- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Geçen konumda annem ve yaptığı ayrımcılığı anlatmıştım sizlere okumayanlar için kısa bir özet geçeyim benim geçen gün doğum günümdü ve sözlüm beni pazar günü 1 2 saatliğine gezmeye götürmek istedi annem ayaklandı ama ablam sevgilisinin yanına edirneye gitti benim doğum günümde ve annem hiiiç bişey demedi ve annemlere kız arkadaşında kalacağını söyledi bende bunu önceden biliyodum kız arkadaşında kalmıcağını ve anneme de söyledim hatta annem bana inanmadı yalan söylüyosun ben ona güveniyorum felan dedi iyi felan dedim konu kapandı ablam yarın dönüyor ve perşembe gününden beri sevgilisinin evinde kalıyor ben bunu yazılı olarak ilk kez gördüm zaten biliyodum ama lafta biliyodum duymuştum ama bugün kız arkadaşında kalmadığını öğrendim yazılı ispatıda var şimdi annemin bana o kadar hakaretini ona bir bir yedirsem mi ? he bu arada sözlümle dışarı çıkmama ablamda karşı çıkmıştı ve sözlümle aramı bozmuş oldular sizce gördüğüm yazıyı anneme de göstermeli miyim ? çünkü annem ve ablam bana ağza alınmıcak kelimeler söyledi afedersiniz beni o.......pu yerine koydu ve ben 3 gün ağladım bana bi akılverin o konuşmayı anneme gösterim mi ?