- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor
iyi olmaya değilde saygılı olmaya zorluyor.
kaynanamla mahallede kavga ettim herkes duydu ve epey bel altı vurdum sanırım
Korunuyorduk dediğiniz geri çekilme yöntemidir kesin, yoksa hangi korunma yöntemi ile hamile kalınır ki?
Bir ben kazayla hamile kalamadım çok üzülüyorum.
Yoo ben spiral le hamile kaldım :)
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor
başka çare yok evetcanim herkes icinden gelerekmi yapiyor saniyorsun kocayla huzurumuz kacmasin diye hepimizin hatalari var adam birikmis artik sacmalamaya baslamis.aslinda kimse icin degil kendi iyiligin icin.. cokta samimi olmaya gerek yok ama surat asarak gulmeyerek sohbete karismadanda olmazki bebisinde geliyo artik baska sorununuzda yokmus mutlu olmaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?