Ne yapmalym ben imdi?

eşim bunları anlattığında şok yaşadım ne yapacağımı bilemediğim içinde tepki göstermedim ama sonra sakin sakin demek iş yerinde kadınlara bakıyosun haa tabi doğum yaptım bebekle ilgilenmekten kendime bakamıyorum seninde ilgini diğer kadınlar çekiyor öylemi? peki hayatım bak zaten benim yanımda bile bakıyosun ama şunu bil bende bakıcam artık..hatta çok istiyosan git canın ne isterse onu yap ama bir daha benide kızınıda görmeyi unut dedim güldü kıskançlık krizindemi girdin aklıma geldi anlattım aklımda aldatmak gibi bişey olsa niye anlatayım saçmalıyosun iyice sen çok güzelsin kendine bakmanada ihtiyacın yok zaten sade halin daha güzel dedi bende ben bu laflara inanmıyorum ama sen bilirsin ben ailemi kaybetmişim ( ailem çok kötü şeyler yaşadı vıe dağıldı) alışkınım ayrılıklara dedim hiç sesnini çıkarmadı..
aramızdaki cinsellik sorunuda devam ediyo ben düşkün değilim sekse 15 de olsa bana yeter diyo ama gözü kadınlarda anlamıyorum artık deliricem neredeyse..
aldatıyo desem öyle bi halide yok hiç şüpheleneceğim bişey yapmadı sadece bu davranılı beni iyice rahatsız etti...

söylediğin şeyleri anlamamış mı yoksa ciddiye almadan geçmiş mi anlayamadım, kadınları anlatırken konuşup da sen problemi ortaya koyunca sesini çıkarmaması, böyle üstünkörü geçmesi hiç hoş değil. çözüm bulmak için karşılıklı konuşmak gerekir, böyle bir evlilik nasıl sürsün yoksa :sinifsinif:

bana karşı cinsel isteksizliği kaynana ile sorunlarımız kadınlara bakması incelemesi şimdide otele gelen gidenlere ilgisinin artması inanın aklım allak bullak oldu bu işin sonu kötüye varıcak diye korkuyorum..konuşmak çare olmuyoki saçmalıyosun diyo öyle bişey yok düşünme deyip geçiyo..
offfff hiç derdim yok gibi bide bu huyu çıktı şimdide.

ne yazıkki erkekeler hiçbir zaman bizim gibi değiller bizim gibi düşünemezleronların kabul etmek istemesemde doğları farklı bayana arkadaş gözüyle bakarken en ufak şey onları karşı cins olarak uyarabilir
buda demekki kocalarımıza sonsı-uz güven asla yok ve biz birerkekle asla sonsuz arkadaş olamayız

şimdi ne egerek var dimi böyle şeylerden bahsetmenin hiç anlamam.. erkekler arasında bu tarz konuşmalar olur bunu biliyoruz.. ama şöyle gleip sevgilisine karısna anlatanlardan hiç hoşlanmam... neyse ne yani .. gerçi anlattıklarında bütün saflıklarıyla konuşuyorlar ne varsa dökülüyorlar ... bence gerçekten art niyet yok bu durumda... çalışma ortamlarını değiştriemiyceğimize göre... konuşup ben bu tarz şeylerden rahatsz oluyorum diyebilrsiniz...

art niyet olmadığını saflıkla söylediğinimi düşünüyosun canım? böyleyse gerçekten bnim kuruntum yersiz demektir..keşke böyle olsa..

valla canımcım eşin abartmıs..bıraz sanırım hıc hayatında kadın kız gormemısmı bu herıf..bazen benım esım şakayla televızyonda gordugu kızlara guzel kız der..bende ondan allta kalmam..bır erkek gordugumde ne yakısıklı derım..sadece bırbırımızı kızdırmak ıcın..cıddı cıddı boyle bısey soylemesı benı derınden yaralar ve uzer..kesınlıkle esıne bu yolu yordamıyla anlatman gerekıyor..en azından sunu soyle ..ama kavga ederek degıl uzuldugunu..ve bır ornekleme yaparak sana da baska erkegın boyle bır hıs besleyerek bıseyler soyledıgını..kendıne yapılmasını ıstemedıgı seyı baskasına yapmaması gerektıgını soyle..ve benım esım yaptıgı ıcın degıl..sadece laf olarak konustugumuz bır zaman..demıstımki eger bır kadına bakarsan banada aynı sekılde baska erkegın baktıgını dusun demıstım..karar onun...

Adamdaki cesarete bak, sanki kahvede arkadaşlarına anlatıyor.
Ama bir yandan art niyetli olsa böyle anlatırmıydı acaba diye soru işareti oluştu kafamda.

bende aynı şeyi düşündam ya..yapacak olan gelip böyle ulu orta anlatmaz sankii ..birde insan karısına bunlarıda söylemez yani ayıp denen bişey var canım sende azcık tepki verseydin hşşt ne oluyoruz sen oraya çalışmaya gidiyosun karı kızı süzmeye felan degil deseydin ..klava:klava: allah yardımcın olsun canım ..

