Yani bence seni seviyorumdan once bunu gosterme sekli onemli. Yas farki 13 demissiniz buyuk olan taraf hangisi?
Sıkıntılı bir tip gibi geldi adam . Ne demek sadece 1 kere aşik olur insan. Eşimle aramda 10 yaş var. Bu konular yaşla falan ilgili değil. 2 yıldır hiç mi göruşmek istemez insan. Gelme nedeni de bence ego tatmini. Aşk kelimesi zaten çok abartilan birsey. Sevgidir ,değer vermek ,saygı duymaktir onemli olan. Hayatıniza devam edin. Hıc bir zaman size istediğiniz cümleleri kurmayacak. Sizin istediğiniz gibi bir adam olmayacak.
Arkadaşım 25 adam 38 yaşında, hareketlerine baktığımda beni sevdiğinden eminim, kalbimi kıran sana aşık değilim deyişi diyor
Yani bir insan neden sevdigini soylemez enteresan. Ask olayina gelirsek sacmalamis. Akil yasta degil bastadir olayina kapak olmus arkadas :) iliski devam etse bile taraflardan birinin beklentilerini karsilamiyorsa sikintidir.
Arkadaşınıza hitap ederek yazıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir durum yaşadım ve gitmeyi seçtim. Size değer veriyor ve çok net anlatıyor aslında durumu, altında başka bir şey art niyet vs arayacak bir şey yok. Kalbinizin kırılmasını da anlayabiliyorum, fakat aşk öyle bir şey değil. Aşık olacağımız insanı seçemeyiz, ya da sevdiğimiz herkese o tutkuyu hissedemeyiz. Karşınızdaki insan hayatının belki de yarısını yaşamış, pek çok duyguyu tatmış ve dinginleşmiş bir insan muhtemelen yaşı itibariyle. Size çok değer verebilir, bunu söylemiyor ama gösteriyor olabilir ki bence bu söylemekten de değerli, çok sevebilir de, hatta hayatındaki en değerli insan olabilirsiniz. Ama size bu saatten sonra aşk, tutku hissetmesine çok ihtimal vermiyorum, yaşadıklarıma dayanarak. Olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu. Sizin şu kararı vermeniz gerekiyor, ben bununla yetinebilir miyim? Yetinmeye karar verirseniz ki bu her zaman kararla olmuyor, isteklerinizi tartmanız daha doğru öyle diyeyim, bu konuyu daha fazla açmayın. Kabul edin. Ya da bitirin bu hikayeyi, geri dönmeyin. Zor biliyorum ama karşınıza size aşık olacak bir sürü insan çıkacak. Siz ben bu insana çok aşığım o olsun başkası olmasın, bana aşık değilse de kabul deyip devam edebiliyor musunuz; yoksa yazdıklarınızdan anladığım gibi sürekli eksik mi hissediyorsunuz? Aşk her ilişkide çok önemli olmayabilir, ama sizin için önemliyse eğer bitmiştir, önemli olan sizin ne aradığınız bir ilişkide. Yani aslında yolunuzu karşınızdaki insanı değiştirmeye çalışarak ya da üzülerek, beklentiye girerek değil; kendi hislerinizi tartarak, karakterinizi tanıyarak çizmeniz gerekiyor. Kimsenin hislerini, bakış açısını, davranışlarını değiştiremeyiz; müdehale edebileceğimiz tek alan kendimiz ve kendi seçimlerimiz.
Seni seviyorum bile diyemiyorsa bence cabalama benim 6 yillik iliskim bitti gayet sevgi sozcukleri dolu bir iliskiydi. dugun olcakti alisiliyor emin ol buna kiymet bilen seven sevdigini gosteren insanla karsilastirsin seni Allah ben olsam hic görüşmemArkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Bugün yatılı misafirim var, dostum kendisi. Derdine çare olun istiyorum. Üye değil ve konuyu onun adına ben anlatıyorum ,
Bundan beş sene önce hayatıma biri girdi 3 yil ilişkimiz sürdü. İyi bir ilişkiydi. Yaş farkı vardı (13yas)
Bana karşı hep sabırlı ve merhametliydi. Hiç kalbimi kırmadi. Anadolu yakasında oturuyordu ben avrupa.
Saat kaç olursa olsun gel dediğimde hemen işi gücü bırakıp gelirdi. Her seferinde. Hemen hemen her isteğimi yapardi. Karakteri normalde böyle değildir , ters agresif der herkes. Yani bana herkese olduğundan çok farkli davranıyordu. Bunlar iyi yönleri.
