Ne yapmalıyız ?

Bence bu tamamen kişilerin yaklaşımına bağlı.
Mesela kardeşiniz güzel yaşayacakları kadar iyi kazansa, eşinin çalışmaması ve evle ilgilenmesi sorun mudur?

çocuk uysal biri, hiç çalışmasa kardeşim onu beğenmez ilerde tartışmaya başlarlar.
Çünkü biri başarı odaklı diğeri değil.

Maddiyatın, kazancın her zaman iyi okullarda,
iyi bölümlerde okumakla elde edilmediğini görüp/anlayacak kadar yaş aldım.
Kpim mühendis, eşimin teyzelerinden birinin eşi avukat diğeri başsavcıymış dayısı ise lise terk.
En zenginleri kim?
Bilin bakalım?

Bununla birlikte evlilikte denklik çok önemli.
Kısacası bu konu çok bilinmeyenli denklem.

Kardeşiniz evliliği düşünene kadar DUS’a hazırlansın. Şu anda mühendis avukat fazlalığı olduğu gibi yakın gelecekte de dişhekimi fazlalığı olacak, uzmanlık yapıp fark yaratması lazım piyasada tutunabilmesi için.Ben üniversite sınavına girerken 12 dişhekimliği fakültesi vardı şu an sayısını bile bilemiyorum, her ile açtılar sanırım. Diş hekimi ablası olarak kariyerine odaklansın diyorum

evet şu an dus'a hazırlanıyor bir yandan yoğun şekilde okul sınavları var.
kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum.
Sevgilik in konusu açılınca üzülür gibi oldu hiç gereği yokken şu sıra o konuya aklı gitmesin diye konuştuk bugün kendisiyle.

Kardeşiniz üzerinde ne kadar baskınız var ? bulun en zenginini evlendirin o zaman.

baskı değil, dersleri yoğun yabancı dil sınavı ve dus ayrıca okul sınavları da var.
Duygusal konulardan uzaklaşmasını istiyorum.
Son kararı yine kendisi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…