• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Ya

hem size oyle diyip gidip annesinin ısını yapınca kızdınız tabi ama anneye hayır diyememistir size höthötlendigi gibi :-)
Bırakın kussun ya sizin sucunuz yok
Hani aile yapısına gore belki görümcenin yanında dememe bozulmuş olabilir dicem ama
Ne bozulmaymış kardeşim bir hafta kus kalmaya değecek kadar
Kapris kimseye yakışmıyor ama erkekte tamamen itici duruyor bir araba dayak atasim geliyor benim yani. Hic şiddet yanlısı olmayan beni bile delirtiyor bu tipler :-)
Aynen ya. Bu kadar kus kalmayi gerektirecek bisey olmadiki..kusesi varmis demekki..gercektende erkeklerin kaprisleri hiiiicc cekilmiyor..yakismiyor..barisinca bu konuyu konusucam onunla, yakismadigini soylicem:)

Yanlis anlamayin beni. Ben annesine is yapmasina hicbir zaman bisey demem.sadece ogun bana oyle deyip ardindan gidip annesine is yapmasi dokundu bana. Hepsi bu
Denk gelmiş demekki isteyerek yaptığını sanmıyorum. Esinizin kıymetini bilin ve küçük sebeplerden kavga etmeyin

Güzel bir sofra hazırla yanağına bir öpücük kondur olsun bitsin, geçen zamana yazık canım

Back
X