- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
sanırım br dahaki ilk özel güne ya hiç hoşlanmadığı bişeyi alıp verecem ya da hiç takmayacamNe güzel düşüncelisiniz. .
Rica ederim canım. .
Güzel fikirsanırım br dahaki ilk özel güne ya hiç hoşlanmadığı bişeyi alıp verecem ya da hiç takmayacam
zorla böyle şeyler yapmaya itiyor beni:)Güzel fikir
belki eşimde sizin gibi düşünüyordur
ilk sene olunca bi beklenti oluyor ki öyle mükemmel sürprizler partiler filan değildi mesele sadece kutlayabilirdi hatta elinde bi demet maydonozla bile gelebilirdi.
zorla böyle şeyler yapmaya itiyor beni:)
doğum günümde üzüldüğümü söylemiştim ama bi farkı olmadı tabi:)Ama sizde haklisiniz.
Ben evli olmadigim icin belki rahat konusuyorum ama amac ozel gunlerde hediye almak degil dogrusu.
Onemli oldugunu hissetmek sizin ve cogu kadinin dusuncesi.
Kirildiginizi soyleyin bence.
Soguk davranin ve onun sormasini saglayin." Noldu" diye sordugunda anlatin durumu.
Belkide esiniz zatn onem vermiyor karim ozel gunlere diye dusunmustur.
Ve hatta su en son kutlamadigi gunlerin ardindan " bak hic bi tepki yok karimda, demekki pekte uzulmemis kutlamamama' demistir.
teşekkür eder,m tavsiyenizi düşünecem. umarm bu durum eşime daha büyük hediye olmaz :) kutlamasam da mutlu moduna girmez:)geldıgınde hıcbısey olmamıs gıbı davranın
guzel bı meyve tabagı falan hazırlayın yesın
opup evlılık yıldonumumuz kutlu olsun deyıp hedıyesını verın
sız ne kadar onu suclayıcı davranmaz guler yuz gosterırsenız o okadar tokatlanmıs olur :)
bıdahada kutlamayın kendısı kutlıcaksa kutlasın bundan sonrakılerde
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun :)
geldıgınde hıcbısey olmamıs gıbı davranın
guzel bı meyve tabagı falan hazırlayın yesın
opup evlılık yıldonumumuz kutlu olsun deyıp hedıyesını verın
sız ne kadar onu suclayıcı davranmaz guler yuz gosterırsenız o okadar tokatlanmıs olur :)
bıdahada kutlamayın kendısı kutlıcaksa kutlasın bundan sonrakılerde
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun :)
demekki benim eşimde o büyük düşüncesiz gruptan :) bende eve geldiğinde sürpriz bekledim ama nafile :)Ah cnm ah damarima bastin valla yeni gectik bizde yildonumumuzu hazirlandim makyajlar elbiseler masa mezeler kadehler bnmki geldi gunduz komsularim vardi onlar icin mi suslendin dedi saka yapiyo zannettim he ewet ewet dedim yemek yedik isim var disarda dedi bnde tamam dedim git bn hala bi supriz bekliyorum bekle bekle gelmedi gec oldu bnde makyajimi sildim pijamalarimi giydim aynaya not yazdim yildonumumuz kutlu olsun hatirladigin icin tesekkurler diye geldi okudu hatirlamamis odunum ozur diledi bnde buyutmedim bunlarin hepsi ayni model yani cnm aralarinda nadir dusunceliler cikiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?