrarlamazdı zaten, sizin sevgiliniz öyle bir yüz bulmuş ki, sen şimdi yiyeceğin dayağı düşün cümlesi her şeyi ortaya koyuyor zaten farkında değil misiniz?
Hani bir daha yapmayacaktı? İşte bir kere yapınca, o el bir kere kalkınca maalesef bir daha aşağı inmiyor.
Bir aşk kolay bulunmuyor demişsiniz, bunu düşünmesi gereken siz değil, sevgiliniz ne yazık ki..

Bir ilişkiyi yıkmamak için çaba göstermek lazım evet yapıcı olmak lazım ancak bu yapıcılık dayak olayı için pek de geçerli değil hele de evli değilsen. 3. Kez bunu yapan insan emin ol 4. Yü de yapar. Şu an evli değilsin aşk gözünde büyüyor ama hele bir evlen dayağı ye ya da ağır hakaretler işit bak bakalım o aşk kalıyor mu? Ondan sonra başını iki elinin arasına alıp ben ne yaptım diye dövünürsün. Sen genç eğitimli bir kadınsın kendine bunu yaptırma kimse dayağa layık değildir. Siz daha sevgilisiniz o kim oluyor da sana vuruyor ben böyle birşey yaşasam arkama dönüp asla bakmazdım...

Çünkü seni düşünüyoruz güzel arkadaşım..Tamam anlıyorum kolay olmayabilir aynı durumları yaşamadığım için bilemiyorum fakat böylesi daha mı kolay..Sen de bir insansın seninde bir kalbin,ruhun, onurun var.Bunların hiç mi önemi yok senin için..Bir düşünsene annenin ya da babanın bunu bildiğini ne kadar üzülürler değil mi?

Bak canım bu hayatta kimse senden daha değerli değildir.Şu anda kendine bir yol çizmen gerekiyor ama bugünlük olmayacak bu yol.. Ya devam ediceksin ilişkine belki düzelir ümidiyle ki belki düzelir bilemiyorum pek inanmasamda olabilir, ya da düzelmez ve ömür boyu sen ve seninle birlikte emeklerin,yılların belki çocukların ve ailen çeker.Ya da hem ruhun hem bedenin acı çekeceğine sadece ruhuna biraz acı çektirirsin ve ayrılırsın ama ilerde bu insandan bunları yaşayarak daha çok yıllarca sürecek bir acı çekmezsin.

Hani bir kere olmuş olsa sevgin saygın hatrına madem seviyosun sadece ders ver bidaha yapamasın felan derim ama( ki ben bunuda yapmazdım) 3 olmuş arkadaşım..

bizde size diyoruzki mazereti ne olursa olsun seven aşık olan bi insan sevdigine vuramaz vurmaz.. ne yazmamızı istiyosunuz anlamadımki

ben 8 senelik evliyim bi sefer tokat atmadı.. atarsada anında bitiririm çünkü bana karşı sevgisi kalmamıs bu adamın dıye dusunurum siz yediginiz tokatlara kılıf uyduruyosunuz..

devam et seviyosun madem ne diyelim yani,,

tokatın mazeretı olamaz kendı kendıne vursun sınırlenınce o zaman

Tokatları yemişsin ama sen hala yıkıcı olmak kolaydır yapıcı olmak gerek diyorsun,nasıl bir zihniyet Yarın seni tekme tokat dövdüğünde ne olacak?

önyargı mı?
Neye önyargı arkadaşım, iki kere tokat yemişsin, 3. yü de randevulu gerçekleştirmiş.
E sen diyeceksin ki ben onun üstüne gittim.
E biz yıllardır evli olan bayanlar olarak dayak delisi olalım.
Ona karşı hislerini gözönüne alalım ama sen de kendi geleceğini, gururnu gözönüne al bence.
Tabi sinirlenme ama asıl dikkat etmen gereken sevgilinin sinirlenmemesi bence...

Son düzenleme:

Daha evli bile değilsiniz, sinirle sana tokat attı ama sende kışkırttın hak ettin bir yerde öyle mi...

Yok artık! Canım yazdıklarını okuyunca ne gördüğümü söyleyeyim.. Sen bu adamla evlenirsen kavgalar artar,sinirli insan daha sinirli olur.. bir söz vardır ASLA BİR TOKATLA KALMAZ.... şimdi sen aşkla yapıcı olmaktan falan bahsediyorsun..Neden o yapıcı olmuyor da sen oluyorsun.. Yapıcı olmak bu değildir.. Bu şu demek sen hep alttan alacaksın ve hep susacaksın...

Ortada yapıcı olacak bir şey kalmamış ki... O hep yıkacak sen hep yapacaksın.. ne zamana kadar??

Evlendiğini düşündüm de,eşin hep çok iyi olacak ama kavgada seni tekme tokat dövecek tabi bu iyi kalpli romantik adam hemen özür dileyecek,ağlayacak.. sonra affedeceksin.. Sonra diğer kavga da yine aynı şey olacak.. ama şiddetin dozu emin ol artacak.. Sonra senin dudağını patlatmış o ellere sarılıp uyuyacaksın (uyuyabilecek misin??).....