Kötü yönlere gelecek olursak. Üç yıl içerisinde bir kere olsun en ufak bir hediye almadi, çikolata al en azından mutlu et sürpriz olsun dediysemde yapmadı bunlar bana göre değil derdi uzatmadim çünkü aslinda benim için önemi yoktu sadece bekliyordum yinede .
Hiç sevgi sözcüğü de duymadım canımı yakan bu .
Sadece sana değer veriyorum derdi ağzından laf almak için zorladığımda.
İki sene oldu ayrılalı.
Ayrılık sebebi ise, yine konuşurken sordum. Anlat dedim seviyor musun aşık mısın.
Aşık değilim ben bir kere aşık oldum bilmem kaç sene önce diye anlattı çok zoruma gitti bu ve ayrıldım. Biraz alttan aldı , üzerime düştü hafiften ama bıraktım . Hiç güzel tatlı söz duymadım zaten hiç ağzından çıkmaz o tür laflar.
İki senenin sonunda dayanamadım sadece buluşalım yazdım. Tamam neredesin dedi. Hemen geldi. Konuştuk biraz. Sonra unutamadığımı vs soyledim. Ve yine sordum , hiç mi sevmedin diye.
Yaş farkından dolayı onu anlayamadigimi söyledi. Bir kere aşık olunacağını bana aşık olmadığını ama çok değer verdiğini , hayatına başkasını almadığını , değer vermese 2 yıldır konusmadigimiz halde asla bir cümle ile işlerini yarıda bırakıp gelmeyeceğini vs söyledi . Seviyor musun diye sorduğumda , ben böyle cümleler kuramam biliyorsun bunları konuşmak bana göre değil bu konuşmaları yapamıyorum diyip konuyu kapattı. Çok seviyorum dayanamıyorum sürekli rüya kabus.
Yine buluşacağız, ben beni sevip sevmedigini söylemesini istiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim nasıl anlayabilirim fikir verir misiniz
Ben aslında söylediklerinizi farkettim ve farkettiğim anda kabul ettim. Sorun değildi benim için. O yüzden 3 sene sürdü. Bir saatlik yolu günün herhangi bir saatinde kim her seferinde kalkar gelir. Şunu getir bunu götür herkes yapmaz ve bu adam işveren , her işine başkası koşarken o benim lafimla hareket ediyordu.
İlişkinin başında birşey hissetmediğini ona göre baslayabilecegimizi söyledi bende beğeniyordum sadece sonra duygularım çok değişti. Zamanla onda da değişti sandim. Hep çok dürüst oldu. Ben aşık olunca baskı yaptım sordum seviyor musun diye hep çok değer veriyorum dedi. Trip attım küstüm azarladım hep sustu alttan aldı. Bircok kadın var çevresinde sevmese benimle böyle ilgilenmez dedim.
Buluştuğumuzda kimseyi hayatına almadığını söyledi. Sevmese durum tersi olmaz mıydı. Yine sevgisini sorguladim yine aşık değilim çok değer veriyorum vs diyince güldüm sinirden ben böyle şeyleri konuşamıyorum romantik bir adam degilim vs birşeyler söyledi. Ben eğer adım atarsa başlayacağım bir ilişkiye fakat sevdiğini duymak istiyorum bunu takıntı haline getirdim.
Kendimi kandırdığımı düşünüyorum artık.
Hep o kadar dürüst oldu ki sevmese , sevmiyorum da derdi çünkü en başında söylemişti.
Off sisirdim başınızı söyledikleriniz o kadar duygularıma yakın geldi ki , sağolun
Yok estagfurullah da, peki siz yeniden başlarsanız sürekli sizi sevip sevmediğini sorgulamayacak mısınız? Mesela tamam seviyorum, dese ama aşık değilsin demeyecek misiniz? Ben olsam öyle olurdu sanırım da, o yüzden soruyorum.
Ben 25 yaşındayım eşim 38 yaşında. Yaş farklıyla alakalı bi durum değil yaşanılan. Eşim yerine göre benden daha romantiktir. Ama ben anlam veremedim bu nasıl bi ilişki.. Çikolata bile almadı demiş arkadaşınız. Öyle saçma şey mi olur? Doğum günü olur, sevgililer günü olur, yıldönümü olur.. Hadi normal zamanda hiç bişey yapmadı diyelim. Bu kadar değer veriyo her gel dediğinde geliyo madem bi pasta alıp doğum gününüde mi kutlamadı? Seven insan sevdiğini söyler. Öyle dk başı mıçmıç seni seviyorumdan bende hoşlanmam ama söylemek gerekir. Hissettirmekte önemlidir tabii ama arkadaşınız hisler konusunda yanılıyorda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?