Malesefki artık hazmedemiyorumOlacak ama zamanı belirsiz nedir ya. Basbayada oyalanıyorsun. Hadi simdi iş degistircek geri kalan senelerde ne yapıyordu. Ee parayıda hacca verecekmiş. Çokta acelesi yok, umurunda değil. Kusura bakmayın. Küçük yaşlarda baslasaymissiniz okul, askerlik, is bulma, para biriktirme derdimde. Bu iliski basladiginda siz kendiniz 27 yaşınızdaymışsıniz. O adam o yaşında ve bu kadar sene bir halt yapamadıysa ondan hiçbiseycik olmaz zorla evlenirsin belki sıkiştıra sıkıstira ama mutlu olamicaksın. Evlenmeye niyeti olan bu kadar keyfi bekletmiyor zaten.
çıkkkssss tek derdi evlilik olmadığını düşünüyorum (yazdıklarından)Mrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi
bu yazdığını yeni gördüm tek üzüleceğin şey bunca zamanını boşa harçaman olsunSöyleyecek çok şey var elbette ama yapılacak tek bir hamle tabiki bende çok kez söyledm yaş durum ama ne yazıkki yine hiçbişey yapmadı yapmıycakda zaten bize ayrıln birikimi ailesine vermeyi düşünmesi son darbe oldu benim için ailesyle mutlu olsun ne denirki ama biliyorumki yanına kalmıyck çıkacak aheste aheste
Haklısn mantıkla örtüşen bi yanı yok artıkçıkkkssss tek derdi evlilik olmadığını düşünüyorum (yazdıklarından)
34 yaşına kadar bu dert mi olurrr
ilişkini şöyle bir mantık süreçinden geçirr. değerlendir
doğruyu bulursun
Evet geçn zamn en güzel yıllarım heba oldubu yazdığını yeni gördüm tek üzüleceğin şey bunca zamanını boşa harçaman olsun
önüne bakkk
Evet güzel bi düşünce olabilir ama herşyn bir zamanı var öncelik benim olmam gerekirdi haksızmıyımSenin için maddiyat onemli değil ise evlenelim o para ile düğün takıları ile hacca yollarız diyebilirsin. Ben şahsen çok duygulandım bir evladın ailesini hacca göndermek istemesine.
Bnde msjı aldım diyorum arkadaşm yolun sonu artık diyorumadam resmen sana mesajını vermiş ama sanırım sen anlamak istemiyorsun. kolay değil o kadar sene tabiki ama daha ne kadar kendini kullandıracaksın.
Yapılacak tek şey var oda bitirmk elbetteki daha fazla kendime hakszlık yapamm hayat devam ediyo öyle yada böyleNe yapmayı düşünüyorsun? Ne zaman ve nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Bu saatten sonra adını koysa ne olur hevesim kaçmış artık7 yıl çok uzun bir süre siz konuşun hayatınızdan daha fazla çalmasına izin vermeyin seviyorsa ilişkinizin adı konsun artık
ozaman ayrılın hakkınızda hayırlısı olsun...Bu saatten sonra adını koysa ne olur hevesim kaçmış artık
Bu kafayla zor evlenir çok şey söylemek istiyorum ama başlarsam sonu gelmiycekböyle tipler uzun ilişkilerini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra birini bulup evlenirler genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?