- 5 Haziran 2020
- 2
- 1
- 6
- 23
- Konu Sahibi hopefulavacado
-
Sizinle aynı durumu yaşıyorum helede yazın günde iki üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kalıp yıkamadan ikinci kez asla giyemiyorum her eve girdğmde direk duşa giriyorum size tavsiyem asla deodorant kullanmayın daha çok koku yapıyor önemli yerlerde koltuk altınızda günlük ped kıyafete yapıştırın normal günlük ise koltuk altınızı temizleyıp kurutp sabun yada duş jeli sürüp durulamafan kurutun azda olsa kokuyu engelliyor bende dahiliye gittim ve malesef bişey yapılmıyacak dedi ama bazı yerlerde ter bezlerini durdurabiliyorlatHerkese merhaba sizlere danışacağım konu belki size çok önemli gelemeyebilir ama benim için çok önemli her neyse konuya geçeyim.
Benim bir bakteri problemim var koltuk altında
Her gün mutlaka duş almama rağmen duştan çıkınca daha havlum üstümdeyken terlemiş oluyorum ve bu beni çok ama çok rahatsız ediyor çünkü ben başka bir insanda olduğunda nasıl çok rahatsız oluyorsam karşımdaki insanlar da öyle nasıl ki yeğenimi kucağıma almaıyorum ablama verirken yanına yaklaşmayayım diye cildiyeciye geçen sene gittim krem verdi ama tedavi amaçlı değildi sürünce sadece geçiyordu keza deodorantta aynı şekilde travazol da kullandım ben bir yere giderken ya unutursam orada ne yapacağım? sürekli bir şeyler kullanmak zorunda mıyım çoğu insan hiçbir şey kullanmıyor ailem de öyle ama ben niye böyleyim?
Ben de botox yazacaktım, yazılmış.Çok terliyorsanız onun için koltuk altına botox yapıyorlar. Birde hindistan cevizi yağı, nisaşta ve karbonatı karıştır koy dolaba çıktığınız anda sürün hem doğal hemde karbonat terlemeyi ve kokuyu önlüyor, hindistan cevizi yağıda güzel koku veriyor deneyin derim
Çok rahatsizsaniz eczanelerde satılan bir ilaç var roll on a teri kesiyo ve uzun süre kullanmıyorsunuz. Onu araştırın alın deri mHerkese merhaba sizlere danışacağım konu belki size çok önemli gelemeyebilir ama benim için çok önemli her neyse konuya geçeyim.
Benim bir bakteri problemim var koltuk altında
Her gün mutlaka duş almama rağmen duştan çıkınca daha havlum üstümdeyken terlemiş oluyorum ve bu beni çok ama çok rahatsız ediyor çünkü ben başka bir insanda olduğunda nasıl çok rahatsız oluyorsam karşımdaki insanlar da öyle nasıl ki yeğenimi kucağıma almaıyorum ablama verirken yanına yaklaşmayayım diye cildiyeciye geçen sene gittim krem verdi ama tedavi amaçlı değildi sürünce sadece geçiyordu keza deodorantta aynı şekilde travazol da kullandım ben bir yere giderken ya unutursam orada ne yapacağım? sürekli bir şeyler kullanmak zorunda mıyım çoğu insan hiçbir şey kullanmıyor ailem de öyle ama ben niye böyleyim?
Ek olarak polyester içerikli kıyafetler giymeyin. Giysileriniz pamuklu olsun.
Naylon giyiyorsunuz çünkü. Giydiğimde pis koktuğumu farkettiğim bir tişört vardı. Baktım polyestermiş. Pamuk tişörtlerde yaşamıyorum bunu.Doktorlarda hep öyle diyor neden acaba ??
Duştan çıkınca limon sürmeyi deneyebilirsiniz ancak bakteriyel boyutta terlemeye ne derece etkisi olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?