Ne yapmalıyız

Hiç bir özel günde dahi birşey alınmamış. Takıntı haline geldiğini düşünüyorum , arkadaşımla paylaşıyorum bu düşüncemi ama kendinden emin . Üzücü yapabildiğim tek şey buraya konu açmak keşke ben birşeyler yapabilsem.
Yalnız adamla tanıştım arkadaşımın çevresi ile tanışmaktan kaçınmıyor.
Sizce bu birşey ifade eder mi
Çevre var çevre var. Arkadaşıyla tanışabilir ne olacak ki? Annesiyle babasıyla tanışsın bakalım, yada kendi arkadaşlarıyla, ailesiyle tanıştırsın arkadaşını.. Sonu olmayan, bi yere varmayacak, zorlama yollu bi ilişki çıkar burdan sadece. Arkadaşın olanla yetinmeyecek, adamın elinden gelende bu. Birbirlerine uygun değiller bence.

n aslında söylediklerinizi farkettim ve farkettiğim anda kabul ettim. Sorun değildi benim için. O yüzden 3 sene sürdü. Bir saatlik yolu günün herhangi bir saatinde kim her seferinde kalkar gelir. Şunu getir bunu götür herkes yapmaz ve bu adam işveren , her işine başkası koşarken o benim lafimla hareket ediyordu
Cinsellik yaşıyorsaniniż Erkek sevmese de bunları yapar. .

Adam asik degil ve sevmiyor arkadasinizi , deger veriyor olabilir ama deger vermekle ask ve sevgi arasinda daglar kadar fark var

Ben 41 yasindayim , cok asik oldum , hepsinin yeri ve tadi farklidir , insan pek cok kere asik olur

Seviyorum dememesine de sacma bir bahane bulmus , benim 70 yasindaki asiri disiplinli , sert , disardan bakanin yanina bile yaklasmaya korktugu babam 42 senedir anneme seni seviyorum der , yani seven adam disariya nasil olursa olsun sevdigi kadini el ustunde tutar ve sevgisini dile getirir , belki gunde 10 kere soylemez ama 3 yillik iliskide 1 kere bile soylemediyse kesinlikle sevmiyordur

Bence yaş farkıyla alakalı değil benimde nişanlımla aramda 10 yaş var ve onunda fıtratında da yok böyle şeyler fakat ben istediğim için yapıyor.Yoksa kendisine bıraksam asla ona göre şeyler değil ama sırf beni mutlu etmek için yapar herzaman.Yani demem o ki yapmak isteyen insan bir şekilde yapar.Bağlanmaktan korkuyor olabilir karşı taraf.

Back
X