Ne yapmalym ben imdi?

eşinin niye böyle bir şey yaptığını anlamadım.son derece kaba davranmış.acaba sen bu şekilde konuşması için onu cesaretlendiriyormusun?tavrını koy ve fikirlerini belli et.konuştugu anda tepkini göster.susuyorsun diye belkide böyle davranıyor olabilir.kontrolü elden bırakma.lmaz:

adama bak sanki askerlik arkadaşına anlatıyo ya. bi görsen resmen afet, saçı şöyle yüzü böyle.valla paralarım o adamı.

Ben bunları duyunca erkeklerden soğuyorum gerçekten..

Yaratılma amaçları sadece nefisi zorlamak mı? Anlamış değilim...

Erkek işte demeyin aslında herşey insanın kendi elinde..

Suç toplumun erkekleri farklı yetiştirmesinde

Erkek yapar erkeğin elinin kiri faso fiso hepsi

Dinimizde hem erkeğe hem kadına günah zinaa yapmak..

Konudan çıktım sanırım affola ama eşiniz bence abartmış kii

Niye insanların orasına burasına bakıyo bugün onu yapan

Yarın fırsat bulunca bence bakmakla kalmaz daha farklı şeyler yapar...klava:

ne deseniz haklısınız öyle sorunlar yaşıyorumki artık bende rotayı şaşırdım..
bide eşim ve onun ailesinden başka kimsem yok ark hariç tabi..
annem babam abim artık yoklar yanımda çok kötü şeyler geldi başlarına dağıldı ailem bense sadece izlemekle yatindim hiçbişey yapamadım.
çok özlüyorum hepsni kimsem kalmadığı için eşim ve kaynanam ondan bu kadar rahat davranıyolar bana nasıl olsa gidecek yerim yok dşye artık eşime tavrımı koydum ama oda canın isterse modunda ne olacak bilmiyorum...

canım öyle düşünme lütfen ne demek kimsem yok..önce allahın var..

lütfen güven kendine..sen güven ve saygı duyarsan kendine eşinde sana saygı duyacak emin ol..

tüm düşünce ve duygularımız bedenimize yansır..dik dur eşine mecburmuşsun gibi davranma ama çokta diklenip tersine gitme..

bidaha öyle münasebetsiz konuşacak olursa ona öyle bi bak ki o kendini kötü hissetsin..ve hiç yüz göz olma konuşma bu konularda..

merak etme tüm kadınların kocaları ailesi hayatta sağlam güçlü diye saygı duymuyor karılarına..

bu arada eğer bebğine kayınvaliden bakabilecekse kesinlikle bi işe gir ve çalış..

anladığım kadarıyla eşin çok sırt yaslanacak biri değil lütfen kendine güven..

kimse kimseye herşeye rağman katlanmak zorunda değildir..

çaresiz gibi durma..

üzüldüm gerçekten..
keşke yardım edebilsem..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ah canım benim yaaa...işte biz de ancak senin durumuna üzülmekle ve bazı tavsiyelerde bulunmakla yetinebiliyoruz...inan şu cümlelerin beni o kadar derinden yaraladı ki......senağlamasenağlama anlatabilmem mümkün değil....:1no2: keşke senin için yapabileceğim birşeyler olabilseydi....hiç durmaz yapardım...:Saruboceq: keşke bu kadar ümitsiz olmasan ve keşke bazı şeyleri düzeltebilecek yetenekte olduğunu keşfetsen...hayatta birçok şey istemekle başlıyor çünkü...ailen ile aranda neler yaşandı bilemiyorum,fakat aile bu,en değerli varlıklarımız ailemiz....onlarla aranı düzeltmelisin..sanırım onların yokluğu seni hayata karşı dirençsiz bırakıyor....canım benim...güçlü olmalısın...sakin düşünmelisin....eşini en iyi sen tanıyorsun....bizlerden daha iyi....en iyisini düşünüp ona göre davran....hayırlı haberlerini bekliyorum canım.....lütfen kendini üzme...üzme ki sakin düşünüp doğru kararlar verebilesin...sağlıcakla kal canım.....:a015:

Ama canım çok abarttın konuyu yaa, tamam hiç tasvip edilecek birşey değil eşinin yaptığı ama sen konuyu boşanmaya falan getirdin, ne alakası var.. Sadece oturup konuşularak halledilecek şeyler bunlar.
Erkekler bir kadına bakarken aynen senin eşinin sana söylediği şeyleri düşünür zaten, seninki sesli düşünmüş..
Olayı iyice dramatize etmeden, büyütmeden, sadece tavrını koyacaksın tatlım, burda herkes şaşırdı tabii kullanılan cümlelere ama önerilen şey boşanmak falan değil ki..

