Arama diyeni neden arıyorsun? Neyin mücadelesini vermek istiyorsun, bilmem kaç yıllık ilişki değil bir şey değil, böyle şeylerde mücadele verilmez, sonra o ilişkinin dengeleri de olmaz, yarın ilişki olsa bu defa gerçekten seni sevip sevmediği konusunda gelir burada konu açarsın ya da hep içinde şüphe olur, zaten hiç tanımıyorsun etmiyorsun, bundan sonrası takıntı olur, saplantı olur, çocuk açık açık söylemiş, kibarlık etmeye çalışmış, ama belli ki başka biriyle beraber. İlle başka biriyle iken arada senle takılıp ortadan kaybolmasını mı istiyorsun, canın yanar. Uzak dur sen..Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.
Evet ya kasim ayinda yazmis. Sen diyince farkettimKız unutmuştur bile, siz anca hortlatın hatunlar
Ay konu çok eskiymişKız unutmuştur bile, siz anca hortlatın hatunlar
Ben de sayende güldüm, sen uyarmasan saf saf takip ederim de bir de ertesi güne falan atarlanırım konu sahibi konu açıyorsun hiç bakmıyorsun ne kadar verdin diyeİyi güldüm sayenizde
Belki yanıtlar kız, unuttum onu çoktan, karşıma çok iyi biri çıktı hergün birlikteyiz diye
Ayyy, uykusuz uykusuz deli gibi kendi kendime gülüyorumBen de sayende güldüm, sen uyarmasan saf saf takip ederim de bir de ertesi güne falan atarlanırım konu sahibi konu açıyorsun hiç bakmıyorsun ne kadar verdin diye
Ay gece gece ne güldüm çok yaşayın siz kızlar e miBelki zamaninda nerdeydinizzz yorum
Yazan olmadigi icin hala o adamin pesindeyim yazare hahahahh
Tam meraklısın sen de kız mercimek :) senin yüzünden hortladı işteBelki zamaninda nerdeydinizzz yorum
Yazan olmadigi icin hala o adamin pesindeyim yazare hahahahh
Çok meraklanınca atarlanıyorum öyle elimde değilAyyy, uykusuz uykusuz deli gibi kendi kendime gülüyorumSarhoş kadar oldum Atarlı hatun kişisi
Hahahh uyuyamadim girmedigim forum konusu kalmadi. Su an kaynanalarindan nefret edenlere yorum yapiyorum hahahhaTam meraklısın sen de kız mercimek :) senin yüzünden hortladı işteGecenin bu vakti aaa
Aynen, dedim anasayfada yeni konu var, bir bakayım. Hmmm derken tarihler ilgimi çektiÇok meraklanınca atarlanıyorum öyle elimde değilKız bir baksa konusuna hepimizi kovacak, neyse hortlattık en azından, bir şey değil yeni mesajlardan gören gelecek belki, sen de öyle geldin sanırım
Uykusuzluk ahhHahahh uyuyamadim girmedigim forum konusu kalmadi. Su an kaynanalarindan nefret edenlere yorum yapiyorum hahahha
Bir de konu da gel gel yapıyor, nasıl heyecan yapmışım yorumumda bir baktım daAynen, dedim anasayfada yeni konu var, bir bakayım. Hmmm derken tarihler ilgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?