Ne yapmalıyım

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Kızlar eşim işten ayrıldı sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz 6.5 aylık hamileyim. Bu dönemde biraz kendi annemde biraz onun ailesinde kalıyoruz kısa bir süreliğine.Geçen gün annemdeyken biraz tartistik işten ayrılma sebebi olarak beni suçladı. Bu yuzden tartistik neyse annem alttan al falan dedi. Dün yine başka bi konudan tartıştık. Yine annemde sonra onun ailesinin yanına geldik annem taktı kafaya bırak gel işte bu seni üzüyor şu bu diyor. İşte evlenme dedim evlendin çocuk düşünme dedim düşündün diyor.bunlarda benim gucume gidiyor. Eşime beddua ediyor eee diyorum bana ediyorsun bir nevi.anlamıyor öyle böyle beddualar değil yaptığı.Kızlar dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.anneme gitsem karnımda bebekle ben yukmusum gibi geliyor.söylediği sözler o izlenimi oluşturuyor. Burada eşimle kavga ediyoruz. Anneme gitmesem demediğini bırakmaz belki bir daha gelme der bi de bana beddua eder. Gitsem sanki zor günde esimi birakip gitmiş gibi olucam ve ayrıca annemin sözleri çok gucume gidiyor. Ne yapım hiç bilmiyorum

eşinle olan tartışmayı aileye yansıtırsan unutmaz böyle beddualar eder adama.

Evinizin sorununu Annenize tasimayin
Anne bu evladına böyle davranınca dayanamıyor belli ki...

Eşinizle de tartışmayın

Neden sizi suçluyor eşiniz siz mi istediniz işi bırakmasını ve neden kendi evinizde değilsiniz.

Arkadaşlar eşim polisti ve ihrac edildi bir dönem ben dershanede çalışmıştım bundan dolayı atıldığını düşünüyor

Eşiniz herhangi bir işte çalışamaz mı misal markette kasada veya reyonda?
Hiç olmazsa evde durdukça birbirinize sarmazsınız ailelere de yük olmazsınız.

"Geçen gün annemdeyken biraz tartistik işten ayrılma sebebi olarak beni suçladı. "

eee eşiniz sizi bir sebep olarak görüyorsa 15 Temmuz sonrası atılmamış

o zaman gidip iş bulsun

arasın tarasın gidip kasiyer olsun

bir de yani işsiz kalabilir de eviniz vs ne oldu

biraz orada biraz burada nasıl hayat o

hiç mi birikmişiniz, altınınız vs yok

oturun evinizde kuru ekmek yiyin kimsenin kahrını çekmeyin eşiniz de bir an önce iş bulmaya kalksın

Arkadaşlar eşim polisti ve ihrac edildi bir dönem ben dershanede çalışmıştım bundan dolayı atıldığını düşünüyor

yukarıdaki yorumumu geri aldım

bu süreç zorlu bir süreç

eşinin de psikolojisi bozulmuş

sen de hamilesin zaten

bir süre dişinizi sıkın, eşiniz de iş arasın belki bir şeyler denk gelir

Şuan eşinin psikolojisinin bozuk olması kadar normal
bir durum olamaz.
Memuriyetiyle birlikte itibarını da kaybetmiş.
Annen yaşadıklarını biliyordur görüyordur da
Beddua niye ediyor anlayamadım.
İnsanız yani bugün düşeriz yarın kalkarız.
Sen destek ol bence.

Ben su beddua eden anneleri hic anlamiyorum. Ne yani iyi birsey mi yaptiklarini saniyorlar. Annenin yaninda tartisma artik hatta aramiz duzeldi de o da sakinlessin. Esinin de moralinin bozuk olmasi normal. Biraz disinizi sıkmaya calisin bebegin de nasibiyle gelir insallah duzeltirsiniz durumu

eşin için çok zor bir süreç, yanında olmalısın.
annene anlatma herşeyi, belli etme.
sende hamilelik dolayısıyla duygusalsındır ama sabretmeye çalış.

Bi de annem diyor ben demiştim inşallah bu mertebelerden dusersin diye beddua etmiş oldu işte diyor daha neler neler diyor. Ben bu kadar ne yaptım anneme onu merak ediyorum ben sana etmiyorum diyor
Dedim bak özür diledi diyorum hayır geleceksin diyor o yalnız kalacakmış surunecekmis aklı başına gelecekmiş annem anlamiyor abim var onu da doldurmuş oda öyle diyor Eşim za

Arıyor ama kimse iş vermiyor bir ayilk bir süreçti bir şeyi bekliyorduk ekim başı gidicektik evimize nasip olursa biraz böyle yapalım dedik ama durum bu oldu

Eşiniz herhangi bir işte çalışamaz mı misal markette kasada veya reyonda?
Hiç olmazsa evde durdukça birbirinize sarmazsınız ailelere de yük olmazsınız.
Arıyor ama kimse iş vermiyor kasiyerikte dahil hemen hemen her işe başvurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…