ne yapmam lazım bilmiyorum

Kardeşi tabiki yardim etmk ister edinde gucunuz yettigince ama siz daha iyi tanırsınız tabide size guvenip tamame salmasinlar kendilerini bide sende calistigin için bu konuya karşı çıkman senin paran benim param hesabi yapiyo gibi anlasilabilir sozlerini iyi kullan insanin beklediği istediği bişeyin olmamasi tabiki kotu bi durum ama esininde içine sinmeyebilir ben tatil yaparken veya gezerken onlar ne yapiyo diyede kendini kotu hissedebilir anlayış göster bi sure uzun surerse dile getirirsin diye dusunuyorum

Bence siz inatla anlamak istemiyorsunuz. Ben elifi surekli elestiririm cogu konuda da haksiz bulmusumdur. Ama bu konuda sonuna kadar ve dibine kadar hakli. Kardes kardes diyorsunuz tamam eyvallah. Ben kardesimi lise universite okuttum hatta yurtdisi master a gitmesine destek oldum. O derece etimdir canimdir. Ama issiz kalmissa esi de calismiyorsa ve is aramak icin de cabalari yoksa ben de gozunun yasina bakmam. Kusura bakmasinlar da elif de biz diger calisan kadinlar da ev hanimlari evde gun yapsin diye para kazanmiyoruz. Ki elif yardim edilmesi taraftari ama once bizim hayatimiz ihtiyaclarimiz( evet tatil bir ihtiyac) dedigi icin carmiha gerecekseniz kadini anlayisinizdan suphe ederim. Biz burda issizken abim tatile gidiyor diyecek kardesin de alnini karislarim. Madem durum bu anne baba kardes azar azar yardim eder faturasi kredisi odenir esler hemen yeni is aramaya koyulur bu donemde. Ama yatis soz konusu ise yani karsi taraftan bir iyi niyet gorememissem bi daha tek kurus koklatmam. Ne kadar humanistsiniz masallah. Masumiyet karinesi geregi issiz kalma konusunda yorum yapmiyorum ama ortaokul yillarinda pamuk tarlasinda calismis lisede universitede garsonlukla para kazanmis biri olarak her isi yaparim diyorum onca egitimime ragmen. Bu yuzden de insan isterse her iste calisir ekmegini tastan cikarmali. O bu yardim etsin ben evde oturayim yiyeyim oooh ne ala.

:KK9::KK9:

Elif bu konuda dibine kadar hakli.

Sabki yiyecek ekmekleri mi yok hemen isten çıktı diye yardima atilmak ne alaka yani.
Ben sizi hakli buldum.
Valla iyi bile sabretmisiniz.
Ben olsam simdiye kadar pat pat eltimede esimede lafimi soylerdim.
Kimseyede Hayır kurumu olmak zorunda degilim.
Bizde isten ciktik ettik ama kimse bize hemen yardima kosmadi şükür bir seyde olmadı.
Anne babasida varmış ustelik.
Ben yasasam bu olayi aile boyu kavga çıkar.
Parasinda degilim ama alistirmaya gerek yok zaten cok acil olsa kimseyi dinlemem ben çıkarıp veririm.
Eşinde nerdeyse ölcek gibi para vercem diye.
Ben böyle seye sinir oluyorum.
Dedigim gibi belki bize boyle destek cikan olmadi biz basimizin caresine baktik diye bilemicem ama cidden asiri deli oluyorum.
Iyikide bize destek olan olmamis. Hazira daga dayanmaz.
Insanlar isten çıkarken vs. Ilerisini dusunmeyi ogrensin bir zahmet cocuuk değil ya.
Ayy cok yazdim elif ama inan senden 10 kat sinir oldum nasil susuyorsun dayaniyorsun.

Eşlerinin aileleri yokmu
Var tabi ki ama yardım ediyolar mı etmiyolar mı onu bilmiyorum

Sabki yiyecek ekmekleri mi yok hemen isten çıktı diye yardima atilmak ne alaka yani.
Ben sizi hakli buldum.
Valla iyi bile sabretmisiniz.
Ben olsam simdiye kadar pat pat eltimede esimede lafimi soylerdim.
Kimseyede Hayır kurumu olmak zorunda degilim.
Bizde isten ciktik ettik ama kimse bize hemen yardima kosmadi şükür bir seyde olmadı.
Anne babasida varmış ustelik.
Ben yasasam bu olayi aile boyu kavga çıkar.
Parasinda degilim ama alistirmaya gerek yok zaten cok acil olsa kimseyi dinlemem ben çıkarıp veririm.
Eşinde nerdeyse ölcek gibi para vercem diye.
Ben böyle seye sinir oluyorum.
Dedigim gibi belki bize boyle destek cikan olmadi biz basimizin caresine baktik diye bilemicem ama cidden asiri deli oluyorum.
Iyikide bize destek olan olmamis. Hazira daga dayanmaz.
Insanlar isten çıkarken vs. Ilerisini dusunmeyi ogrensin bir zahmet cocuuk değil ya.
Ayy cok yazdim elif ama inan senden 10 kat sinir oldum nasil susuyorsun dayaniyorsun.

