canım moralini bozmak için yazmıyorum bunu ama bence eşin seni kesinlikle aldatıyor.açık açık söyliim.o fütursuzca anlattığı hikayelerde hem senin tepkini ölçmek için hem de 'ters köşe' yapmak için anlatılmış belki de aslı olmayan hikayeler.yani safça anlatılmış filan sanma sakın,aa ne kadar saf adam bak filan demeyin arkadaşlar yok öyle bişey.tam tersi cin olmadan adam çarpmaya çalışan cinsi bu.zaten ben sekse düşkün değilim,15 te bir bana yeter demesi de tamamen uydurma.olmaz öyle şey,sağlıklı bir erkeğe 15 te bir yetmez bacım.ama adam 15 te bir yapmıyorki,belki her gece yapıyor,dolayısıyla seninle anca 15 te bir ilgilenebiliyor.sonra eve erkek arkadaşlarının gelmesi,sana öyle iltifatlar etmesi hiç mi rahatsız etmiyor.yok anam bana göre bu adam her yönden faullu,ondan olmaz bacım.çok zor olur emininm,bebeğinde var üstelik ama bana göre senin ondan kurtulman lazım.bebeğinede yaptığını okudum,kesinlikle senin iyi niyetine,çabana ve sevgine ve tabiki o güzeller güzeli yavruya layık değil bu adam.ne yap et,bir yolunu bul,kurtul.yol ver gitsin,yoksa ömür boyu bunu çekersin.yarın öbür gün sevgililerinden telefonda gelmeye başlar daha çok yıpranırsın.çok açık konuştum canım kusura bakma ama birini bunları yazması gerekiyordu bence.sevgiler Allah yardımcın olsun