o öle diyince sende ii canım demişin. Ben olsaydım gösterirdim ona afeti o an patlatırdım suratına olurdu ona doğal afet :mymeka:
Saygısız şey nolcak benneyaptımki

benim kendi ailemle aramda sorun yok ama başlarına çok kötü olaylar geldiği için hepsi bi tarafa dağıldı birbirinden uzak kalmak zorundalar bende tabi... sadece tlf görüşebiliyorum annemde uzakta kızıma bakamaz kaynanam ben çocuk bakamam gezicem diyo hergün bi orda bi burda geziyo işe girme şansı yok yani.. abartmadım ben bu olayı bu şekilde ufak uafak okadar çok sorunumuz varki birikti artık bi yerde patlarsa ben ortada kalırsam ne yaparım onu düşünüyorum artık...annem abim babam hepsi ayrı ayrı çok uzak yerlerde kendilerine zor bakıyolar onun bunun yanında asla onlarada gidemem off bilmiyorum işte ne olacak zaman gösterir...

canım sen istediğini yap istediğini giyin zayıfla bir erkegin içinde var ise yapacagını yapar..
iş ortamı iş arkadaşları da yapması için bahane sadece..insanın karakteri saglam ise o yapmaz...

eşin terbiyesizlik etmiş elalemin karısına kızına bakmak birde onu ballandıra ballandıra anlatmak
hangi erkeğe yakışır klava:

Eşinizin aklından zoru var anladığım kadarıya. bi kere saygı diy bi kavramdan haberi yok eşinizin. ama sizde haketmişsiniz o adam bu kadar şeyi anlatırken sizin eliniz armut mu topluyo du. kızgın yağı boğazından aşağı dökemediniz mi bi daha konuşamasın diye. töbee yarabbi yaa çok sinirlendim.
sizxde erkeklerin baksırlarından ne kadar adelelerinin ne kadar seksi olduğundan ve içinizin eriiğinden filan bahsedin. erkekleri kendi silahıyla vurmak gerekiyor anladığım kadarıyla

kocan milletin karısının orasını burasını anlatırken kuşum
sen iyi canım demek yerine kafasına tavayı geciremedin mi
merak ettim

of ya :çok üzgünüm: canım sıkıldı bak şimdi
niye kimsesiz olasın eğer seni öyle görüyosa yazıklar olsun kocana

senin pskoloji iyice bozulmuş canım ya kendine neden böyle haksızlık yapıyorsun kendini yıprartmaktan başka birşey geçmezki eline..
Şu aldatma olayıda sende takıntı haline gelmiş başka şeyler düşün bir uğraş bul kendine ayrıca mükemmel olmak afet olmak aldatılmaya engel değildir.. Aldatan aldatır yani taş gibi hatunu olsada farketmezki.. Sen sen ol kendinden emin ol kendine güven aldatacak diye eşinin gözünün içine bakma ne gerek var..
Eşin gerçekten saçmalamış yani öyle herşeyi anlatmış sana buda bir kişilik meselesi yani eşin aklıselim olsa ne gerek duyar böyle şeylerle ilgilenmeye yok kadınların tangasına kadar bilemeye incelemeye.. Ayıp yani o kadınları aşşağlıyarak anlatmışki onlara ilgi duyduduğundan değil buda ayrı bir iğrençlik yani tasvip etmiyorum..

ya arkadaşlar arkadaşımızı neredeyse boşamaya kadar yonelttık...
arkadaşımız zaten başka sorunlarlada ugraşıyormuş...
lutfen ya..
tamam eşinin soyledıklerını tasvıp etmıyoruz ama sonuc ayrılık olsunda demıyoruz degılmı...
ustelık eşi acıklama yapmış..
arkadaşımızda karşılık olarak bu tur sozlere cok kırıldıgını ve hanımı oldugunu unutmamasını soyleyebılırdı...
bazen bır soz bın nasıhatten ıyıdır ....(dogrumu yazdım )
arkadaşım bıraz daha rahat olmak zorundasın aılenın yaşadıkları senın başına gelecekmış gıbı duşme hayatınız cekılmez hale gelır dag oluverır...
hergun bugun eşim ne yaptı deyıp duşunmek yerıne bugun ben kendım ıcın ne yapsam deyıp hareket edın derım...
sadece eşiniz ıcın yoksunuz bu dunyada (eşinizde sadece sızın ıcın yok bu dunyada)..
kendınızı dınleyın takıp edın bakalım ne kadar odaklısınız eşınıze...
saplantı halınde degılsınızdır umarım...
cok fazla uzattım galıba burada bıtırsem ıyı olacak...
saglıkla sevgıyle huzurla kalın ınşaAllah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…