Ne yapmalym ben imdi?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar evliyim 4.5 aylık kızım var..gelelim asıl konuya eşim 1 ay önce bi otelde işe başladı ve kadınlara bakmasından dolayı otelede çok bayan geleceğinden dolayı aldatılmaktan korktuğuma dair konu açmıştım buraya sizde bana moral vererek bu düşüncemden kurtarmıştınız..
ama bu akşam eşim işten geldi ve tlf ark bişeyler konuştu kadın şöyleydi falan filan diye..
sonra içeri geldi bende merak ettim ne oldu dedim eşimde ya bugün otele bi kadın geldi beyaz dar mini bi elbise giymiş saçları uzun yüzünde en ufak bi hata yok tam bi afet ti valla dedi şok oldum şaka yapıyo zannettim yaa iyi canım dedim..
ardından neler geliyo bi bilsen çalıştığım bekar ark neler neler söylüyo falan dedi ve gelen giden kadınların tiplerini anlatmaya başladı çok incelemiş hepsini çok tanga giymişti vs..diye en ince ayrıntısına kadar anlattı..
ben hamileyken 22 kilo aldım önceden aşırı zayıftım şimdi ise 63 kiloyum ve kilolu gözükmüyorum beni gören herkes çok imreniyo ama eşim öyle anlatınca bi kötü ol içim sanırım onun ilgisini çekmem gerekiyo..
akşam çarşıya çıktık bi elbise gördüm eşime alsakmı dedim saçmalama dar bu sen giyemezsen dedi geçti..kısacası içim hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım..

bu erkekleri ne yapmak lazım bilmiyorumklava:

eşiniz biraz daha kaliteli davransaydı keşkelmaz:çözümü nedir bilmiyorum ama size biraz daha saygı duymayı öğrenmesi ya da hatırlaması olabilir...

evde cıplak gezsen istersen kırk takla at yapacak adam ne yapar yapar aldatır ama yok icinde yoksa kimseye bakmaz
kıskanclık veya ona bunu belirterek yaptığın her kavğa sana huzursuzluk olarak döner tecrübeyle sabittir akıllı ol sen onu kıskandığını belli etme ama bu durumdada tepkinin ne olacağını kesin bir sekilde anlat
biz bile böyle güzel kadınlara bakıyoruz ama isi icrata dökmesin buna dikkat et yapacak baska bir sey yok

canım gayet normal gerçekten kendini kötü hissetme.önceki konunuda biliyorum okumuştum.ama eşinin bu konuları karşısında erkek arkadaşı varmış gibi anlatmasına anlam veremedim hiç.kaldı ki evli bir erkeğin.tangalarla sarışınlarla ne işi olur onu hiç anlamadım.gerçekten sinir bozucu..ama eşin orada çalışıyor diye böyle sanma.bu tarz şeylerle karşılaştığı heryerde böyle olacak dmeekki eşin...biraz doymuşlukla alakası var bunun..hiç görmemiş evlenmeden önce hiç yaşamamış ki bulduğuna gördüğüne atlıyor..takipte ol arkadaşım başını boş bırakma..

Vallahi ne kadar rahat, askerlik arkadaşıyla konuşuyor sanki, sende tv de gördüğün bi erkeğin abdominallerinin çekiciliğinden ya da çarşıda pazarda gördüğün bi yakışıklının yüz hatlarının seksiliğinden falan bahset bakalım, kendini nasıl hissetcekkaydirigubbakcemile5

aman allahım nası bı adam bu bıde ballandıra ballandıra anlatıyo:1shok::mymeka:
baska kadınların elbısesıne orasına burasına
bakıyo sıze gelınce o elbıse
dar
baska erkeklerıde kendı gıbı görüyo

dellendım :mymeka:

ben eşinin cesaretine hayran kaldım:tomato:nasıl söyleyebildi onları üstelik hamile eşine:1shok:canım sen ne yaparsan yap adam gene bakacaktır.erkeklerin mantığı şu hergün aynı pilav yenmez.kendileri söylüyor bunu.bunların köküne kibrit suyukötükedihüso

Eşinizin yaptığına söyleyecek bir laf bulamıyorum...

Peki siz onca şeyi söylemesine nasıl izin verdiniz ?

Size nasıl bu kadar rahat anlatabildi :1shok:

Nasıl tepkisiz kaldınız?

Üstelik "sizi aldatmaması için" ilgi çekmeye çalışıyorsunuz?

Bu nasıl bir şey anlamadım ben...

bunun sonu hayır değil onu bil,
bu kadar rahatlık arkasından başka şeyleride sürükler bunu bil...
onun gözünde yapacağı bir hatanın yaptırımı yokki bu kadar rahat böyle şeyleri anlatabiliyor...
caydırıcı bir duruşun olsun,böyle birşeye asla razı olamayacağını ,ilişkinizi bitireceğini bilsin....
bu arsızlık devam ederse sonu kötü demedi deme....

Eşin çok mu saf acaba, karşısındaki kadına bunlar anlatılır mı :1shok:
Seni kıskandırmak için mi yaptı acaba bende anlamadım.
Eşinin çalıştığı otel turist ağırlıyor mu, bu da önemli bir detay.. Türk kadınlarla ilişki kurabileceğini sanmıyorum, ama eğer bahsettiği kişiler turistse birşeyler yapman lazım, nitekim türk erkeklerine bayılıyolar kafamçokkarıştı

Adamdaki cesarete bak, sanki kahvede arkadaşlarına anlatıyor.
Ama bir yandan art niyetli olsa böyle anlatırmıydı acaba diye soru işareti oluştu kafamda.

sen eşine "bi erkek gördüm bi görsen bi kol kasları vardı öfff bittim valla ne yakısıklı adamdı öyle ya" desen resmen aile faciası cıkar.kan davasına cevirir.ama masallah kendi normal biseymiş gibi rahat rahat anlatmış.ne bu cesaret!!hem sen neden iyi diye geciştirdinki.o an ne diyosun sen,ben sana baska bi erkegi övsem naparsın deseydin bakalım ne diyecekti..

cozumden cok eşinizin sıze nasıl konuşulmaması gerektıgı yazılıyor..
sıze cozumum kısasa kısas ama pek hoşlanmıyorum bu gıbı karşılıklardan..
kız aklıma tovbe ya yazamadımda bırden...
yemeklerıne ş..p karıştır..
şaka bır yana tam cozum gelmıyor aklıma şuan,muzıplıge calışıyor şu saatten sonra...
Allah yardımcın olsun ya ne dıyımkı bılemedım vallaha...

canım kusura bakma ama yazdıklarını okuyunca hem eşine hem sana çok kızdım. eşine kızmamın sebebi belli. ama sen eşinle konuşmadın mı? onu uyarmadın mı? bu ne saygısızlık ya. eşin seni kardeşi gibi görmeye mi başladı yoksa? hani bi ara cinsellikten bahsetmiştin. o sorunu aştınız mı?

çok kötü... içim fena oldu...

ben olsam keşke sende bekar olsaydın yada ben olmasaydım ne iyi olurdu dimi diye sorardım...

yada ben sana her gördüğüm hoş adamdan bahsediyormuyum. kendine sakla fantazilerini derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…