Bence siz inatla anlamak istemiyorsunuz. Ben elifi surekli elestiririm cogu konuda da haksiz bulmusumdur. Ama bu konuda sonuna kadar ve dibine kadar hakli. Kardes kardes diyorsunuz tamam eyvallah. Ben kardesimi lise universite okuttum hatta yurtdisi master a gitmesine destek oldum. O derece etimdir canimdir. Ama issiz kalmissa esi de calismiyorsa ve is aramak icin de cabalari yoksa ben de gozunun yasina bakmam. Kusura bakmasinlar da elif de biz diger calisan kadinlar da ev hanimlari evde gun yapsin diye para kazanmiyoruz. Ki elif yardim edilmesi taraftari ama once bizim hayatimiz ihtiyaclarimiz( evet tatil bir ihtiyac) dedigi icin carmiha gerecekseniz kadini anlayisinizdan suphe ederim. Biz burda issizken abim tatile gidiyor diyecek kardesin de alnini karislarim. Madem durum bu anne baba kardes azar azar yardim eder faturasi kredisi odenir esler hemen yeni is aramaya koyulur bu donemde. Ama yatis soz konusu ise yani karsi taraftan bir iyi niyet gorememissem bi daha tek kurus koklatmam. Ne kadar humanistsiniz masallah. Masumiyet karinesi geregi issiz kalma konusunda yorum yapmiyorum ama ortaokul yillarinda pamuk tarlasinda calismis lisede universitede garsonlukla para kazanmis biri olarak her isi yaparim diyorum onca egitimime ragmen. Bu yuzden de insan isterse her iste calisir ekmegini tastan cikarmali. O bu yardim etsin ben evde oturayim yiyeyim oooh ne ala.