Ne yapmalıyım

Annem kocama beddua etse annemi bölerim. Kocam anneme beddua etse kocamı bölerim.
Kimseyi kimseye yedirtmem

İnanın arkadaşlar öyle diyorum ki şu yoldan geçerken bi araba çarpsa da ölsem kurtulsam bunların hepsinden diye o dereceye geldim

anneniz sonuçta kadın kızım mutlu olsun diyor.zor bir durumdasınız.allah yardımcınız.biraz zamana bırakın.acele karar vermeyin derim.

Durumunuza üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Annen biraz benim anneme benziyo. Seni uzdugu için istemiyo eşini.
Anne beni seviyorsan eşime saygı duy de. Ustelik beddualari tutuyosa bile ucu size dokunuyo Esinizle aranizdakileri ailenize yansitmayin en iyisi

Eşiniz çok zor bir süreç geçiriyor bu süreçte siz de terk ederseniz Allah korusun ne hale düşer yapmayın
Allah kerimdir inşallah size daha güzel kapılar açar evvela Allah'a sonra birbirinize sığının el ele verin herşey düzelecek inşallah
Annenize gelince keşke bu beddua huyunu bıraksa çünkü çok kötü birşey ve ucu size dokunuyor bunu anlaması gerek inşallah da anlar
Doğacak evladınız yüzü suyu hürmetine rabbim size bir kapı açacaktır şimdi sizin duanız makbul Allah yardımcınız olsun bolbol dua edin
Bu da geçecek kendinizi bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…