kıyamıyorum daha hücre boyutunda kese bile oluşmamış ama kanımdan canımdan ve bana emanet oolurmu oyle şey evlenmıssınız artık mademkı evlendınız mademkı o cocuguda yaptınız o zaman onu öldürmek ne demek nasıl göze alır eşiniz bunu anlayamadım.idare ediverin he dıyın tamam dıyınönemsemeyin.
eger bu yazıyı cocuk meselesı uzerıne acmamıs ve cocuk durumunuz olmamıs olsaydı farklı bır cevap yazabılırdım ama mademki o yavruyu yaptınız ÖLDÜREMEZSİNİZ.
eşinizle anlaşamasanız bıle bu sıze o mınıcık Allah ın verdıgı canı alma yetkisi VERMEZZ
Doğru tahmin etmişim.kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
bana mıAllah size akıl fikir versin.
İkinizede bence. Evlenmişsiniz artık . Çocuğunuz olacak böyle saçma bir sebepten çocuk aldırılır mı ?bana mı
saçmalıyor işte bende boşanmaya karar verdim ve doğru bir karar benim için...İkinizede bence. Evlenmişsiniz artık . Çocuğunuz olacak böyle saçma bir sebepten çocuk aldırılır mı ?
He deyip geçin sizde kim eşinin ailesiyşe doğru düzgün anlaşıyor ki.
güvenemiyorum çok yalan söylüyorlar en ufak şeyden laf çıkarıp dönüyorlar kadir kıymet bilmiyorlar ve insanları salak yerine koyuyorlarcanım sorun ne bukadar katısınız siz eşinizin ailesine , eşinizde size karşı ?
ailesini bebeğinden önde tutan bir adamdan zaten hayır gelmez kanımca ..
bence oturup bi mantıklı düşünün ne kadar çok insan var bebek sahibi olmak için neler yapıyorlar Allah'a yalvarıyorlar birsürü yol deniyorlar ama eşiniz o cana kıymak istiyor.. buna tek başına karar veremez iyi düşünün probleminiz nedir ailesiyle çözülemeyecek birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?