ne yapmalıyım?

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
864
183
323
38
hayırlı akşamlar arkadaşlar..
geçenlerde de içinden çıkamadığım bir konu için sizden yardım istemiştim. Allah razı olsun vakit ayırıp yorumlar yaptınız. şimdi de tavsiyelerinize ihtiyacım var
sevdiğim ve sevildiğimi düşündüğüm bir eşim var. ne kadar tartışmalar olsa da bir şekilde evliliğimiz yürüyüp gidiyor.
ve bugün evlilik yıldönümümüz eşim dün bir sene oldu yarın evlilik yıldönümümüz vs demişti.
bugün bekledim hiçbirşey demedi bir saatliğine arkadaşlarıyla görüşmeye gitti.şimdi düşünüyorum hediyesini gelince vereyim mi ya da vermeyeyim mi üzüldüğümü belli edeyim mi etmeyeyim mi.
bu arada belirtmeliyim ki hediye meraklısı parti meraklısı bir insan değilim. düğün alışverişinde bile çok defa bu çok pahalı diye uygununu almışlığım var.
ama insan bekliyor 4 ay önce doğum günümde de eşim kutlamadı bile. arkadaşlarım kutlarken telefonda duydu. doğum günün kutlu olsun dedi. çok üzüldüm ve dile getirdim haklıydın dedi unuttum vs dedi. bu arada evlendiğimizden beri ilk doğum günümdü. ve bugünde ilk yıldönümümüz.
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. bana kalsa üzüldüğümü tavrımı bilmeli ben asla pırlantalar altınlar beklemiyorum ama çöp de olsa insan hatırlanmak istiyor.son zamanlarda yaşadığımız tartışmalardan yıprandığımızı filan konuşmuştuk.bugün iyi bir başlangıç olabilirdi.
sizce ne yapmalıyım
 
Bu gibi özel günler Bazı Erkekler için anlam ifade etmiyor . . Onlara göre diğer günlerden pekte farkı yok . Bu sevmediği değer vermediği anlamına gelmiyor tabii . ama emin olabilirsiniz erkeklerin %80 i böyle . .
Daha başıma gelmedi çok şükür ama size tavsiyem böyle şeyler için birbirinizi kırıp yıpratmamanız . Üzüldüğüzü güzel bir dil ile anlatabilirsiniz.
 
bu doğum günü meselesinde üzüldüğümü meselenin hediye lmadığını anlatmıştım. eşimde zaten senin hediye meraklısı olmadığını biliyorum hatırlamadığım için kızgınsın demişti. şimdi yine aynı.
 
Sen yıldönümünde kutla canım. .
Erkekler düşüncesiz olabiliyor. .
İlk evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. .
çok teşekkür ederim :) hediyemi verip kutlayayım o zaman. gerçi düşünüyorum onun istediği birşeyi bulmak için günlerce nette aradım almak için çok uğraştım ama artık yapacak bişey yok
 
çok teşekkür ederim :) hediyemi verip kutlayayım o zaman. gerçi düşünüyorum onun istediği birşeyi bulmak için günlerce nette aradım almak için çok uğraştım ama artık yapacak bişey yok
Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun . Nice huzurlu mutlu senelere . .

Bence de öyle yapın :)
Buna benzer bir olay en yakın arkadaşım da yaşıyor şuan. Bir kaç gün sonra onların da evlilik yıl dönümü ama eşi iş yerinden iki günlüğüne ailesinin yanına gitmek için izin almış ve o tarihte evlilik yıl dönümleri . O da çok üzülüyor ama yapacak birsey yok sevmiyor mu eşini çok seviyor eşinin üzüleceğini hesaba katmıyor işte .
 
çok teşekkür ederim.erkeklerin hepsi mi böyle anlayamıyorum. bide eşim dün yarın bir sene olacak vs dediğinde dedimki hatırladı sevindim içim içime sığmadı filan ama hepsi boşaymış:)
 
Cooooook haklısın beklemekte üzülmekte. Bizde de aynısı oldu. Unuttu dışarıya arkadaşlarının yanına gitti falan. Ben gelince hediyesini verdim yine. Öyle böyle iyi vakit geçirmeye çalıştım. Çünkü surat asıp atar yapsam kendime de ceza vermiş olucam. Moraller bozuk uyuycaz falan. Boşver sen yine mutlu olmaya bak bi şekilde.
 
bide düşünüyorum bu defa unutmadı dün sözünü etti ama bugün hiçbişey yok. mutlu olmayı deneyecem teşekür ederim
 
ben de şunu anlamıyorum flört ederken bir bağırsan kapıdan ayrılmıyorlar ,abartılı hediyeler falan evlenince noluyor reset mi atılıyor beyinlerine ?
ama tabi evlenmeden önce gözümüzün içine bakarken evlenince bi umursamazlık oluyor erkeklerde.
ben flört döneminde ona sıkıntı çıkarmamak için trip bile atmıyordum bıkmasın peşimde sürünmesin diye ama atmadım da ne oldu diyrum şimdi:)
 
Dogrusunu soylemek gerekirse : ben mesela nefret ederim ozel gunlerden.
Hediye secmek hazirlik flan gozumde buyur.
Eski sevgilim sormustu bi ara :" cokmu onemli ozel gunler senin icin, kirilirmisin unutsam' diye.
Ben "hah aklini seviyim bende zaten hediyelerle bogusmak istemem, kafana gore takil haci" demek istedim.
Ama diyemedim sonra benim icin ilerde bi caba sarfetmez kilini bile kipirdatmaz yoksa diye.
" evet cok onemli' demis bulundum.

Ama gercek bu, ozel gunde neymis ya, mecburiyetten yapilmasi gereken seylerden nefret ederim.
 

haha keşke atsaydın atıp atabileceğin o oluyo çünkü , o zaman lar romeo evlenince recep ivedik oluyolar yaaa
 
haha keşke atsaydın atıp atabileceğin o oluyo çünkü , o zaman lar romeo evlenince recep ivedik oluyolar yaaa
haha benzetmenize bayıldım.
bu konuda pişmanım keşke atabildiğim kadar atsaydım. trip atan arkadaşlarım o kadar kıymetliydi ki ben diyordum hep yahu durduk yere neden üzüyorsun sevglini vs diye. ama doğru olan yol buymuş ben bilememişim :):)
 
belki eşimde sizin gibi düşünüyordur
ilk sene olunca bi beklenti oluyor ki öyle mükemmel sürprizler partiler filan değildi mesele sadece kutlayabilirdi hatta elinde bi demet maydonozla bile gelebilirdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…