- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
ne deseniz haklısınız öyle sorunlar yaşıyorumki artık bende rotayı şaşırdım..
bide eşim ve onun ailesinden başka kimsem yok ark hariç tabi..
annem babam abim artık yoklar yanımda çok kötü şeyler geldi başlarına dağıldı ailem bense sadece izlemekle yatindim hiçbişey yapamadım.
çok özlüyorum hepsni kimsem kalmadığı için eşim ve kaynanam ondan bu kadar rahat davranıyolar bana nasıl olsa gidecek yerim yok dşye artık eşime tavrımı koydum ama oda canın isterse modunda ne olacak bilmiyorum...
ne deseniz haklısınız öyle sorunlar yaşıyorumki artık bende rotayı şaşırdım..
bide eşim ve onun ailesinden başka kimsem yok ark hariç tabi..
annem babam abim artık yoklar yanımda çok kötü şeyler geldi başlarına dağıldı ailem bense sadece izlemekle yatindim hiçbişey yapamadım.
çok özlüyorum hepsni kimsem kalmadığı için eşim ve kaynanam ondan bu kadar rahat davranıyolar bana nasıl olsa gidecek yerim yok dşye artık eşime tavrımı koydum ama oda canın isterse modunda ne olacak bilmiyorum...
benim kendi ailemle aramda sorun yok ama başlarına çok kötü olaylar geldiği için hepsi bi tarafa dağıldı birbirinden uzak kalmak zorundalar bende tabi... sadece tlf görüşebiliyorum annemde uzakta kızıma bakamaz kaynanam ben çocuk bakamam gezicem diyo hergün bi orda bi burda geziyo işe girme şansı yok yani.. abartmadım ben bu olayı bu şekilde ufak uafak okadar çok sorunumuz varki birikti artık bi yerde patlarsa ben ortada kalırsam ne yaparım onu düşünüyorum artık...annem abim babam hepsi ayrı ayrı çok uzak yerlerde kendilerine zor bakıyolar onun bunun yanında asla onlarada gidemem off bilmiyorum işte ne olacak zaman gösterir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?