- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Yaşı yanlış yazdınız heralde 31 yazacakken yanlışlıkla 3 yerine 2’ye bastınız. Aksini düşünemiyorumMerhaba gününüz güzel geçsin inşallah :)
21 yaşında eczacılık öğrencisiyim. hayata geç kalmışlık ve değersizlik hissi ile uğraşmaktayım. Ve inanın bir girdap gibi esir alıyor bu duygu beni. Daha öncesinde flört girişimlerim oldu ancak tam anlamıyla sevilip değer görmedim. Sanki hayatın çarklarının düzgün dönmesi için buna ihtiyacım var gibi hissediyorum.
İşin tuhafı arkadaşlarımın ne ablam ne abimin de sevgilisi değer gördüğü biri yanında olmadı. Kendimize benzer insanları mı çekeriz, anlam veremiyorum pek?
Öncesinde bu kadar yoğun hissetmiyordum ancak arkadaşımın arayıp da" evde kaldık baksana insanlar nasıl güzel evlenme teklifi alıyor, bizim konuştuğumuz biri bile yok " demesi daha da bunalıma sürüklüyor.
İnanın hayatımı değiştirmeye çabaladım. Olumlama, meditasyon, kişisel gelişim her yolu denedim Ancak 1 hafta sonra tekrar eski halime dönüyorum. Bazı insanların böyle şeylere ihtiyaç duymamasına o kadar imreniyorum ki.
Değersizlik duygusunu nasıl yendiniz, kendinizi sevmeyi nasıl başardınız?
Yaşınız henüz 21.Merhaba gününüz güzel geçsin inşallah :)
21 yaşında eczacılık öğrencisiyim. hayata geç kalmışlık ve değersizlik hissi ile uğraşmaktayım. Ve inanın bir girdap gibi esir alıyor bu duygu beni. Daha öncesinde flört girişimlerim oldu ancak tam anlamıyla sevilip değer görmedim. Sanki hayatın çarklarının düzgün dönmesi için buna ihtiyacım var gibi hissediyorum.
İşin tuhafı arkadaşlarımın ne ablam ne abimin de sevgilisi değer gördüğü biri yanında olmadı. Kendimize benzer insanları mı çekeriz, anlam veremiyorum pek?
Öncesinde bu kadar yoğun hissetmiyordum ancak arkadaşımın arayıp da" evde kaldık baksana insanlar nasıl güzel evlenme teklifi alıyor, bizim konuştuğumuz biri bile yok " demesi daha da bunalıma sürüklüyor.
İnanın hayatımı değiştirmeye çabaladım. Olumlama, meditasyon, kişisel gelişim her yolu denedim Ancak 1 hafta sonra tekrar eski halime dönüyorum. Bazı insanların böyle şeylere ihtiyaç duymamasına o kadar imreniyorum ki.
Canim daha yaşın cok küçük. Asil bundan sonra çıkacak karşına dogru düzgün birileri. Bu umutsuzluk niye. Sen hayatini yaşayacaksın o seni bulur merak etme
Ablacığım yani ben de önemsemezdim ama arkadaşa çevrem de sevgilisi olmamış sürekli kıyaslama yapan tipler.Evet canım 21 yaşında evde kaldın. Şimdiye üçüncü çocuğunu doğurmuş olman gerekiyordu.
Son zamanlarda bu tarz çok başlıklar açılıyor. Niye sürekli genç kızlarımız kendi hayatlarını başkalarıyla kıyaslayıp bunalıma giriyor? Benim de o yaşlarda evlenen çoluk çocuğa karışan arkadaşlarım oldu hiç özenmedim. Evlensen bu sefer bekarlara özenirsin muhtemelen. Senin sıkıntın özenmekte
Henüz 21 yasindasin ve okuyorsun bunun tadını çıkar.Önce kendine değer ver.Arkadaşlarınla gez eglen okulunu bitir mesleğin eline al elbet bir gün gönlüne hitap eden çıkar karşına.Nedir bu acele? Dertsiz başina dert arıyorsun .Merhaba gününüz güzel geçsin inşallah :)
Kendisi evlenme teklifi aldı diye sana evde kalıcaksın diyen patavatsız biriyle arkadaşlık bile kurma bence.Ablacığım yani ben de önemsemezdim ama arkadaşa çevrem de sevgilisi olmamış sürekli kıyaslama yapan tipler.
İnsan ister istemez etkileniyor.
Geçen başka bir arkadaşım beni arayıp kapadokyada nasıl evlenme teklifini aldığını anlatıyor. Ben heyecanlanıp onun için mutlu olurken o da ya pandemi uzadıkça bu gidişle evde kalacaksın dedi. İster istemez etkileniyorum
Canim bu arkadaşlarına ilerde hic ozenmeyeceksin inan, onlar sana özenecekler. Sen uni okuyorsun, ne bekliyorsun ki, uni okurken evlenip çocuk yapmayı mi. Sen arkadaşlarınla eğlenmeye bak.Ablacığım yani ben de önemsemezdim ama arkadaşa çevrem de sevgilisi olmamış sürekli kıyaslama yapan tipler.
Geçen başka bir arkadaşım beni arayıp kapadokyada nasıl evlenme teklifini aldığını anlatıyor. Ben heyecanlanıp onun için mutlu olurken o da ya pandemi uzadıkça bu gidişle evde kalacaksın dedi. İster istemez etkileniyorum
Böyle insanlara imrenmek yerine ben olsam acırdım. Hayata yanlış yerden bakıyorsun.Ablacığım yani ben de önemsemezdim ama arkadaşa çevrem de sevgilisi olmamış sürekli kıyaslama yapan tipler.
21 yaşımda o zamanki sevgilimden genç kızların pembe rüyası tadında bir evlilik teklifi aldım. İçimden “gerizekalıya bak ne evlililiği lan” derken dışımdan “buna evet diyemem henüz çok erken benim için” dedim. Sonra ayrıldık zatenBöyle insanlara imrenmek yerine ben olsam acırdım. Hayata yanlış yerden bakıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?