Kardeşim de şöyle diyor, madem borca girip alacak o zamana imitasyon alın diyor.. Mantıklı mı sizce?
Nişanlınızın aldığı bilezik mi ?
Çok kurcalıyorsunuz zburuk.Bırakın nişanlınız ne üstüne düşüyorsa onu yapsın.Borca mı giriyor başka birşey mi yapıyor bu onun bileceği bir iş.
Şimdiden böyle yaparsanız Oooo .. Evlendikten sonra çok başınız ağrıyacak.
Gereksiz harcamalar yapın demiyorum ama gerekli olanları yapmasına izin verin..
Edit: Babanızın aldığı bilezik üzerineymiş.Olsun bence böyle işlere girmeyin.Yanlış olur.
Babam çok gururludur.. Takmazsa olmaz.. Neyse ben nişanlımla usulunce konuşayım bu durumu..
Sevgili arkadaşım hangimizin anası babası gurursuz ?
Gurur parayla satın alınabilen türden birşey mi?
Bir değil üç bilezik taksa daha gururlu bir babanız olacak ?
Eğer altın sizde kalmayacaksa babanın takması sonra geri vermeniz sizin bunu nişanlınıza izah etmeniz vs o kadar ağır mevzular ki?
Bence hiç bu işe girmeyin,büyük bir hata olur.
Gurur da bilezikler gibi... sahte olacak olduktan sonra ne kadar çok olduğunun ne önemi var ?
Yapma canım muhalefet olmanın ne gereği var. O şekilde anlatmak istemedi herkes anladı bunu zaten. Yani türk toplumu önem veriyor böyle şeylere biliyorsun . fakir ama gururlu genç Yeşilçam sahnelerinde kaldı.
Muhalefet oldum diye yazmamam mı gerekiyor anlayamadım ne demek istediğinizi ?
Neden yorumlara müdahelede bulunuyor insanlar anlamıyorum ben sizin yorumunuzla münasebette değilim siz neden benimkini bu kadar kafaya takıyorsunuz ?
Bu da benim görüşüm,sizden müsaade isteyip mi yazmalıydım ?
Muhalefet olmak için yazmadım,yazdıklarım hayata bakışım.
Koluma sahte bir altın taksaydı babam işte o saniye gururum incinirdi.
Babalarımız fakir olamaz yani zengin olmak zorunda topluma karşı şirin görünmek için ?
Bana ne toplumdan yani düğüne gelenler mi veriyor benim ekmeğimi suyumu?
Ben kimsenin babasının kızına ne taktığına bakacak türde bir insan değilim buna bakan dikkat eden insanın ahlakından şüphe duyarım.
Muhalefet oldum diye yazmamam mı gerekiyor anlayamadım ne demek istediğinizi ?
Neden yorumlara müdahelede bulunuyor insanlar anlamıyorum ben sizin yorumunuzla münasebette değilim siz neden benimkini bu kadar kafaya takıyorsunuz ?
Bu da benim görüşüm,sizden müsaade isteyip mi yazmalıydım ?
Muhalefet olmak için yazmadım,yazdıklarım hayata bakışım.
Koluma sahte bir altın taksaydı babam işte o saniye gururum incinirdi.
Babalarımız fakir olamaz yani zengin olmak zorunda topluma karşı şirin görünmek için ?
Bana ne toplumdan yani düğüne gelenler mi veriyor benim ekmeğimi suyumu?
Ben kimsenin babasının kızına ne taktığına bakacak türde bir insan değilim buna bakan dikkat eden insanın ahlakından şüphe duyarım.
Arkadaşım diyorsun ki, babam çok gururludur, bilezik takmazsa olmaz. Sonra diyorsun ki, acaba sahte bilezik mi taksak?
Ben de diyorum ki, bu nasıl gurur? Babanın gururu bileziğin kaç tane olduğunu düşünecek kadar mı gurur? Gerçek gurur bileziğin adetini değil gerçekliğini önemser, başkalarını da dünürlerini de kandırma yoluna gitmez. Yoksa o gurur da o bilezikler gibi sahtedir . Anlatabildim mi? Yoksa çince deneyeyim mi?
Babam sahte takmaz zaten, bu erkek kardeşimin teklifiydi.. Ben de mantıklı mı diye sordum sadece..
Yok siz Türkçe okumayı öğrenin yeter.. Babamın böyle bi teklifi yok diyorum.. Bunu kardeşim teklif etti. Off. Neyse ya
Yok siz Türkçe okumayı öğrenin yeter.. Babamın böyle bi teklifi yok diyorum.. Bunu kardeşim teklif etti. Off. Neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?