Kötü bir niyeti olsaydı gelip anlatmazdı. Sinsice davranırdı.
Anlatması tabii ki doğru değil.
İşindeki olan biteni, gördüklerini eve taşıma diye tepki verirsen aklı başına gelir sanırım.

kızlar tamam bana bunları ballandıra ballandıra anlatması anlatırken elin karısından resmen bi afet diye söz etmesi beni çok çok üzdü kırdı kendimi çok kötü hissettirdi düşünsenize eşiniz başka bi kadını beğendiini anlatıyor
ama benşm korkum bana anlatmasının yanı sıra demekki ilgisinin bu yönde olduğu vardiyalı çalışıyo eşim gündüz evde olduğunda uyuyo gece çalışıyo ama elimden gelen herşeyi yapıyorum ilgi anlamında herkes ona benim gibi bi eşi olduğu için imremiyo hepte söylüyolar bu kızın kıymetini bil diye geçen akşam arkadaşları geldi eşime valla şu kıza bak doğum yapmış ama hala eskisi gibi bide arı gibi bi orda bi durda kıymetini bil nerde bizde böyle şans dedi eşimde güldü bitanedir karın dedi geçti..
anlamıyorum neyi yanlış yapıyorum niye hala gözü dışarda..

dıger konularına da soyle bır baktım altunhancıgım.. sureklı esının sana karsı ılgısızlıgınden yakınmıssın..haklı olabılırsın.. kaydirigubbakcemile5 fakat bu son konun berbat otesı kotu tatlım.. esın senın onu ne kadar cok sevdıgını nasıl deger verdıgının farkında ve bunu olumsuz sekılde kullanıyor bana kalırsa.. buna neden ızın verıyorsun kı.. :1closedeyes: senınle nasılsa evlı hergun evdesın gereklı ılgıyı sevgıyıde gosterıp uzerınde tıtrıyorsan o da sahlanmıstır artık.. klava: azcık kendını gerı cek guzelım senı kaybedecegı korkusunu ılıklerıne kadar ver ıcınde yasasın bu korkuyu sureklı.. :umursamaz: sonra da bak gorursun bı daha bakabılıyor mu tangalıya tangasıza.. :mymeka:

peki bunu nasıl yapıcam? bir iki gün ilgi göstermesem eve geldiğinde eve gelşyoruz karının suratı beş karış anlamıyorumki derdin ne falan filan dşye kavga çıkarıyo..
nasıl yapıcam dediğini?

1. Esin cok saygisiz bir adam......Resmen güzel alimli bir bayan görünce o agzinin sulari akan erkekler olurya, onlar geldi gözümün önüne.....Kendi karisina bacisina gelince namus bekcisi kesilirler....ama disarkadi elalemin namusunun tangasina kadar incelerler...

2. Sana bunu birde anlatmasi ayri bir terbiyesizlik....Hadi onuda gectim...sen nasil buna müsade verirsin?? Neden ordan ...Kocacim, merak etme..cok begendiysen gider tepsi koyar istetiriz....hangisini istiyorsun söyle diyemedinmi?

3. Seni aldatmamasi icin bu kadar mücadele vermene hic gerek yok arkadasim...sen
90-60-90 da olsan, fevkaladenin fevkinde bir güzelliginde olsa, esin icin kendini seferber etsende hic bir faydasi yok....

Kocanin mayasi bozuksa sen elinden geleni ya ne fayda....

Sana tavsiyem, o kadar cok aldatilmamak icin ugrasma, özgüvenli, hazir cevap, ayaklari yere basan bir kadin olmak icin ugras....Kendine deger ver....esinede fazla deger verme

yapamazsin güzelim senin esin numunelik yani bildigin kronik vaka bi erkek esine nasi söler bunu ya...sen istedigin kadar güzel ol afeti devran ol farketmez canim adamin mayasi bozuksa elbet bakacak baska birini bulur.... dicek bisi bulamadim valla ya insallah birisinin karisina kizina bakarken kocasi abisi görürde agzini burnunu dagitir bak Çok üzgünüm çoook :klava: bidaha bakiyomu namahremeee....:mymeka:.

çok ilginç ya, evli barklı çoluklu çocuklu bir erkek otele gelen kadınların vücut hatlarını, iççamaşırına kadar incelemeye utanmıyor mu ???.
sana gelince ise ilgisiz. sekse çok düşkün değilim diyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
sen de hala beni aldatmaması için ne yapabilirim, ben şöyleyim ben böyleyim diyorsun.
o zaman bırak o seni kaybetmekten korksun. sen onun üzerine bu kadar düştüğün için böyle davranıyor sanırım. arkadaşlar biraz kendini geri çek derken surat as anlamında söylemiyor. yine güler yüzlü ol ama soğuk davran. yani nasıl anlatsam bilmiyorum ki. onu kaybetmekten korktuğunu çok belli etme. sana böyle saçma sapan şeyler anlattığında da otele gelen tangalı hatunlar da kucak açmış sizi bekliyorlardı, sizi ne yapsınlar falan de. yani kendini çok matah bişey zannetmesin. kusura bakma canım eşin için bu şekilde konuştuğum için kırılmış olabilirsin ama sana yaptığı muamele hiç hoş değil gerçekten, böyle bir şeyi normal bişeymiş gibi karşılamamalıydın ve tavrını koymalıydın bence. ayrıca aldatacağı varsa yani niyeti bozduysa ne yaparsan yap nafile. o yüzden baştan koy tavrını.

eşinizin böyşe ballandıra ballandıra anlatmasından sonra siz sadece "ii canım" mı dediniz?
şoke olmanın verdiği etkiydi herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…