Ben şöyle düşündüm yani benim kardeşim olsa napardım dedim tabi yardım ederdim ama eşim bizi sıkıntıya sokacak kadar abartmış durumda
Bende sinir oluyorum nolcak bilmiyorum

Eşin çok bonkör çok cömertmiş. İşten mi kovuldun kardeşim hemen al sana o dakika 1.500 TL, tazminatını veriyor sanki mubarek

Var tabi ki ama yardım ediyolar mı etmiyolar mı onu bilmiyorum

Ben şöyle düşündüm yani benim kardeşim olsa napardım dedim tabi yardım ederdim ama eşim bizi sıkıntıya sokacak kadar abartmış durumda
Bende sinir oluyorum nolcak bilmiyorum
Eşinle konuştun mu peki ?

Eşin çok bonkör çok cömertmiş. İşten mi kovuldun kardeşim hemen al sana o dakika 1.500 TL, tazminatını veriyor sanki mubarek
Cömertliği batsın:)
Eşinle konuştun mu peki ?
Evet konuştum dün akşam tatil konusunu uzunca gidicez diye karar aldık bir aksilik çıkmazsa tabi
Zaten bir gece kalıncak..
Başka bişey konuşamadım tamam yardım et ama sınırı aştın diyemedim aptal gibi

Cömertliği batsın:)

Evet konuştum dün akşam tatil konusunu uzunca gidicez diye karar aldık bir aksilik çıkmazsa tabi
Zaten bir gece kalıncak..
Başka bişey konuşamadım tamam yardım et ama sınırı aştın diyemedim aptal gibi
Keşke konuyu acmisken soyleseydin.

[]
3bin vermiş kızlar 1500 birine 1500 birine
höst. tepkim için kusura bakma elif. bu konuda sen haklısın. aslında önceki konunda da haklıydın. eltinin yanına sana inat oturup pikniğini mahvetmesinden bahsediyorum. konuyu dağıttım. neyse diyeceğim o ki böyle evlilik gitmez. adam sana saygı duymuyor. sevdiğinden bile şüpheliyim. boşanıp il değiştirme planları yap derim. bu adamla bi ömür geçmez. ayrıca batum olayını da unutmadık. bak elif sen affettikçe adam seni fena eziyor. dik dur biraz ne demek fazla para verdin diyemedim. elif kendine gel

höst. tepkim için kusura bakma elif. bu konuda sen haklısın. aslında önceki konunda da haklıydın. eltinin yanına sana inat oturup pikniğini mahvetmesinden bahsediyorum. konuyu dağıttım. neyse diyeceğim o ki böyle evlilik gitmez. adam sana saygı duymuyor. sevdiğinden bile şüpheliyim. boşanıp il değiştirme planları yap derim. bu adamla bi ömür geçmez. ayrıca batum olayını da unutmadık. bak elif sen affettikçe adam seni fena eziyor. dik dur biraz ne demek fazla para verdin diyemedim. elif kendine gel
Bende sana hak veriyorum, ben de artık beni haketmediğini düşünüyorum ama icraat yok ortada

Eliff, çırpındıkça batıyorsun.. Halbuki ne yapman gerektiğini bilerek soruyorsun..
Senin gibi okumuş, kariyer yolunda ciddi adımlar atmaya çalışan biri bu tip olayları ve sevdiğini düşündüğü adam bile olsa önüne engel koymamalı..

Eliff, çırpındıkça batıyorsun.. Halbuki ne yapman gerektiğini bilerek soruyorsun..
Senin gibi okumuş, kariyer yolunda ciddi adımlar atmaya çalışan biri bu tip olayları ve sevdiğini düşündüğü adam bile olsa önüne engel koymamalı..
Niye çırpındıkça batayım anlamadım
2günlük tatil olayı tmamsa verdiği miktarı fazla buluyorum ama yanlş anlamasın diye bişey diyemiyorum

Allah kolaylık versin.Önemli olan eşinizin para vermesi sizi sıkıntıya sokması değil bana göre,yerinizde olsam en çok eşimin bana sormadan kardeşi dahi olsa yardım etmek istemesi olmalıdır.Siz çalışmıyor bile olsanız eşiniz öncelikle evlilik kuralı gereği size saygısı gereği yardımcı olma planını sana söylemeliydi.Buna bir çözüm bulsan ne fayda 2 gün sonra eşinin başka bir problemi tekrar çıkacak ve bu eş seni ömür boyu yıpratacak.Üzülünecek tek kişisiniz.

Elif neredeyse 1 maaşı vermişsiniz. Nasıl geçineceksiniz? Eşinle doğru düzgün konuş. Eğer bu böyle gidecekse harcamalarınızı kısın. Yoksa zor durumda kalırsınız.
Bu ay bişey demedim ama devam ederse geçinemeyiz ki zaten
Önümüzdeki ay böyle yapmaya yeltenirse artık konuşcam ben verme demiyorum ama ölçülü ver derim

Back
X