ne yapmalıyım ?

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
Geçen konumda annem ve yaptığı ayrımcılığı anlatmıştım sizlere okumayanlar için kısa bir özet geçeyim benim geçen gün doğum günümdü ve sözlüm beni pazar günü 1 2 saatliğine gezmeye götürmek istedi annem ayaklandı ama ablam sevgilisinin yanına edirneye gitti benim doğum günümde ve annem hiiiç bişey demedi ve annemlere kız arkadaşında kalacağını söyledi bende bunu önceden biliyodum kız arkadaşında kalmıcağını ve anneme de söyledim hatta annem bana inanmadı yalan söylüyosun ben ona güveniyorum felan dedi iyi felan dedim konu kapandı ablam yarın dönüyor ve perşembe gününden beri sevgilisinin evinde kalıyor ben bunu yazılı olarak ilk kez gördüm zaten biliyodum ama lafta biliyodum duymuştum ama bugün kız arkadaşında kalmadığını öğrendim yazılı ispatıda var şimdi annemin bana o kadar hakaretini ona bir bir yedirsem mi ? he bu arada sözlümle dışarı çıkmama ablamda karşı çıkmıştı ve sözlümle aramı bozmuş oldular sizce gördüğüm yazıyı anneme de göstermeli miyim ? çünkü annem ve ablam bana ağza alınmıcak kelimeler söyledi afedersiniz beni o.......pu yerine koydu ve ben 3 gün ağladım bana bi akılverin o konuşmayı anneme gösterim mi ?

Merhaba canım ben özel mesaj atamıyorum, istiyorsan özel mesajdan mail adresini gönder ordan konuşalım, bende çok doluyum bu konuda

mail kullanmiyorum ki burdan yazamaz misin canim yazdigin cevap sayın kac ? kızlar ya soylesem mi ki ablam benim her hatami felan herseyimi soyluyo

goster tabı herkes alsın agzını payını aılende olsa ezdırmeyeceksın kendını baban yokmu canım?

var tabi ama ben cekingen biriyim sozlumde bundan rahatsiz cok safsın ( iyi niyetli kimseyi kırıp uzemiyosun diyo ) gösterim dimi ne desem nasıl anlatsam ki ?

mail kullanmiyorum ki burdan yazamaz misin canim yazdigin cevap sayın kac ? kızlar ya soylesem mi ki ablam benim her hatami felan herseyimi soyluyo

Ablanla aranızdaki iletişime bağlı eğer oda senin herşeyini söylüyorsa, sende söyle ki nasıl olduğunu anlasın. Ama seninde sırlarını o saklıyorsa tabiki söyleme. peki annen öğrense tepkisi ne olur ablana ? kaç yaşında ablan?

Gösterin bence. Sizi o.. yerine koyan anneden de abladan da zaten hayır gelmez.

ablam 20 yaşında söyledim bugün spor çıkışı telefonumu kurcalıyodum sözlümün arayıp aramadığını sordu bende bağırdım sayenizde aramıyo diye ( arıyo tabi ki onlara öyle diyoruz burunları sürtsün diye ) neyse ablamdan konu geldi bende dedim ki sen ona güveniyosun ya hiç yalan söylemez ya snein kzıın sevgilisinin yanında kaldı bu gecede ev gelmicek yalan söylicek size dedim anlattım herşeyi bana yine inanmadı mesajları göstredim kaldı öyle sonra ablam aradı anne bilet bulamadım yarın dönsem olur mu felan annem mors oldu bende dedim ki siz bana 1 saat izin vermediniz helal olsun size o da sevgilisinin evinde kalsın dedim hiiiç bişey demedi gelsin eve soracam ben ona dedi sadece

içim öyle rahatladı ki onlar beni el birliğiyle bi kaç ay önce sözlümle telefonda mesajlaştım diye dövmüşlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…