- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
bu doğum günü meselesinde üzüldüğümü meselenin hediye lmadığını anlatmıştım. eşimde zaten senin hediye meraklısı olmadığını biliyorum hatırlamadığım için kızgınsın demişti. şimdi yine aynı.Bu gibi özel günler Bazı Erkekler için anlam ifade etmiyor . . Onlara göre diğer günlerden pekte farkı yok . Bu sevmediği değer vermediği anlamına gelmiyor tabii . ama emin olabilirsiniz erkeklerin %80 i böyle . .
Daha başıma gelmedi çok şükür ama size tavsiyem böyle şeyler için birbirinizi kırıp yıpratmamanız . Üzüldüğüzü güzel bir dil ile anlatabilirsiniz.
çok teşekkür ederim :) hediyemi verip kutlayayım o zaman. gerçi düşünüyorum onun istediği birşeyi bulmak için günlerce nette aradım almak için çok uğraştım ama artık yapacak bişey yokSen yıldönümünde kutla canım. .
Erkekler düşüncesiz olabiliyor. .
İlk evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. .
Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun . Nice huzurlu mutlu senelere . .çok teşekkür ederim :) hediyemi verip kutlayayım o zaman. gerçi düşünüyorum onun istediği birşeyi bulmak için günlerce nette aradım almak için çok uğraştım ama artık yapacak bişey yok
çok teşekkür ederim.erkeklerin hepsi mi böyle anlayamıyorum. bide eşim dün yarın bir sene olacak vs dediğinde dedimki hatırladı sevindim içim içime sığmadı filan ama hepsi boşaymış:)Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun . Nice huzurlu mutlu senelere . .
Bence de öyle yapın :)
Buna benzer bir olay en yakın arkadaşım da yaşıyor şuan. Bir kaç gün sonra onların da evlilik yıl dönümü ama eşi iş yerinden iki günlüğüne ailesinin yanına gitmek için izin almış ve o tarihte evlilik yıl dönümleri . O da çok üzülüyor ama yapacak birsey yok sevmiyor mu eşini çok seviyor eşinin üzüleceğini hesaba katmıyor işte .
bide düşünüyorum bu defa unutmadı dün sözünü etti ama bugün hiçbişey yok. mutlu olmayı deneyecem teşekür ederimCooooook haklısın beklemekte üzülmekte. Bizde de aynısı oldu. Unuttu dışarıya arkadaşlarının yanına gitti falan. Ben gelince hediyesini verdim yine. Öyle böyle iyi vakit geçirmeye çalıştım. Çünkü surat asıp atar yapsam kendime de ceza vermiş olucam. Moraller bozuk uyuycaz falan. Boşver sen yine mutlu olmaya bak bi şekilde.
ama tabi evlenmeden önce gözümüzün içine bakarken evlenince bi umursamazlık oluyor erkeklerde.ben de şunu anlamıyorum flört ederken bir bağırsan kapıdan ayrılmıyorlar ,abartılı hediyeler falan evlenince noluyor reset mi atılıyor beyinlerine ?
ama tabi evlenmeden önce gözümüzün içine bakarken evlenince bi umursamazlık oluyor erkeklerde.
ben flört döneminde ona sıkıntı çıkarmamak için trip bile atmıyordum bıkmasın peşimde sürünmesin diye ama atmadım da ne oldu diyrum şimdi:)
haha benzetmenize bayıldım.haha keşke atsaydın atıp atabileceğin o oluyo çünkü , o zaman lar romeo evlenince recep ivedik oluyolar yaaa
teşekkür eder,m :) keşke bari sarılıp kutlasaydı ama keşkelerde kaldı malesefTebrik ederim evkilik yil donumunuz kutlu olsun
Esinizinkini kutlayin hediyesini verin evet erkekler pek onemsemez ama ilk yilinizi bari aktif gecireydi
teşekkür eder,m :) keşke bari sarılıp kutlasaydı ama keşkelerde kaldı malesef
teşekkür ederim :)Sikma canini boswer :)
çok teşekkür ederim :) hediyemi verip kutlayayım o zaman. gerçi düşünüyorum onun istediği birşeyi bulmak için günlerce nette aradım almak için çok uğraştım ama artık yapacak bişey yok
belki eşimde sizin gibi düşünüyordurDogrusunu soylemek gerekirse : ben mesela nefret ederim ozel gunlerden.
Hediye secmek hazirlik flan gozumde buyur.
Eski sevgilim sormustu bi ara :" cokmu onemli ozel gunler senin icin, kirilirmisin unutsam' diye.
Ben "hah aklini seviyim bende zaten hediyelerle bogusmak istemem, kafana gore takil haci" demek istedim.
Ama diyemedim sonra benim icin ilerde bi caba sarfetmez kilini bile kipirdatmaz yoksa diye.
" evet cok onemli' demis bulundum.
Ama gercek bu, ozel gunde neymis ya, mecburiyetten yapilmasi gereken seylerden nefret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?