Niye ortalık karıştırıyorsunuz? Gayet güzel konuşuyoruz. Sizler böyle yapınca konu sahipleri gaza geliyor
Özür dilerek başlıyorum yaptığınız çıkışa meydan verecek yorum yapmak istememiştim. Sizinle daha önce de karşılaşmadığımız için topiklerde elbette az çok tanıyamam sizi. Siz benden izin almadan yorum yapma hakkınızı dile getirirken herkese açık bir ortamda neden yorumlarınıza yorum yapılması sizi bu kadar etkiledi anlamadım. Hayat mayat meselesi de değil konuştuklarımız. Bu kadar ciddi olmamız gerekir mi acaba? Geri alma gibi bir şansım varsa geri alayım o zaman söylediklerimi. Bunu neden söyledim onu açıklayayım. Biz toplum olarak biliyorsunuz düşündüğümüzü dile getirebilen medeni cesaret kavramı yeni yetişme çocuk gibi olan bir halkız. Yani zikrimizle fikrimiz birbirini tutmaz. Çoğunluk nereye giderse oraya gideriz pek çok konu bakımından. Burada da o kadar çok karşılaşıyoruz ki sırf çoğunluk aynı şeyi söylüyor diye benzer yorumlar yapan. X diye kesin örnek veremeyeceğim ama mutlak karşılaşmışsınızdır. Yani sözün özü sizinle bir derdim elbet yok, kusura bakmayın diyeyim uzatmadan.
Ne alakası var.. Onun ailesi hiç sıkıntıya girmesin.. Nişanlım ne yaparsa kendi maaşıyla yapsın..
Benim ailem 7 çocukla bir sürü borç altına girsin öyle mi? Onun ailesinin durumu kötüyse benimkilerin de kötü..
Benim maaşım yok ben aileme alamıyorum ama o şimdiye kadar eline geçeni hep ailesine harcamış zaten..
Bana mı geldi laf acaba? Şundan dolayı dedim siz okuyorsunuz ama gerçekten okunmadan yazılan cevaplar var olayı başka yerlere çekiyor ve insanları farklı yönlendiriyor.
Ya benim anladığım herkes sahte olayını biliyor aile çevresinden nişanlısı dahil. Gösteriş olayı sadece ele güne karşı.adamın durumu yoksa bir şey takmasın ama zor bi durum kızlar ya
bura aldı başını gidiyor kazen buraya.....
Ya benim anladığım herkes sahte olayını biliyor aile çevresinden nişanlısı dahil. Gösteriş olayı sadece ele güne karşı.adamın durumu yoksa bir şey takmasın ama zor bi durum kızlar ya…
Alakası çok ki yazdım.bu kişisel bir düşüncedir.. Aile durumlarının kötü olmasıyla ilgisi yok.
Tekrar tekrar söylüyorum nişanlınızın bilezik almasıyla, sizin ailenizin aldığı bileziği geri vermek istemeniz arasında dağlar kadar fark var.
İstediğiniz kadar usulunce konuşun ters teper.
Bugun ters tepmezse yarın teper. Bunun yanında da ailenizin çizdiği-çizeceği imaj zedelenir.
Bunun ötesi berisi gerisi yok.Kız ailesi bu konularda çok duyarlı olmalıdır.
Alamıyorsa en uygununundan alacak, onuda alamıyorsa para takacak, onuda yapamıyorsa gram altın alacak, hiç yapamıyorsa borç alacak, hiç mi hiç yapamıyorsa hediye almayacak.
Onun ailesi benim ailem tartışmalarına çok erken girmişsiniz zburuk.Binlerce defa düşündüm kk daki konuları okuyunca benim altınlarımı kim aldı, düğünümü kim yaptı diye ?
Eşim veya ailesi kim yaptı bilmiyorum, inanın bilmiyorum. Sadece kendi üzerime düşenleri yaptım.
Çok öfkeli cvp.veriyorsunuz yorumlara.Fikirleri merak edip açıyorsanız size saygı çerçevesinde yazanlarada saygılı olmalısınız.
Alakası çok ki yazdım.bu kişisel bir düşüncedir.. Aile durumlarının kötü olmasıyla ilgisi yok.
Tekrar tekrar söylüyorum nişanlınızın bilezik almasıyla, sizin ailenizin aldığı bileziği geri vermek istemeniz arasında dağlar kadar fark var.
İstediğiniz kadar usulunce konuşun ters teper.
Bugun ters tepmezse yarın teper. Bunun yanında da ailenizin çizdiği-çizeceği imaj zedelenir.
Bunun ötesi berisi gerisi yok.Kız ailesi bu konularda çok duyarlı olmalıdır.
Alamıyorsa en uygununundan alacak, onuda alamıyorsa para takacak, onuda yapamıyorsa gram altın alacak, hiç yapamıyorsa borç alacak, hiç mi hiç yapamıyorsa hediye almayacak.
Onun ailesi benim ailem tartışmalarına çok erken girmişsiniz zburuk.
Binlerce defa düşündüm kk daki konuları okuyunca benim altınlarımı kim aldı, düğünümü kim yaptı diye ?
Eşim veya ailesi kim yaptı bilmiyorum, inanın bilmiyorum. Sadece kendi üzerime düşenleri yaptım.
Çok öfkeli cvp.veriyorsunuz yorumlara.Fikirleri merak edip açıyorsanız size saygı çerçevesinde yazanlarada saygılı olmalısınız.
Alıntı yapacaktım, cep telefonundan yazdığım icin olmadı
Siz böyle yapınca da ortalık karışıyor ben de onu demek istedim :) Konuların genel selameti acısından
Yazdığım yazılardan duygularımı anlamanız mümkün değil.. Nedense bu sitede aynı fikirde olunmayınca sinirli cevap yazılmış gibi algılanıyor..
Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim.
Nişanlım bana annesinin takacağı altını borçla alacağını söylemeseydi benim de haberim olmazdı kapanırdı bu mevzu..
Ama sağolsun herşeyi benimle paylaşıyor. Ve ben çok tanımadığım ailesi hakkında pek de iyi şeyler düşünemez oldum..
Ay hangi lafımdan gaza gelirler ki. Kazenli olan mı..
Öylesine davet ettim aslında ama hakket kızışıyor ortalık.
neden durumları kötü olup bilezik takamadıkları için mi ?
siz söylüyorsunuz durumları yok diye
Çünkü hiçbir şeye karışmıyorlar.. Benim ailemin de durumu kötü ama borca girmeyi göze alıp ellerinden geleni yapıyorlar..
Onlar zararsız ziyansız bu işi halledelim derdindeler..
Çünkü hiçbir şeye karışmıyorlar.. Benim ailemin de durumu kötü ama borca girmeyi göze alıp ellerinden geleni yapıyorlar..
Onlar zararsız ziyansız bu işi halledelim derdindeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?