Ne yapmalıyım???

Olacak ama zamanı belirsiz nedir ya. Basbayada oyalanıyorsun. Hadi simdi iş degistircek geri kalan senelerde ne yapıyordu. Ee parayıda hacca verecekmiş. Çokta acelesi yok, umurunda değil. Kusura bakmayın. Küçük yaşlarda baslasaymissiniz okul, askerlik, is bulma, para biriktirme derdimde. Bu iliski basladiginda siz kendiniz 27 yaşınızdaymışsıniz. O adam o yaşında ve bu kadar sene bir halt yapamadıysa ondan hiçbiseycik olmaz zorla evlenirsin belki sıkiştıra sıkıstira ama mutlu olamicaksın. Evlenmeye niyeti olan bu kadar keyfi bekletmiyor zaten.

Malesefki artık hazmedemiyorum

Söyleyecek çok şey var elbette ama yapılacak tek bir hamle tabiki bende çok kez söyledm yaş durum ama ne yazıkki yine hiçbişey yapmadı yapmıycakda zaten bize ayrıln birikimi ailesine vermeyi düşünmesi son darbe oldu benim için ailesyle mutlu olsun ne denirki ama biliyorumki yanına kalmıyck çıkacak aheste aheste

Haketmediğim bir sonu yaşıyorum Allah a havale ediyorum insanlar kaybetmeden neden anlamıyorlar

çıkkkssss tek derdi evlilik olmadığını düşünüyorum (yazdıklarından)

34 yaşına kadar bu dert mi olurrr

ilişkini şöyle bir mantık süreçinden geçirr. değerlendir
doğruyu bulursun

bu yazdığını yeni gördüm tek üzüleceğin şey bunca zamanını boşa harçaman olsun
önüne bakkk

çıkkkssss tek derdi evlilik olmadığını düşünüyorum (yazdıklarından)

34 yaşına kadar bu dert mi olurrr

ilişkini şöyle bir mantık süreçinden geçirr. değerlendir
doğruyu bulursun
Haklısn mantıkla örtüşen bi yanı yok artık

Senin için maddiyat onemli değil ise evlenelim o para ile düğün takıları ile hacca yollarız diyebilirsin. Ben şahsen çok duygulandım bir evladın ailesini hacca göndermek istemesine.

adam resmen sana mesajını vermiş ama sanırım sen anlamak istemiyorsun. kolay değil o kadar sene tabiki ama daha ne kadar kendini kullandıracaksın.

Senin için maddiyat onemli değil ise evlenelim o para ile düğün takıları ile hacca yollarız diyebilirsin. Ben şahsen çok duygulandım bir evladın ailesini hacca göndermek istemesine.
Evet güzel bi düşünce olabilir ama herşyn bir zamanı var öncelik benim olmam gerekirdi haksızmıyım

adam resmen sana mesajını vermiş ama sanırım sen anlamak istemiyorsun. kolay değil o kadar sene tabiki ama daha ne kadar kendini kullandıracaksın.
Bnde msjı aldım diyorum arkadaşm yolun sonu artık diyorum

7 yıl çok uzun bir süre siz konuşun hayatınızdan daha fazla çalmasına izin vermeyin seviyorsa ilişkinizin adı konsun artık

böyle tipler uzun ilişkilerini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra birini bulup evlenirler genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…