Sen kendine değer vermediğin sürece emin ol kimse sana değer vermez......

maviucurtma ...sen kızları dinleme öyle üç beş tokatla adam mı bırakılırmış......erkekler revaçta biliyorsun erkeklerimiz için mücadele etmeliyiz.......daha bir tarafın kırılmamış bile yok öyle hemen bırakmak ....çok da seviyomuşsunuz birbirinizi ....mücadelene devam et al karşına konuş bakalım....erkektir döver de sever de

bu zihniyettekiler yüzünden ülkemde kadınların durumu bu halde.Erkektir,döver sever.
Erkektir canım ne olacak tekme de atar boğaz da sıkar küfür de eder.
Erkektir ya sus alttan al.Kadınsın ne de olsa.

Ya siz ne sığ düşünceli insanlarsınız benim ağzımdan erkektir döver de sever de diye bir şey mi çıktı!!!
En başından beri şiddetin yanlış oldugunu söylemedim mi?Okumanız mı yok konuyu mu takip etmediniz
Üslubunuzu çok terbiyesizce buldum basitleşmeyin lütfen yorumlarınızı istemiyorum sizin

şaka gibisin,
ayrıl demeyin yazmışsın,
daha ne soruyosun ne yapmalıyım diye,
evli olan 3tokata boşanırdı,
ama diyosan ki yakışıklı, tokat yemeye değer, onu bilemem..

bu zihniyettekiler yüzünden ülkemde kadınların durumu bu halde.Erkektir,döver sever.
Erkektir canım ne olacak tekme de atar boğaz da sıkar küfür de eder.
Erkektir ya sus alttan al.Kadınsın ne de olsa.

Var yaa szizn gibi feministlerden hiç hoşlanmıyorum.Bayan dediğin hem hanımefendi olur hem de kendini ezdirmez ama sizin düşünce tarzınız erkek gibi yaşamaya alışmışlık.Feminizmin bile cılkını cıkardınız

arkadaşa boşuna kızıyorsun,
kendin yazıyosun, arkası gelmeyecek belli, nediyebilirdi daha sana..

"Her kadının isteyeceği gibi çok romantik ,yakışıklı, anlayışlı,kibar ve beni çok seviyor." demişsin ya canım.. Daha evli değilsiniz böyle gözükmesi çok normal. Evlendikten sonra o romantikliğinden ve kibarlığından eser kalmayacağını sen de biliyorsun aslında. Ben de nişanlıyken kibardı karşı taraf, anlayışlıydı. Evlendikten sonra hemen değişildi. Ayrıl diyemem, desem kolay olur, sevdiğini söylüyorsun çünkü ama görünen o ki yapısı öyle. Evlenene kadar bunu saklayamadığı için şükretmelisin. Sakın ha düzelir deme. Ben 1 sene nişanlılıkta nelere sabrettim düzelir diye diye. 2 aylık evlilik burnumdan geldi boşanıyorum. Sakın ha canım..

Unutma.. En ölümcül zehirler balın içinde sunulur..

benim gibi farklı bakış açılarına sahip insanlara karşı hoşgörülü olmanız gerekirdi......

keşke ben de sinirlendikçe dövebilecek birini bulsam ne stres kalır ne bişey, bizim gibi feminikler sana yardımcı olamaz örtmen hanım, bizden çok daha aklı başında ve pisikölöji eğitimli olduğunuza göre eğitilebilir sevgilinizi eğitin madem

Feminist değilim. Bunun feminizmle alakası yok insanlıkla alakası var.Hiçbir canlı hiçbir canlıya el kaldıramaz.Öylelerini çok okuduk evlendiklerinde kocası boğazlarını sıkıp duvara fırlatmış,gerçekler acıdır sonunuz büyük ihtimal bu kafayla böyle olacak.Ben de sizin gibilerden hiç hoşlanmıyorum ne yapacağız?

Maalesef konu sahibi yaşayarak öğrenecek... Biz ne dersek diyelim.. şu anda ciddi şekilde savunmaya geçmiş durumda ne desek anlamayacak.. Evlenince o romantik anlayışlı adamdan geriye sadece sinirli bir adam kalacağının farkında değil..

evlenince erkeklerin nasıl 180 derece döndüğünü anlatsak da anlayamaz....

bence konu fake
bi insan sorun olarak görmediği hatta savunmasına geçtiği bi olayı derdim var köşesine niye yazar ki, dayak yedin affettin, bi daha yedin, sonra bi daha, hatta sonuncu sıcağı sıcağına olmadı adam belli bi mesafe katedip yanına geldi ve seni dövdü, normal insan o sürede bari ben napmaya gidiyorum diye düşünür, e anladık sen dayak arsızı olmuşsun iyi güzel, herkesin evlenmek isteyeceği biriyle birlikte olduğunu düşünüyosun (herkes dayak yemeye meraklı sanki) mutluluklar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…